Mesaji okumadim ama dir dir kari gibi ne demek? Ne kadar cinsiyetci ve kadini asagilayan bir baslik atmissinizBebeğim daha 2 aylık ilk çocuğumuz ikimizin de çocuk tecrübesi yok bebek aglamaya başlayınca başlıyor konuşmaya ya şöyle yap böyle yap bu ne boyle bebegin ne sorunu var yok işte şu sorunu vardır yok işte bu sorunu vardır bu yüzden ağlıyor Bir de böyle karşıda bilmişlik taslıyor ben nereden bileyim ben de ilkez çocuk yapıyorum ben ilk kez çocuğa bakıyorum o an benim panik ettiriyor Bir de böyle karşıda her şeyi biliyormuş gibi sadece konuşuyor al o zaman kendin bak kardeşim yok al sustur yok al çok biliyorsan sen yap Yok bebek büyütüyorum ev dağınık oluyor gayet normal olarak çünkü ben bebeğime tek başıma bakıyorum ve 19 yaşındayım birçok işi yapmama rağmen hala beyefendiye ben işte ona göre hiçbir şey yapmıyorum bu evi niye böyle daginik bu ev niye şöyle niye böyle topla o zaman oturacağına madem sen topla tamam toplar Allah razı olsun çok temizdir çok titizdir arada kendisi toplar ama ben her şeye tek başıma yetişemiyorum sonra iste sen kadın mısın kadın dediğin böyle mi olurmuş şöyle mi olurmuş madem öyle o zaman sen yürü git başka kariya diyorum o da yok karı gibi çenesi var ya alip bıçağı saplayasım geliyor bazen ya gerçekten ne kadar bıktım ya kendisinden beni öyle bir soğuttu ki bu huyları sayesinde ay yeter illallah ettim ya hayır çocuğum babasız büyümesin diye katlanıyorum yoksa çekip gideceğim o dereceye kadar getirdi bir erkek kendinden bu kadar soğutabilir mi ya ha çekip gitmeye kalksam ona da izin yok adam kapıları kilitliyor öyle bir manyak yani bırakmıyor ama işte kavga yaptıktan sonra s********* bilmem ne bırak gideyim o yok yani ne kadar dengesiz bir insanlayim ya bu Genç yaşımda ömrüm çürütecek
Ben bir yıl falan sabredebildim evet gerçekten çok erken oldu çok pişmanım çok şimdi artık a dese dayanamıyorum batıyor aynı şekilde ona da batıyor Allah sonumuzu hayır etsin19 yaş çok küçük anne olmak için evli olmak için de küçük zaten . Annem hep hayatın yükünü bu kadar erken almaya mi meraklısın derdi bana 22 yaşında evlendim . Şuan sorunsuz bir evliliğim olmasına rağmen evlilik çok zor ve sabır isteyen bir durum .
Eşiniz dışarı çıkıp çalışan biriyse kaçamamanız imkansız olur. İsteyen her türlü yolunu bulur.
Telefonla bile halledebilirsiniz. Önce onu bi söylemek istedim.
Bunun dışında,temizlik ve çocuk konusunda kusura bakmasın kendi de yapsın.
Yalanmi kadınlar çok konusmiyomu he zaten ben manyağım ben böyle sikintili bir insanım kendi cinsini aşağılayım neden ben böyle bir şey yapayım soruyorum size yani siz de yazmak için yazıyorsunuz yaMesaji okumadim ama dir dir kari gibi ne demek? Ne kadar cinsiyetci ve kadini asagilayan bir baslik atmissiniz
Ah ah oralar birazÇok küçük yaşta evlendin de yavrum çocuk için kovaladılar mı seni?
Bu adamla sana ömür boyu sabır diliyorum, çocuğun için katlanacaksan sessiz kalmayı da öğrenmen gerekiyor.
