Eşim bana yalan söylemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çevremde böyle bir olaya şahit oldum. Çok sevdiğim bir ablamın eşi mesleği konusunda aynı böyle kadını kandırarak evlenmiş. Sonra adamın gardiyan olduğu ortaya çıktı. Ablam şok geçirdi ve sonradan başka yalanlarını da yakaladı. Dikkat edin muhtemelen siz de başka yalanlarını yakalayacaksınız çünkü bu konuda bile yalan söyleyen insan mutlaka ufak tefek bir sürü yalan söylemiştir.

Bu arada ablamın 2. evliliği olduğu için sanırım toplum baskısı da hissetti ve boşanmadı. Çocukları oldu hatta şimdi. Ama eşine saygısı kalmadı.

Düğün daha olmadıysa önden nikah yapıldıysa evliliğin iptal ettirilebileceğini sananlar var kkda sen ne diyorsun
Ben de karı koca arasında cinsel ilişki olmadıysa kadın bakireyse evlilik 2 sene sonunda bile iptal edilebilir diyeni duydum sanki evliliğin şekil şartı zar zedelenmesi. Tövbe tövbe yaaa

Tam bu üyeyi yazmaya gelmiştim. Açın bakın kadın sürekli post açıyor, hiç mutlu değil. Zaten böyle bir konuda yalan söyleyen adamdan hayır gelir mi? Aşağılık kompleksi de büyük sorun ama bu kadar soğukkanlı yalan söyleyen insandan da ailesinden de korkarım. Ay bir de üstüne haklıymış gibi üste çıkmaya çalışmış. İğrenç.

bir tanıdığımın başına geldi bu yıllar önce, adam kendini mühendis diye tanıtmış, aslında lise terkmiş. Boşandılar sonra
Bu hepten uçmuş afsgsgs
Benim de bi tanıdığımın başına geldi adam kendini zengin biri gibi göstermiş şirketleri falan varmış sözde sonra inşaat amelesi çıktı kadın da bile bile evlendi. Bence Nirvana bu.

Kızı çok takdir ettim. Hızlı ve net davranmış.

Aşağılık kompleksi var eşinizin. Üstelik bir gün ortaya çıkacağını bile bile yalan söyleyecek kadar ağır bir kompleks bu. Mühendisim derken o anlık tatmin oluyor egosu.

Nasıl olmuş bu, çok ilginç bari ilkokul mezunu deselermiş Lise niye onu anlamadım. Adam üniversite mezunu muymuş?
Ya zaten ev hanımıydı da işte kızımız lise bitirdi demek için yalan atmışlar. 10 senesi var bu olayın. Ya o zaman da lise aman aman bir eğitim durumu değildi ama yine de işte... Yani şimdi kızımız okuma yazma bilmiyor demek herhalde zorlarına gitti. Okula göndermezken utanmamışlar ama.
Adam da üniversite mezunuydu evet.

Anlaşıldı adam üniversiteli. Pes yahuŞimdi daha iyi mi oldu herkes duydu.

Bazilari denklik demiste denkle ne alaksi var arkadaslar.
Burada soylenene göre denk degiliz esimle ama meslek yalani atmis olsa "aaa olsun nasilsa ben de muhendis degilim daha alt oldugum icin sorun yok." Mu demeli?
Denk olsa da olmasa da ortada bir yalan var, en buyuk olay bu. Oldukça şok edici hemde.

Mühendis olarak tekniker ile evlenmeyi tercih etmezdim. Kişiden kişiye değişir ama ben hayata realist bakıyorum, ponçik olamayacağım. Eş seçmek hayat standardı seçmek demek çogu zaman, maddi manevi hayatınızı şekillendiriyor.

Yalan söylemesi sacmada siz neden teknikerle evlenmiyorsunuz onlar insan değil mi burdada siz sacmasiniz

Ortada kocaman bir yalan var. Üstelik organize bir yalan ve sadece eşini değil, eşinin ailesini, arkadaşlarını herkesi kandırmış. Normal bir insan böyle bir şey yapar mı arkadaşlar ya? Ayrıca insan evleneceği kişinin statüsünü, aldığı eğitimi de önemseyebilir ne var bunda?Mevzu sadece maddiyat, maaş değil ki.

Son düzenleme:
İyide sonuçta olacak iş var olmayacak iş var. Meslek kriteriyse konu sahibinin bir ilişki baslatmazdı dolayısıyla evlenmesi. Bu herkeste vardırki. Örneğin üniversite mezunu eş istiyorsunuz lise mezunu biri ilgilense kibarca reddedersiniz. Burada konu sahibini yargılayacak bişey yok. Eşi açıkça kandırmıs. Çok rezil bir durum

Yine çevremde şöyle bir olay olmuştu. Eşlerden biri duyma engeli olduğunu gizlemişti. Gerçekten insan hayret ediyor. Tabi ortaya çıktı durum sonra.

Yine çevremde şöyle bir olay olmuştu. Eşlerden biri duyma engeli olduğunu gizlemişti. Gerçekten insan hayret ediyor. Tabi ortaya çıktı durum sonra.
Benim halamın ilk evliliği ç.k sorunu yüzünden iki ayda bitmiş. Adamın ilk evliliği de daha kısa sürede böyle bitmiş. Babama diyorlarmış ya hocaya götür diye, babam da s.gidin benle toşbil mi geçiyonuz demiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…