Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yok mu bana akıl verecek dertlerimi paylaşacak kimse kafayı yiyeceğim aklım hep eşim de acaba başka açık bayanlar çıkınca karşısına tv de olsun gazete de olsun dışarıda olsun ben yanında yokken bakıyor mu diye lütfen beni bu düşüncelerden kurtarın
arkadaşlar yok mu bana akıl verecek dertlerimi paylaşacak kimse kafayı yiyeceğim aklım hep eşim de acaba başka açık bayanlar çıkınca karşısına tv de olsun gazete de olsun dışarıda olsun ben yanında yokken bakıyor mu diye lütfen beni bu düşüncelerden kurtarın[/QUO
neden kendini bukadar bunaltıyosunki.bende evliyim.yolda açık yada tuhaf giyimli birini gördüğüm zaman eşimden önce dönüp vben bakıyorum...rşinde bakabilir. kiiiiiiii bakıyodurda ama içinde kötü bi niyet yoktur.tuhaf gelen bişeyler görmüştür ve o yüzden bakıyodur.(umarım) bu tür konular için canını sıkmaya değmez...hatta sana bişey anlatıyım.bigün yolda arabayla gidiyoruz.ışıklarda durduk.karşıdan karşiıya etekli bi kız geçti.ben aaaaaa kıza bak nasıl giyinmiş dedim.eşimin cevabı şu oldu ''YIRTMACINI MI SÖYLÜYOSUN!! :))))))))))
ne bileyim bu takıntılarımdan bir türlü kurtulamıyorum kendimde giyimime dikkat eden bir insanım çok değilse de güzel bir bayanım ama çok güzel açık bayanlar var erkek sonuçta etkileneceğini düşünüyorum genelde çoğunuz etkilenirse ne olacak diyorsunuz ama ben bunu kendime yediremiyorum işte ne yapmalıyım bu düşüncelerden vesveseden kurtulmak için? evet kaç kere söylüyorum düğüne beni de götür diye bekar arkadaşlarıyla birlikte gittiği için beni götürmüyo diyo ki sen kız arkadaşlarınla gitsen benim gelmeme izin verir miydin diyo off off
evet ev hanımıyım gerçekten sağolun sizler böyle şeyler yazdıkça düşünmemi sağlıyorsunuz :44:Eşiniz de siz de biraz kıskançsınız galiba. Kıskançlık gayet normal bi durum ama aşırısı her iki tarafa da zarar verir. Yazılarınızdan ev hanımı olduğunuzu tahmin ediyorum. Eşinizin çalışması, sosyal hayatı, düğün vb gibi yerlere sizsiz gitmesi sizi tedirgin ediyor, dışarıda neler yaptığını merak ediyorsunuz. Yalnız şunu unutmayın siz çok güzel, yetenekli, bir bayanın sahip olması gereken tüm özelliklere sahip de olsanız, aldatmaya yatkın erkek bunu her şekilde gerçekleştirir. Bu tersi için de geçerli. Sadık bir erkek eşi onu ne kadar üzse de, bakımsız da olsa, karısı gibi değil de annesi gibi de davransa önce sabreder ve problemleri çözmeye çalışır. Eğer eşinizi seviyorsanız, birlikte ömür boyu yaşamayı göze almışsanız bu gibi durumlarda eşinizi sıkboğaz etmektense, sizin de bir hayatınız olduğunu hatırlamanızı tavsiye ediyorum. Siz de en az eşiniz kadar özgür bir bireysiniz ve aynı hisleri o da sizin için taşıyabilir. Muhtemelen taşıyordur da. Siz dizi izlerken yakışıklı bir jön çıktığında ona hayranlık duyduğunuz düşüncesi belki eşinizi meraktan kıvrandırıyor ama söylemiyor belki de. Önemsemediği için değil, bu gibi önemsiz durumların hayatınızı zora sokacak kadar büyütmemek için. Bence eşiniz başka kadınlara bakıyor mu diye kendinizi yiyip bitireceğinize hayatınız, eviniz, aileniz ya da kendiniz için daha faydalı şeyler yapın. Olumsuz düşüncelerinizi uzaklaştırmaya çalışın. Başkalarının (bu eşiniz de olsa) yapacaklarını değiştirmemiz mümkün olmaz ama kendimiz ve hayata karşı duruşumuzu seçmekte özgürüz. Hayat üzülmek için çok kısa. Yanlış anlamayın, akıl vermek değil niyetim, psikolog da değilim ama insanları tanıyabildiğim ve psikolojiden anladığım kadarıyla bunları düşünüyorum. Umarım yardımı olur.
Sevgili kızım...
Ne yazık ki kıskançlıgı paranoyaya döndürmüşsün anladıgım kadarıyla. Benim sana tek önerim var bu vesvese kalbine doldugunda her defasında la ilahe illallah de. Ama bunu her defasında yap ne zaman aklına bu kuruntu gelirse ve sana söz veriyorum ki bir süre sonra aklına bu düşüncenin zerresi gelmiycek tek ilaç bu inan bana...