- 26 Şubat 2015
- 3.493
- 2.954
- 133
- Konu Sahibi Sirine_4553
inşallah aklı başına gelir inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annemde öyleydi babam bosanacakti annem hala yok ac kaldi sunu pisiriyim bunu pisiriyim derdindeydiYanlış anlamayın da niye hala adamın gömleğini ütülüyorsujuz. Yargılamak için sormuyorum cidden merak ettim
tabiki benimde hatalarım olabilir ama ben lohusa halimle çalışıp raporlu halimde işten sırf cıkarmasınlar dıye aksamın korunde kar buzdan cıkıp eve gıdıp yemek yaptım kadın bı su hazırlamadı cocuguma da ıyı bakmadı ustunu degısmeyıp gunluk bezını hesapladı esıme soyledıgımde annemdır oldurse bıle sesın cıkmayacak dedı ıkısı bır olup cocugu elımden alıp benı evden atmaya calıstılar.neler neler.bakıcıya verelım annen yaslı mama hesaplayıp ac bırakıp aglatıyor dedım sus dedı esım.
kendini suçlama.her yorgun olanın karısı kocası aldatsaydı dünyada evli çift kalmazdı.evet ben,mde iş yogunlugu cocuk vs den dolayı bır cok hatalarım olmus olabılır esımle ılgılenmemıs dıslamıs olabılırım ama bu co kotu bı durum içim acıyo