Eşim bebeğim ağlayınca dir dir karı gibi konusuyo

19 yaş , 1 yılı aşkın evlilik , memuriyet vs vs. Nerede memursunuz ?

29 Aralık 2021 de bekarmışsınız. Evlenmeniz bebeğinizin meşruluğu açısından iyi olmuş.
Muğla'da bebeğim mesur falan değil terbiyene takın insanın namusuyla ilgili böyle konusamazsiniz bunu asla kabul etmem terbiyesizliginde bı sınırı var sizinki arsizlik

Muğla'da bebeğim mesur falan değil terbiyene takın insanın namusuyla ilgili böyle konusamazsiniz bunu asla kabul etmem terbiyesizliginde bı sınırı var sizinki arsizlik

Elinizdeki internet imkanını kullanarak, "meşru" kelimesinin anlamına bakarsanız; ortada bir hakaret olmadığını da görebilirsiniz.

Elinizdeki internet imkanını kullanarak, "meşru" kelimesinin anlamına bakarsanız; ortada bir hakaret olmadığını da görebilirsiniz.
Elindeki internet imknini kullanarak siz insanlarla nasıl konusulmasi gerektiğine bakin

Sonra söyleyince burfa linç yiyoruz. Çocuk yapmak için zorluyolarmı sizi 19 yaşında bide. Ben 25 yaşındayım hala bebek bakarken acaba gençmiydim diyorum birde eşim evdeyken genelde o bakıyo çünkü babası çünkü sorumluluğu o, anneye yardım etmek diye bişey yok babalık görevi bu bakıcaklar. Sen tam otorite kuramamışsın bide kocana karşı pasif kalmışsın özgüveninide yitirmişsen ezerde ezer. Sabır diliyorum bu adamla. İnşallah tez vakitte kendini ezdirmeyip kararlı özgüvenli bi kadın olursun. Ay bide bebek bu ağlar yani niye rahatsız olurki insan kendi çocuğundan

Hamile kalmış, aldırmakda geç kalmış. Sonra da burada gelmiş konuşuyor

Dün 19 yaşında bugün birden profilinizde 34 yaşında olmuşsunuz Varmı bunun bir formülü ?

Neyle geçiniyorsunuz? Çok küçüksün. lohusasın ayrıca. Bir lohusayı delirtmenin yolu akıl vermek zaten hiç çekilmez o dönem şunu yap şöyle bak vs. Annelik iç güdüne güven ama bir şekilde doğrusunu yaparsın. Sinirlenme gerilme, gerginliğin bebeğine de geçer. Sen duyma onu. Azıcık toparlan, sonra bakarsın çaresine. Kurtulursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…