eşim ben den boşanıyor

keşke başlık eşim ben_den boşanıyor değil

ben psikopat eşimden boşanıyorum olsaydı

bunları yaşatmasına rağmen senin değil onun senden boşanmak istemesi olacak şey mi?

Tum anlatiklarinizda haklisiniz yalniz biseye takildim ailemin yanina gittim memlekete demissiz, yakinmiki..

hani kv evine cocuk hasta diye goturmeyip kendi ailenize gittiyseniz iyice doldurmuslardir diye dedim..yanlis anlamadiysam mevzuyu olayda burda buyumus zaten..

kayınvalıdem evlendıgımden berı devlet memuru olmadıgım ıcın sureklı aman ben ogluma memur alacaktım dıye basladı söze aılem tek cocugum ben hep destek oldular maddı anlamda yınede aılemı sevmedı kotuledı bana sahıp cıktıkları ıcın .sureklı esıme bosa gıtsın dedı hemsıre alalım sana dedı .oglu ıcralık oldu doguya gelıp dort senedır borc odemeye calısıyoruz bunca emegım var .oglum hemsıre alsan borclarını oder dedı esımın yanında ogluma olsunde kurtulalım dedı esım bunu duymasına ragmen kızdı da soyledı dedı

eşim arabayla ailesinin yanına gitmek istedi bense uçakla 2 saat de gittim yani kısacası 18 saatlik araba yolculugu ıle bır degıldı mesafeler

Eşin hep mi böyleydi?
Annesi neden sana düşman? Belirli bir şey oldu mu? Yani eksik kalan çok yer var gibi,suç sende de olabilir eşin annesini savunmakta haklı bile olabilir.
tabiki benimde hatalarım olabilir ama ben lohusa halimle çalışıp raporlu halimde işten sırf cıkarmasınlar dıye aksamın korunde kar buzdan cıkıp eve gıdıp yemek yaptım kadın bı su hazırlamadı cocuguma da ıyı bakmadı ustunu degısmeyıp gunluk bezını hesapladı esıme soyledıgımde annemdır oldurse bıle sesın cıkmayacak dedı ıkısı bır olup cocugu elımden alıp benı evden atmaya calıstılar.neler neler.bakıcıya verelım annen yaslı mama hesaplayıp ac bırakıp aglatıyor dedım sus dedı esım.

Cehenneme kadar yolu var o zaman,niye üzülüyorsun ki...

hala bu adam için napmalımıyım diyosun! Bak o yokken nasıl basının caresıne bakmıssın kurdugu cumlelere sana davranıslarına bak terbıyesız adam! Bak bnm kv dem senınkınde beterdır ama ben eşime aman huzurumuz bozulmasın desem alttan alsam senden hallice olur durumum ama asla ezdırmem kendımı bosanmak mı dedı once evden kovarım en yakın zmnda da acarım davayı ..su adamın sımarıklıgına bak cocugu alıp gıdecekmıs adama demezler mı sen kımsın dunya senın etrafında mı dönuyo dıye..yalvarmayın su adamlara artık dertlerı yuva degıl bunların 67 yasındakı anasının ıhtırasları ugruna 9 aylık bebegını hıce sayan bı adamdan ne beklenır..bide utanmadan ukala ukala whatsapp tan yazıyo sankı 2 gunluk sevgılısı önce bi alır karsına konusursun halletmeye calısırsın şımarık herif!

valla boşanmak isteyen sız olmalıydınız...nasıl katlanırsınız ve hala nasıl nasıl boşanmak ıstemezsınız aklım almıyor....benım sacımı yolacak kaynanayı paralarım ben....evladınız varken pesınde koşmanızda hata....bırakın nereye gıderse gıtsın peşind ekoştunuzda kymetlımı oldunuz sankı

eşim arabayla ailesinin yanına gitmek istedi bense uçakla 2 saat de gittim yani kısacası 18 saatlik araba yolculugu ıle bır degıldı mesafeler
Tamam o halde bu konudada haksiz, cok gorecekleri geldiyse alsaymislar torunlarina bi ucak bileti telefon surata kapatmak neyin nesi..manyak bu erkek aileleri..hakkinizda hayirlisi olsun ve gonlunuzce

Bırak nereye gidiyorsa gitsin ya, umursama sen böyle üzerine düştükçe totosu kalkacak. Ne demek ya bir anneyi evladı ile tehdit etmek ruh hastası mı bunlar?

Reactions: anu
keşke eşine gitmrseydim

ben burda bir kez haricinde hiç küfür etmedim ama sizin aklınızdan zorunuz yoksa böyle embesil bir herifi çekmeniz için hiçbir sebep yok s...tr olsun gitsin..

anası g.tüne kına yaksın şimdi bence
el kadar bebeğin ve sizin günahınıza girmişler
o adi herif de defolsun gitsin lazım değil
allah aşkına şöylelerinin peşinden sürünmeyin daha
sürünsün gitsin anasının yanında
bi eş bi çocuk böylelerinin neyine

ah kardeşim ah onun suyu ısınmış çoktan da taşmış kalmamış, yanmış tencere tava..

oh ne güzel. keşke kk daki tüm kadınlar sizin kadar kolay kurtulsa. keşke böyle adamcıkların hepsi kendi isteğiyle ayrılsa.
ne güzel kurtuluyorsunuz valla. işiniz var bebeğiniz var. mis gibi başbaşa hayatınızı devam ettirin.
sonra da gidin sadaka falan verin. şükür namazları kılın.

Bırakın gitsin ,annesinin dizinin dibinde otursun ana kuzusu. 9 aylık bebeği nasıl götürmeyi düşündü o kadar yola? Acıkır,susar,altını pisletir yani bebek daha küçücük. O kadar gözü kör olmuş eşinizin.
Hakkınızda hayırlısı olsun

o kaynana bozuntusunun ağzına gözüne kestirdiği hemşire kesin yapar boşanın ve kenarda kaynananızın başına gelecekleri izleyin derim ben.

Eşinle göndermedin kendin niye ailene götürdün. Sadece eşin hatalı diyemiyorum kusura bakma sende de hatalar var belli ki. Ama tabi bu eşinin odun olduğu gerçeğini kapatmaz. Eşin tam bir bencil ve sana sadece sunu söyleyim eğer eşin boşanmak istiyorsa boşan hiç diretme. Bundan daha kötü nasıl olacak ki hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…