• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

tabiki benimde hatalarım olabilir ama ben lohusa halimle çalışıp raporlu halimde işten sırf cıkarmasınlar dıye aksamın korunde kar buzdan cıkıp eve gıdıp yemek yaptım kadın bı su hazırlamadı cocuguma da ıyı bakmadı ustunu degısmeyıp gunluk bezını hesapladı esıme soyledıgımde annemdır oldurse bıle sesın cıkmayacak dedı ıkısı bır olup cocugu elımden alıp benı evden atmaya calıstılar.neler neler.bakıcıya verelım annen yaslı mama hesaplayıp ac bırakıp aglatıyor dedım sus dedı esım.

Arkadaşım iyimisin sen kendine eziyet ediyorsun onu bırak birde çocuğuna eziyet resmen.Ne demek annemdir öldürse bile sesin çıkmayacak bez hesaplamalar felan.Def et gitsin ne biçim baba ne biçim koca tuttuğun yerden elinde kalıyor.Cehenneme kadar yolun var de boşa.

Kesinlikle ayrılın ama seviyorsanız boşanmayın sadece ayrı yaşayın belli süre onsuz ne kadar mutlu olduğunuzu hissedin ve hissettirin annesiniz evladınz hep sizinle olacak ve hep bi adım önde olacaksınız ama kimseyi hayatınıza sokmayın tamamen boşanmadan çalışıyorsunuz ne güzel kendinize bakım yapın değişin onbir yıllık kocanızın sizde hoşlandığı ne varsa yapın ve onu pişman edin ayrıldığına hep kendinize güveninizi kazanın veya canlandırın hem de evliliğiniz için uğraşmış olun

boşan bu adamdan bir cacık olmaz.
kolay değil biliyorum ama güçlü olmalısın.

kolay değil gerçekten bu boşanma evresi:(geleceğe ait binlerce soru ağlamaklı haller
ben nelere katlandım da gitmedim diyorum defalarca ailemi yarı yolda bıraktım .şimdi bir evlat yanımda .baba evine dönüş:(ben hatalı mıydım elbette hatalarım vardı ama en azından kimseyi yarı yolda bırakmadım:(

ne planlıyorsun dedım esşime napacaksın hazıran da tayıncıyım gıdıyorum dedı.ben ogluma para gonderırım planlamanı yap dedı

yorumlarınız ıcın tesekkur ederım ama esım konusunda hep ben pasıftım hep yalnız gucsuzdum :(bu acı bu terkedılıs gecıcek mı

10 sene sonra cocugunuz olmus olan bıten olaylara bakın ya
sız ne yapmayı dusunuyorsunuz pekı?

kalbıylede alakalı ben kalp delıklerıyle alakalı bır arge fabrıkasında calısıyorum ıstanbula gelın bebegınızın tedavısı ıcın dıyorum

Annedir kıymetlidir de 67 yaşındaki kadınla kaç yıllık hayat planlıyor eşin, onu anlamadım ki.

son durum eşimin dökümanlarına ulaştım kızlar .bir öğretmen bayan ile görüşmelerine denk geldim bayanı aradım eşimi tanıyıp tanımadığını sordum evet tanıyorum .ben öğretmenim ama eşiniz le bu konuyu konuşun daha sonra beni arayın bekliyorum dedi:(

günlerce saatlerce telefonda konuşmuşlar bir kaç kez kafede oturmuşlar :(bayana 29 yasında bekar bir polis olduğunu soylemıs.faceını sordugunda ıse yok kullanmıyorum demıs face de resım var cunku bebek resmı whats up ındakı bebek resmıne de yegenım ablamın oglu demıs

bayan uc gun once ıse esınız aglayarak benı aradı ve evlı oldugunu sızınle anlasamadıgını soyledı ama bakın ben oncesındede bır etkılenme yasamadım dedı su andada bı sey yasamam cunku 40 yasında esınız ve evlı ve cocuklu ben 25 yasındayım daha aılem cevremın uygun gorecegı bır durum degıl dedı .

velhasıl esım bakmıs benden 4 yas kucuk bır kız onunla ılgılenıyor ogretmen fılan hayallere kapılmıs ve uc gunluk kız ıcın benden bosanmaya kararverıvermıs .benı sılmıs atmıs

evet ben,mde iş yogunlugu cocuk vs den dolayı bır cok hatalarım olmus olabılır esımle ılgılenmemıs dıslamıs olabılırım ama bu co kotu bı durum içim acıyo

evet ben,mde iş yogunlugu cocuk vs den dolayı bır cok hatalarım olmus olabılır esımle ılgılenmemıs dıslamıs olabılırım ama bu co kotu bı durum içim acıyo
kendini suçlama.her yorgun olanın karısı kocası aldatsaydı dünyada evli çift kalmazdı.

eşin ş...sizmiş hepsi bu.

o minicik hasta yavrunun ve senin hakkini nasil ödeyecek cok merak ediyorum.

cekmeden ölmeyecek bu kesin.

Dökümanları da alıp mahkemeye sunuyorsun tazminatı alıp boşanıyorsun. Bebeğin için de aylık nafaka bağlatmayı unutma.

Back
X