Canım benim, çok teşekkür ederim güzel önerilerin için. Konuyu açarken çok detaya girmek istememiştim ama, çok önemli bir konuya değinmişsin! Evet hem işi gereği, asıl önemlisi de yetiştirilme tarzından dolayı baskıcı bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum ben de! Çünlü kayınvalidem de, görümcelerim de tıpkısının aynısııııı.....Ayrica beyinizin isi nedir..ve muhtemelen beyinizde ailede böyle yetistirilmis/görmus olmaliki ayni davranisi simdi uyguluyor..Gecmis ile alakali birsey sanirim..
Bize bi uzmanla ietisime gectiginizde aldiginiz tavsiyeleri bildirirseniz cok sevinirim.. :)
Yararlanacak cok kisi olacaktir bence böylece..
Hemen cevap verdiğinizğiniz için, sağolun arkadaşlar. MissA, inan ben de zaman zaman kulaklarımı tıkıyorum ama, sürekli olunca bazen tahammül edemiyorum.
Sevgili mamamiya, ben de 7 yıllık evliyim. Çocuk yokken o kadar takmıyordum, ama çocuk olduktan sonra müdahaleleri on kat arttı. Şimdi bir çocuk daha yapalım diyor ama ,inan ki korkudan istemiyorum....
Mamamiya'cığım, 2. çocuk istemiyorum diyorum ama inşallah ilerde pişman da olmam! Çünkü zaten geç evlendiğim için, yaptım yaptım, yapmadım bir daha zor olur herhalde...sakınnn yapmaa !! (şaka tabiki :) ama inan ben 1. i bile gözüm yemedi bunun birinde ne yapıyorsa 2. side aynı olur deiğşen bişi olmaz.seni çok seviyor ve senin kafanı kendi fikirleriyle kendi çapında meşkul etmeye çalışıyor .dikkatini çekiyor biryerde2. i istemeside buna bağlı şüpen olmasın cnm kendiminkinden biliyorum ..allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?