İnsanların evlilik sürecinde ömür boyu destekçi kişileri eşleri olur.Ah ah oralar birazcık karışık ben büyük konustum pişmanım ondan oldu çocuk evlilik sanırım tam olarak böyle bir desteğe ihtiyacım var bı sure de kendimi böyle idare etmeye çalışmak
Hayır eşim çalışmıyor bütün gün evde yatıyor artık kapıyı kilitledikten sonra anahtar da yanına alıyor telefonumu da alıyor yani öyle zaten en sonki telefonumu da kırdı telefon etmek gibi durum söz konusu değil ben de onları akıl edebiliyorum he kaçtığım gittiğim zaman olmadı mı elbette terk ettiğim zaman gittiğim zaman oldu ve çocuk vardı o zaman hamileydim daha en son gittiğimde 9 aylık bir şekilde çocuktan dolayı babasız kalmasın diye geri döndüm yani elbette gittim ben de çekip gittim ben de kaç defa ama onun gittikten sonraki o halini görünce yani çok vicdan yaptım sanki ben gidince adam 40 yıldır sarhoşmuş gibi bir adama dönüşüyor yani böyle çok eriyor falan ama geri gelince beyefendi gene eski tas eski hamam şu anda bir kere daha çekip gitsem ama bunun dönüşü olmaz onun kendinde çok iyi biliyor oyuzden sabretmeye çalışıyorum bakalim
Cunki icinde bulunduğum hayat facia üstelik sizene benim konuşma tarzımdan sizi ilgilendiren bir durum var mı hiç sanmıyorum itici bulduysanız cevap vermeyebilirsiniz bir de kötü diyor Allah'ım yarabbim ya prenses seniBaştan sona facia gibi yazmışsınız.Konuşma tarzınız aşırı itici ve kötü.18 yaşında evlenip bir de üstüne çocuk yapmışsınız ki,daha siz çocuk sayılırsınız.
İnşallah Allah büyükİnsanların evlilik sürecinde ömür boyu destekçi kişileri eşleri olur.
Bebeğin sağlıklı huzurlu bir ortamda büyümesi adına umarım doğru yolu bulursunuz ikinizde
Bana laf yetiştireceğine önce kendini geliştir.Kim dedi sana git çocuk yaşta evlen,üstüne üstlük koştura koştura çocuk yap diye?Cunki icinde bulunduğum hayat facia üstelik sizene benim konuşma tarzımdan sizi ilgilendiren bir durum var mı hiç sanmıyorum itici bulduysanız cevap vermeyebilirsiniz bir de kötü diyor Allah'ım yarabbim ya prenses seni
Cunki icinde bulunduğum hayat facia üstelik sizene benim konuşma tarzımdan sizi ilgilendiren bir durum var mı hiç sanmıyorum itici bulduysanız cevap vermeyebilirsiniz bir de kötü diyor Allah'ım yarabbim ya prenses seni
Biraz düzgün konuşsa yardımcı olmak için elimden geleni yaparım ama şu üsluba biraz zor.Borellus80 a verdiğiniz yanıta bakınca aklıma gelen, "Acıma yetime ...... " diye başlayan söz oldu.
En son kavgamız 2 hafta önce falan olmuştu bu zaten tatlıya bağlandı durup da olaylar yatıştıktan sonra polis aramak gibi bir huyum yok o anlık sinirimi geçince öyle bir şey gerek duymuyorum bilmiyorum kin tutmadığım için falan da olabilir böyle bir huyum da var maalesef annem de çok kızıyor bu konuda ama durduk yere ne bileyim polis de aranmaz bianlik sinirli böyle her şeyi yapıyorum yapmak istiyorum sinirim geçince sakinleşince duruyorum durduğum yerde yani buda da yanlış olabilir benim amacım değil sadece son zamanlar ve ben de çağırmıştım yani ne yapacağım bilmiyorumevet bebeğim yanımda uyuyor eşim öbür odada uyuyorŞu an eşiniz nerede peki ? Bebeğiniz uyuyor mu ? Şu an internette foruma mesaj yazana kadar, isterseniz polisi de ailenizi de rahatlıkla arayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?