En son kavgamız 2 hafta önce falan olmuştu bu zaten tatlıya bağlandı durup da olaylar yatıştıktan sonra polis aramak gibi bir huyum yok o anlık sinirimi geçince öyle bir şey gerek duymuyorum bilmiyorum kin tutmadığım için falan da olabilir böyle bir huyum da var maalesef annem de çok kızıyor bu konuda ama durduk yere ne bileyim polis de aranmaz bianlik sinirli böyle her şeyi yapıyorum yapmak istiyorum sinirim geçince sakinleşince duruyorum durduğum yerde yani buda da yanlış olabilir benim amacım değil sadece son zamanlar ve ben de çağırmıştım yani ne yapacağım bilmiyorumevet bebeğim yanımda uyuyor eşim öbür odada uyuyor
Su kısmı düzelteyimsakinleşince duruyorum durduğum yerde yani buda da yanlış olabilir benim amacım değil sadece son zamanlar ve ben de çağırmıştım yani ne yapacağım bilmiyorumevet bebeğim yanımda uyuyor eşim öbür odada uyuyor.
Sakinleşince ben de duruyorum durduğum yerde benim amacım evliliği bozmak değil evliliğimi nasıl toparlarım çünkü daha bebeğim 2 aylık ve babasız büyümesini istemiyorum sadece çaresizim yani 2 ucu b**** değneğin ortasındayım da diyebilirim evet bebeğim yanımda mışıl mışıl uyuyor eşim obur odada horul horul uyuyoSu kısmı düzelteyim
Yetimden kastınız kim ben yetim göremiyorum ortada@Borellus80 a verdiğiniz yanıta bakınca aklıma gelen, "Acıma yetime ...... " diye başlayan söz oldu.
En son kavgamız 2 hafta önce falan olmuştu bu zaten tatlıya bağlandı durup da olaylar yatıştıktan sonra polis aramak gibi bir huyum yok o anlık sinirimi geçince öyle bir şey gerek duymuyorum bilmiyorum kin tutmadığım için falan da olabilir böyle bir huyum da var maalesef annem de çok kızıyor bu konuda ama durduk yere ne bileyim polis de aranmaz bianlik sinirli böyle her şeyi yapıyorum yapmak istiyorum sinirim geçince sakinleşince duruyorum durduğum yerde yani buda da yanlış olabilir benim amacım değil sadece son zamanlar ve ben de çağırmıştım yani ne yapacağım bilmiyorumevet bebeğim yanımda uyuyor eşim öbür odada uyuyor
Hayır eşim çalışmıyor bütün gün evde yatıyor artık kapıyı kilitledikten sonra anahtar da yanına alıyor telefonumu da alıyor yani öyle zaten en sonki telefonumu da kırdı telefon etmek gibi durum söz konusu değil
Sen mümkünse yardımcı olma yardımcı olmuş sayıyorum ben seni üslup ile alakalı bir durum yok ben böyleyim içim neyse dışımda o içim dişim bir hem üslubumu beğenmiyorsun ama senin de ağzın bozuk fark ettim yaniBiraz düzgün konuşsa yardımcı olmak için elimden geleni yaparım ama şu üsluba biraz zor.
Ben memurum yani param yatiyo doğum izni deyim eşim evden iş yapiyo ne iş yaptığını hayla anlamadımEşiniz tüm gün evde yatıyor çalışmıyor. Bebeğiniz henüz 2 aylık , dolayısıyla siz de evdesiniz. Peki ev kirası ve ev geçimi için gerekli parayı nasıl temin ediyorsunuz ?
Her şeyin fiyatı günden güne artarken , eşinizdeki telefon kıracak rahatlık nereden geliyor ? Şu an elinizdeki telefonu nasıl aldınız ikiniz de işsizken ?
Sanane paşa gönlüm dedi git dedi erken yaşta evlen koştur koştur çocuk yap dedi sana ne Evliligin yaşı mı oluyormuş üstelik hayret bir şeysiniz ya böyle sığ düşünceleriniz oluyor ya gerçekten cahil insanlar sizin gibi cahil insanlara bayılıyorum ben 25-26 yaşında evlenince bu problemleri yaşayınca o zaman ne olacaktı o zaman nasıl bir yorum yapacaktınız acaba burada siz insanın zafinamı basmaya çalışıyorsunuz seni ayağımın altına alırım sen kimsin buraya biz bir şeyler paylaşıyoruz ki hani kadın olarak bir kadın bir kadına destek çıksın güldürsün o an kafasını dağıtsın oradan bir tane kendini bilmez çıkıyor işte ben mi dedim de 18 yaşında evlenmiş de şuda bu da Allah'ım yarabbim ya utan kendinden kardeşim tamam mı utan sen bir kadın olarak bana destek çıkmıyorsan bu toplumda daha bunu birbirine yapan bir sürü kadın var Allah onlara da yardım etsin hadi ben kendimi ezdirmem de Allah öbürlerine yardım etsin senin gibi düşüncelere sahip olan insanların elinden inşallah bana sinirlenip de böyle söylemişsindir diye ümit ediyorum İnşallah asil düşüncen böyle değildir yaniBana laf yetiştireceğine önce kendini geliştir.Kim dedi sana git çocuk yaşta evlen,üstüne üstlük koştura koştura çocuk yap diye?
