• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, başımda kayınvalide gibi!..

esiniz asla bu huyundan vaz gecmiyecektir.degistiremeyeginiz bir durumda kendiniz degisin

bütün sorumluluğu eşinin üstüne yık ve çok keyifli davran kıskandır onu sempatiksalakcinni

valla böyle tipler kolay kolay değişmezler.ne kadar kendini ifade etsende kırıldığını belli etsende o yine ister istemez kendi bildiğini okuyacaktır.ama ben senin yerinde olsam özellikle çocuk ile ilgili konularda mesela onu yaptınmı şunu verdinmi dediğinde ona öle bi bakış atarım ki bu dünyada tek akıllı sen misin gibisinden..ve sert bi şekilde evet derim.eminim çok bozulacaktır.helede sen onun dediklerinin hepsini önceden yaptıysan bence pes eder.başka türlü olacağını sanmıyorum.tatlı dil bi yere kadar...

Bütün yorumları okudum..işin özeti adamlar değişmez ama törpülenebilir..Kötü bir bakış onları caydırıyor evet bu konuya katılıyorum.Anne özlük haklarına biraz saygı duymaları gerekir.Kendilerine yapılınca hemen isyan bayraklarını çeken erkekler nedense eşlerine aynı şekilde davranıyorlar.Tatlı sözden anlamayan yine anlamayacaktır ama tavır koymakta fayda var.

canim benimki de aynisi, ne yap biliyormusun rolleri degistir, esin eve girer girmez basla, ellerini yika, corabini ortaliga atma, yeni supurdum felan de, dikkat et bisey dokme de, bisey ictigi zaman hemen git yika, sende ona laf sok sunu yap bunu yap, belki ozaman seni anlar ne diyeyim.

valla böyle tipler kolay kolay değişmezler.ne kadar kendini ifade etsende kırıldığını belli etsende o yine ister istemez kendi bildiğini okuyacaktır.ama ben senin yerinde olsam özellikle çocuk ile ilgili konularda mesela onu yaptınmı şunu verdinmi dediğinde ona öle bi bakış atarım ki bu dünyada tek akıllı sen misin gibisinden..ve sert bi şekilde evet derim.eminim çok bozulacaktır.helede sen onun dediklerinin hepsini önceden yaptıysan bence pes eder.başka türlü olacağını sanmıyorum.tatlı dil bi yere kadar...
Ama zaten tartışmalarımızın çoğu da ben böyle yapıp, onu bozduğum için çıkıyooooooo......CADIARZU

Yani erkeklerin bazı seylere karısmaması gerekiyor bence .. Ufacık bir biblo mesela bunuda beraber secemezssiniz yani siz cok begendiniz ve o yanınızda degil .. Ve aldınız sonucu cöp kutusu olmamalı .. Sonucta sizinde bir zevkiniz var .Aynı seyi ona siz yapmayacagınızdan onunda size yapmaması gerekli ..

Değişmez canım boşuna uğraşma ya işten basını kaldıramayacak kadar yoğun olacak yada hobi edinecek...
Babamda emekli olduktan sonra böyle bir huy edinmişti.
Çok fazla üzerine gitme o söylesin sen takma neden böyle yapıyorsun dersede evlilik tek basına değil iki kişi tarafından yürütülüyor burası benimde evim dersin sıkıldım dersin...
Ama yinede kendi istediklerini yaparsın biraz rahat bırak...
Ee oda anlar herhalde...

Herkesin olumsuz yönü vardır mutlaka.Senin eşinin de kötü huyu buymuş demek ki.

Tamam de geç git.

Ama evdeki objelere kadar karışması da ilginçmiş baya :mymeka:

Elinin hamuruyla erkek işine karışma derler erkekler bir işlerine karıştığımız zaman.

