syn turko senin kıskanç olma konusunda anlayabiliyrum ama as25 in başınada böyle bir durum gelmemişken inşaallah da gelmez bu kadar kıskanç olmasına bi anlam veremedim doğrusu
Canım elbetteki bakıyordur. Biz bile kadın halimizle hoş, endamlı bi kadın gördük mü orasına burasına bakıyoruz. Erkekler hele mutlaka bakıyorlar. Bakmalarında da çok fazla bir sorun yok bence; hoş, sorun olsa bile zaten bunu engelleyebilmemizin bir yolu yok. Adamların gözlerine siyah bant bağlayamayız ki, körebe oynarmış gibi... Baksın, görsün bunda bir zarar yok. Kötü olan aldatmaya giden tavırlar. Gerisi boş, çok da takma. Senin kocan mı, senden gizlisi saklısı var mı, senden evinden esirgediği birşey var mı, sevgisini ilgisini esirgiyor mu... Yoksa, bunlara hayır diyorsan sorun da yok.
Canım elbetteki bakıyordur. Biz bile kadın halimizle hoş, endamlı bi kadın gördük mü orasına burasına bakıyoruz. Erkekler hele mutlaka bakıyorlar. Bakmalarında da çok fazla bir sorun yok bence; hoş, sorun olsa bile zaten bunu engelleyebilmemizin bir yolu yok. Adamların gözlerine siyah bant bağlayamayız ki, körebe oynarmış gibi... Baksın, görsün bunda bir zarar yok. Kötü olan aldatmaya giden tavırlar. Gerisi boş, çok da takma. Senin kocan mı, senden gizlisi saklısı var mı, senden evinden esirgediği birşey var mı, sevgisini ilgisini esirgiyor mu... Yoksa, bunlara hayır diyorsan sorun da yok.
tabi ki bakıyoruz ama ben erkeğin nefsiyle kadının nefsi bir değil diye biliyorum biz güzel giymiş diye bakarken erkeklerin etkilenmediğini nereden bilebiliriz ki ben de bundan korkuyorum :44:
Aman kuzum nolcak ki, eğer içinden öyle şeyler geçiriyorsa o onun bileceği şey. Ki emin ol seninki de geçiriyor. Her erkek güzel bir kadın gördü mü bakar, süzer.. Yapar bunu yani. Hayır ben yapmam diyen erkek külliyen yalan söylüyordur, senin yanındayken bakmıyormuş gibi yapsa da illaki bakıyordur.. Çok normal. Bakıp da iç geçirse ne olacak ki oracıkta kızın üstüne atlayıp iş mi pişirecek ya da baktı diye seni aldattı mı sayılacak.. Bakar geçer gider. Bakıp geçip gitmiyorsa, kızın peşine düşmüşse, gizlice görüşmüşse tamam o problem. Bu çok ekstrem bi durum zaten. Normalde erkekler de tıpkı bizler gibi anlık olarak bi kıza bakar, waoow der geçer. Tabi dediğin gibi biz kızın elbisesine ayakkabısına bakarken, o daha farklı yerlerine bakar. Ama kız gözden kayboldu mu mesele de kalmaz, o kızın derdine düşmezler öyle hemencik. Yaradılışları böyle bakıyorlar napsınlar ki.. Sadece baktıkları sürece zaten sorun yok; onu da istesen de engelleyemezsin zaten. Ama sen vay ona bakacak mı vay bunu görecek mi dersen ohoo bi bakmışsın paranoya tadavisi görmeye başlamışsın, kocan da senden baskıcı olduğun, kafayı tırlattığın için belki de uzaklaşmaya başlar...
İnsan doğası bu, böyle yaratılmış sen ben bunu baskılarımızla kıskançlıklarımızla değiştirebilir miyiz??Hayır. O yüzden böyle şeyleri düşünüp ruhunu daraltma, ilişkinizi de yıpratma. Ha bunu saygısızlığa çevirmiştir iyice alenen her ortamda ona buna bakıyordur, senden bile çekinmiyordur o zaman evet ortada sorun var.Ama sizin gül gibi bir ilişkiniz var, sevginiz var, güveniniz var adam tek başına dışarı çıkınca yolda yürürken güzel bir hatuna bakmış da kim ölmüş.
İnsan kapalı bir kutu; ne içinden ne geçirdiğini bilirsin , ne de geçirdiklerine engel olabilirsin... Aynı durum senin içinde geçerli; o da seni bilemez. Hepimiz insanız, Allah bizi böyle yaratmış. İlişkilerde önemli olan karşılıklı güven, böyle şeyleri düşünmemeye çalış.
ben de senin gibiydim zamanında o kadar kendimi kastım sinirlendim üzüldüm kavga ettik ama sonunda 6 yıllık ilişkimde aldatıldım.senin korkularının en üst noktası bu olsa gerek... yani demem o ki olacağı varsa sen ne kadar kendini üzsen sinirlerini bozsan da oluyo. keşke o kadar kendimi mutsuz etmeseymişim diorum. Allah korusun inşallah sizin böyle bi durumunuz olmasın, kimsenin olmasın... ama gelinin elini sıktı die sorun edersen eşinin gözünde saygınlığını yitirirsin... nacizane bir tavsiye... hayat erkek arkadaşlarımızdan ya da eşlerimizden ibaret deil... bunu öğrensek kendimize daha çok değer versek herşey daha güzel olacak aslında... umarım düzelirsin... ne kadar kendine sıkıntı yaptığını anlıyorum çünkü...
arkadaşım sende benim gibi olmuşsun bende kıskançtım ama tam 4 dörklük güvendiğim zamanlarda 6 senelik evliliğimde aldatıldım maleseff
evet konunuzu okumuştum çok üzgünümumarım hakkınızda hayırlısı olur, biran önce atlatırsınız...ben de çok güvenirdim hatta ilişkiyi sürdürme sebebim onun sadakatiydi... ne komik dimi :)
ben psiloloğa da gittim antidepresan veriyo gönderiyo onlarda bana kilo aldırıyo diye kullanmıyorum zaman zaman güvenimi sarsacak şeyler yaptı arkadaşlarının düğününe beni götürmüyo o kadar erkeğin içinde işin yok diyo ama kendiside aynı damat gibi giyinip süsleniyo sonra eve bi geliyo resim çekilmiş gelin apaçık tebrik için elini sıkmış deli oluyorum çok kıskancım sürekli bu yüzden her gün kavga ediyoruz küsüyoruz o da huyumu bile bile kendi mantığına göre davranıyo seven insan biraz karısına değer verse dikkat etmez miyolm senin ruhun duymaz da benimki de araba sürerken önümüzden çok açaık bayan geçiyo ne yapayım çarpayım mı diyo bakıyo bir de artık bir tartışma olsa kıskançlık yüzünden hemen kapı orada bana birşey olmaz ben erkeğim olan sana olur diyo benim yaşam tarzım bu beni sıkma diyo yapsam senin ruhun duymaz diyo bazen tv de dizi izlerken huyumu bile bile açık bayan çıkınca bakmaya devam ediyo kanalı değişemez mi benden mutluluğumuzdan önemli mi yani bakması siz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?