Eşim bana yalan söylemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim ne derse desin. Davul dengi dengine. Hayat yaz dizisi gibi bisey degil. Herkesin kriteri var. Almanya bile burdan gidene denklik soruyo. Ben ayni yataga girdigjm adama sormiycam mi? Yok oyle bi dunya arkidisler
Adam da bunu hissettiği için kandırmış zaten. Ben mühendis değilim benimle evlenmez diye kendince çözüm bulmuş. Davulun denkliği aslında diplomaya bağlı değil maddi gelirler arasında uçurum yoksa ve hayata bakışı eşse gayet olur.

Ayyy görücü usulünde de çok şey olabiliyor.
Bir tanıdığım evlendi, kız için lise mezunu demişler. Kızın okuma yazması yok çıktı.

Size olur bana olmaz o zaman. Kimsenin de boyle biseyi hissettim kandirayim da evleneyim demesinin normal oldugunu dusunmuyorum. Evlilik ayni parayi kazaniyoruz olayi degil sadece. Ayni sosyo kulturel, ailesel yapiya, ekonomik sartlara, aliskanliklara, egitime vs vs bi cok parametreye dayali bana gore. Aksi mumkun mudur? Mumkundur. Ben kendim icin cocugum icin istemem. Hani yurrdislarinda okuyup bilmemkac dil ogrenip gelip de manavin ciragiyla evlenmem.

Kim ne derse desin. Davul dengi dengine. Hayat yaz dizisi gibi bisey degil. Herkesin kriteri var. Almanya bile burdan gidene denklik soruyo. Ben ayni yataga girdigjm adama sormiycam mi? Yok oyle bi dunya arkidisler
Bir yıldır dengi dengine çalmış davul. Durum farkedilmesi senelerce devam edermiş

Bu olayın değişik versiyonu da benden gelsin: Abim gıda mühendisi, o zamanki sevgilisini (şimdiki eski eşi), biz birbirlerine denk olmadıkları için istemeyiz diye, gıda mühendisi olarak tanıtmıştı bize. Kız da ben gıda mühendisiyim diye anlattı bize, abime uyup.
Çok sonra kızın üni öğrenci kimliği taşımamasından bir şeylere uyanıp üniversiteden sorup soruşturup aslında kızın üniversite öğrencisi bile olmadigini ogrenmistik.
Abim zamaninda biz kizmayalim diye bize yalan soyledi ama neticede kendini kandirmis oldu, berbat bir evlilik yapti ve bosandi. Yani yalanla kurulan hicbir seyden hayir gelmiyor.

Yorumlara sok oldum esimle evlenirken elbette ki egitim durumuna ve kariyerine baktim. Ben doktora yapmak icin 4 senede 10 yil yaslanmisim bi zahmet evlendigim adam da bana denk olsun yani. Bunu istemenin nesi garip.

Burada boyle bir uye daha vardi A alindalin onun da esi muhendisim demisti sonra diplomasini alamadigi ortaya cikmisti.

Ben boyle bir yalani kabul edemem, benim evliligim bu durumda geri donulemez bir yola girerdi.

İyi cesaret sonuçta aynı ortama gireceksiniz iş arkadaşları ile tanışacaksınız. Ortaya çıkacak bir yalanı söylemek akıl işi değil. Mesleğinden değil ama yalan söyleyen insandan soğurum bir daha güvenemem.

Olay artık sosyo ekonomik, kültürel denklikten de çıktı. Adam herkese yalan söylemiş, kendine sahte bir persona yaratmış, onunla yaşamaya çalışıyor. Çok tehlikeli bir durum. Konu sahibi nasıl bir ateşin içine düşmüş, anlamıyorlar.

Bu ciddi ve büyük bir yalan.Böyle birini biliyorum.Bu yalanları hiç bırakmadı tüm hayatı boyunca.Hayatı yalandı.Dikkatli olun...

Herkesi denk olmak ister eğitim meslekte...çok şaşırmayın...

"Anlatma rezil olurum" demiyor olay büyümesinmiş
Yalanına sizi de ortak ediyor bu şekilde. Anlamamaniz tuhaf gerçekten..

Mesleği hakkında yalan söylemesi bence saçma ama demekki sen mühendis diye mi evlendin belki sana mesleğini söylese red edeceğini tahmin etmiştir ve sana yalan söyleme gereği duydu

Düğün daha olmadıysa önden nikah yapıldıysa evliliğin iptal ettirilebileceğini sananlar var kkda sen ne diyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…