Sen de ona erkek elinle karışma benim işlerime de sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Sorunumu ne yazık ki, çok çabalamama rağmen tek başıma çözemedim. 0 yüzden paylaşacağınız fikirler, benim için çok önemli. Aslında amacım, eşimi sizlere şikayet etmek değil. Çünkü onu gerçekten seviyorum ve bir daha kırıcı kavgalar yaşamak istemedimden, sizlerden yardım bekliyorum!
Gerçekten evine bakan,beni ve çocuğumu rahat yaşatmak için çabalayan, herşeyden önemlisi beni seven bir eşim var. Buraya kadar her şey iyi, ammaaa...İnanılmaz otokontrolcü! Özellikle ev'le ilgili herşeye karışsın, herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Örneğin bir yere hediye mi götürülecek, o karar versin ister. Eve beğendiğim bir obje mi aldım, eğer o beğenmediyse mümkün değil, çöpe atar, gene de koyamazsın bir yere...Hele çocuk olduktan sonra sormayın gitsin...Bugün çocuk ne yedi, niye onu yedi, ne giydi, altı temiz mi? Bugün dışarıya çıkacağız, çocuğun herşeyini hazırlamışım, kapıdan seslenir, yedek kıyafette al yanına vs. vs. vs.....
Defalarca tartışıp, karşılıklı konuştuk. Bir daha karışmayacağım diyor, 2 gün sonra aynı. Ben de, tamam karışmalarına tepki vermeyeceğim, alttan alacağım diyorum ııhh, bu defa da kendimi hiçbirşey bilmeyen, sürekli yönlendirilmesi gereken birisi gibi hissediyorum.( İşim gereği 70-80 kişiyi ben yönetiyorum:)
Dolayısıyla, tartışmalarında sonu gelmiyor. Böyle bir durum karşısında, nasıl davranmam, ne yapmam gerekir, lütfen beni yalnız bırakmayın...

Sevgili arkadaşım....
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, dünyada senin yerinde olmak isteyen birçok kadın vardır emin ol.
Benim eşim de böyle. Fazlasıyla eş; fazlasıyla baba. Bir de herşeye kusur bulmaya bayılır. Ama özünde çok hassas insandır.
Eviyle, seninle ve çocuğunuzla ilgilenmesi güzel tabi ki. İfrata kaçması biraz bunaltmış olmalı seni. Ancak bir de şöyle düşün:
Evine bakmayan, eviyle ilgisiz, çocuğunun altı mı pis, burnu mu akıyor umursamayan bir adam olsaydı, şimdi hissettiğinden farklı ne hissederdin? Yazdıklarının içinden şu cümle dikkatimi çekti: "Özellikle ev'le ilgili herşeye karışsın, herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Örneğin bir yere hediye mi götürülecek, o karar versin ister." Bunu kendine saldırı gibi gördüğünü düşünüyorum. Belki de o olaydan kendini dışlayan sensin (seni suçlamak için değil, karşı taraftan bakman için bunu söylüyorum, lütfen yanlış anlama); eşinin istediği senin tercihlerinde yeri olması olabilir. Belki kendi başına değil, beraber karar vermenizi istiyordur. Benim eşim de k.validemle dışarı çıktığımızda beni arar "bensiz bir şey almayın sakın" der. Bebekle ilgili tek başımıza asla birşey almadık. Babalığa özeniyor diye de saygı duyduk. O, bizim hayatımıza, tercihlerimize dahil olmak istiyor, o kadar. Belki de biraz bu yönden bakarsan, eşinin bu huyuna daha kolay katlanabilirsin.

benim kuzenimin eşi de böyle..çocukların aşı günlerini bile o takip ediyor..kuzen yan gelip yatıyor, dert yok tasa yok, herşeyi kocası düşünüyor :))) bir yandan iyi keşke bizde de öyle olsa derim bazen ama, bizde de tam tersi...
sen de eşinin bu huyunu; olduğu gibi kabullenip, artı taraflarını, sana getirilerini görmeye çalış cnm..aksi halde sen de çok yıpranırsın..mutluluklar..

eşinin kişiliği öyledir canım değişirmiki bilemem
benim bir akrabamda öyle
çoçugun şurubunu bile içirdinmi diye sorar.
bende pek istemem eşimiede bazı şeylere karıştırmam
çok şükür oda hiç karışmaz zaten eve yorgun argın geliyor hiç
halı olmuyorki adamcagızın.

Back