Eşiniz dırdıra başladığı gibi sizde başlayın aynı burada ki gibi o zaman dinlemek zorunda kalmazsınızSanane paşa gönlüm dedi git dedi erken yaşta evlen koştur koştur çocuk yap dedi sana ne Evliligin yaşı mı oluyormuş üstelik hayret bir şeysiniz ya böyle sığ düşünceleriniz oluyor ya gerçekten cahil insanlar sizin gibi cahil insanlara bayılıyorum ben 25-26 yaşında evlenince bu problemleri yaşayınca o zaman ne olacaktı o zaman nasıl bir yorum yapacaktınız acaba burada siz insanın zafinamı basmaya çalışıyorsunuz seni ayağımın altına alırım sen kimsin buraya biz bir şeyler paylaşıyoruz ki hani kadın olarak bir kadın bir kadına destek çıksın güldürsün o an kafasını dağıtsın oradan bir tane kendini bilmez çıkıyor işte ben mi dedim de 18 yaşında evlenmiş de şuda bu da Allah'ım yarabbim ya utan kendinden kardeşim tamam mı utan sen bir kadın olarak bana destek çıkmıyorsan bu toplumda daha bunu birbirine yapan bir sürü kadın var Allah onlara da yardım etsin hadi ben kendimi ezdirmem de Allah öbürlerine yardım etsin senin gibi düşüncelere sahip olan insanların elinden inşallah bana sinirlenip de böyle söylemişsindir diye ümit ediyorum İnşallah asil düşüncen böyle değildir
Ben memurum yani param yatiyo doğum izni deyim eşim evden iş yapiyo ne iş yaptığını hayla anlamadımorası biraz karışık onada yüklü miktarda paralar geliyo elimdeki telefon eşimin eski telefonu yeni telefon alınca bunuda kaldırdık kenarı neolur neolmz diye hayır benimle öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki ben yalan söylüyorum siz de onu ortaya çıkartmaya çalışıyormuş gibi akşam akşam dedektifcilik oynama isteğiniz nereden geldi anlmdim siz sorun kafanıza takılanları ben cevaplarım çok zekisin ama hoşuma gitti
Niye kabullenip boyun egiyorÇok küçük yaşta evlendin de yavrum çocuk için kovaladılar mı seni?
Bu adamla sana ömür boyu sabır diliyorum, çocuğun için katlanacaksan sessiz kalmayı da öğrenmen gerekiyor.
Ne kadar cehalet dolu cümleler...Bebeğim daha 2 aylık ilk çocuğumuz ikimizin de çocuk tecrübesi yok bebek aglamaya başlayınca başlıyor konuşmaya ya şöyle yap böyle yap bu ne boyle bebegin ne sorunu var yok işte şu sorunu vardır yok işte bu sorunu vardır bu yüzden ağlıyor Bir de böyle karşıda bilmişlik taslıyor ben nereden bileyim ben de ilkez çocuk yapıyorum ben ilk kez çocuğa bakıyorum o an benim panik ettiriyor Bir de böyle karşıda her şeyi biliyormuş gibi sadece konuşuyor al o zaman kendin bak kardeşim yok al sustur yok al çok biliyorsan sen yap Yok bebek büyütüyorum ev dağınık oluyor gayet normal olarak çünkü ben bebeğime tek başıma bakıyorum ve 19 yaşındayım birçok işi yapmama rağmen hala beyefendiye ben işte ona göre hiçbir şey yapmıyorum bu evi niye böyle daginik bu ev niye şöyle niye böyle topla o zaman oturacağına madem sen topla tamam toplar Allah razı olsun çok temizdir çok titizdir arada kendisi toplar ama ben her şeye tek başıma yetişemiyorum sonra iste sen kadın mısın kadın dediğin böyle mi olurmuş şöyle mi olurmuş madem öyle o zaman sen yürü git başka kariya diyorum o da yok karı gibi çenesi var ya alip bıçağı saplayasım geliyor bazen ya gerçekten ne kadar bıktım ya kendisinden beni öyle bir soğuttu ki bu huyları sayesinde ay yeter illallah ettim ya hayır çocuğum babasız büyümesin diye katlanıyorum yoksa çekip gideceğim o dereceye kadar getirdi bir erkek kendinden bu kadar soğutabilir mi ya ha çekip gitmeye kalksam ona da izin yok adam kapıları kilitliyor öyle bir manyak yani bırakmıyor ama işte kavga yaptıktan sonra s********* bilmem ne bırak gideyim o yok yani ne kadar dengesiz bir insanlayim ya bu Genç yaşımda ömrüm çürütecek
Konu sahibine sorabilirsiniz.Niye kabullenip boyun egiyor
O yetim senin anladığın yetim değil canımYetimden kastınız kim ben yetim göremiyorum ortada
Kurumlardan çıkanlar oluyor ama kaç yaşında oluyorlar bilemiyorum. Üslup ta öyle çünkü.Üslubun iğrençliğine bak !
Bir de lütfen karşındakini salak yerine koyarken kendi zekânı baz alma zira inanmadık memur olduğuna.
Ha koca evinin memurusundur onu bilemem. Hatta orda amir, müdür, yönetici vs de olabilirsin ama herhangi bir kurumda memur olma ihtimalin 0(sıfır) !
Ha bide üzüm üzüme baka baka kararır, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sözleri kocanla seni anlatıyor
Ben konu sahibinin memur olduğuna asla inanmıyorum.Kurumlardan çıkanlar oluyor ama kaç yaşında oluyorlar bilemiyorum. Üslup ta öyle çünkü.
Lütfen olmasın zaten.Ben konu sahibinin memur olduğuna asla inanmıyorum.
Ay aferin laf soktu aferinEşiniz dırdıra başladığı gibi sizde başlayın aynı burada ki gibi o zaman dinlemek zorunda kalmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?