Ama nasıl anlamamış bunca zaman ona takıldımDemek ki denklermis. Burda olay aslinda bastan yalan soylemesi. Hayati bi karari yalan uzerine almis oldu bi taraf
Muhtemelen iş işten geçtikten sonra benden boşanmaz artık bana bağlanmış olur diye düşündüİyi de bu adam tekniker olduğunuzu duyunca evlenmeyeceğinizi düşünüyor da evlendikten sonra gerçeği ögrendiginizde boşanmak isteyeceginizi akil edemiyor mu
Ben de karı koca arasında cinsel ilişki olmadıysa kadın bakireyse evlilik 2 sene sonunda bile iptal edilebilir diyeni duydum sanki evliliğin şekil şartı zar zedelenmesi. Tövbe tövbe yaaaDüğün daha olmadıysa önden nikah yapıldıysa evliliğin iptal ettirilebileceğini sananlar var kkda sen ne diyorsun
Tam bu üyeyi yazmaya gelmiştim. Açın bakın kadın sürekli post açıyor, hiç mutlu değil. Zaten böyle bir konuda yalan söyleyen adamdan hayır gelir mi? Aşağılık kompleksi de büyük sorun ama bu kadar soğukkanlı yalan söyleyen insandan da ailesinden de korkarım. Ay bir de üstüne haklıymış gibi üste çıkmaya çalışmış. İğrenç.Yorumlara sok oldum esimle evlenirken elbette ki egitim durumuna ve kariyerine baktim. Ben doktora yapmak icin 4 senede 10 yil yaslanmisim bi zahmet evlendigim adam da bana denk olsun yani. Bunu istemenin nesi garip.
Burada boyle bir uye daha vardi @alindalin onun da esi muhendisim demisti sonra diplomasini alamadigi ortaya cikmisti.
Ben boyle bir yalani kabul edemem, benim evliligim bu durumda geri donulemez bir yola girerdi.
Bu hepten uçmuş afsgsgsbir tanıdığımın başına geldi bu yıllar önce, adam kendini mühendis diye tanıtmış, aslında lise terkmiş. Boşandılar sonra
Ya öyle olmak zorunda değil. Bir arkadaşım 11 yıl flört etti. Lise sondan itibaren. 29unda evlendi. Hepimiz aynı liseden mezunuz, çocuğun kazandığı okulu biliyorduk ama mezun olmamış. Ailecek kandırmışlar kızı. Babası çok zengindi. Parayı o veriyormuş. Işe bile gitmiyormuş. 11 yıl sevgili olup 1 hafta içinde boşandılar.
Ayyy görücü usulünde de çok şey olabiliyor.
Bir tanıdığım evlendi, kız için lise mezunu demişler. Kızın okuma yazması yok çıktı.
Kız senden korkulurEngelli kayının maaşı ile ev geçindirmeyi düşünen biri için fazla cesur yorum
Ya zaten ev hanımıydı da işte kızımız lise bitirdi demek için yalan atmışlar. 10 senesi var bu olayın. Ya o zaman da lise aman aman bir eğitim durumu değildi ama yine de işte... Yani şimdi kızımız okuma yazma bilmiyor demek herhalde zorlarına gitti. Okula göndermezken utanmamışlar ama.Nasıl olmuş bu, çok ilginç bari ilkokul mezunu deselermişLise niye onu anlamadım. Adam üniversite mezunu muymuş?
Ya zaten ev hanımıydı da işte kızımız lise bitirdi demek için yalan atmışlar. 10 senesi var bu olayın. Ya o zaman da lise aman aman bir eğitim durumu değildi ama yine de işte... Yani şimdi kızımız okuma yazma bilmiyor demek herhalde zorlarına gitti. Okula göndermezken utanmamışlar ama.
Adam da üniversite mezunuydu evet.
Mühendis olarak tekniker ile evlenmeyi tercih etmezdim. Kişiden kişiye değişir ama ben hayata realist bakıyorum, ponçik olamayacağım. Eş seçmek hayat standardı seçmek demek çogu zaman, maddi manevi hayatınızı şekillendiriyor.Adamın yaptığı yanlışı savunmayacağım ama "baştan söyleseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyebilirdik" kısmına takıldım. Adamın sırf "mühendis" ünvanı olduğunu düşündüğünüz için mi evlendiniz?
Yalan söylemesi sacmada siz neden teknikerle evlenmiyorsunuz onlar insan değil mi burdada siz sacmasinizMerhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
İyide sonuçta olacak iş var olmayacak iş var. Meslek kriteriyse konu sahibinin bir ilişki baslatmazdı dolayısıyla evlenmesi. Bu herkeste vardırki. Örneğin üniversite mezunu eş istiyorsunuz lise mezunu biri ilgilense kibarca reddedersiniz. Burada konu sahibini yargılayacak bişey yok. Eşi açıkça kandırmıs. Çok rezil bir durumAdamın yaptığı yanlışı savunmayacağım ama "baştan söyleseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyebilirdik" kısmına takıldım. Adamın sırf "mühendis" ünvanı olduğunu düşündüğünüz için mi evlendiniz?
Benim halamın ilk evliliği ç.k sorunu yüzünden iki ayda bitmiş. Adamın ilk evliliği de daha kısa sürede böyle bitmiş. Babama diyorlarmış ya hocaya götür diye, babam da s.gidin benle toşbil mi geçiyonuz demiş.Yine çevremde şöyle bir olay olmuştu. Eşlerden biri duyma engeli olduğunu gizlemişti. Gerçekten insan hayret ediyor. Tabi ortaya çıktı durum sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?