Cinsel problem mi varmış Katip?Benim halamın ilk evliliği ç.k sorunu yüzünden iki ayda bitmiş. Adamın ilk evliliği de daha kısa sürede böyle bitmiş. Babama diyorlarmış ya hocaya götür diye, babam da s.gidin benle toşbil mi geçiyonuz demiş.
Yaprak kımıldamıyormuş o kadar diyim ahahah. 3 yıl boşamaya uğraştılar bizimkiler bu bezelyeyi.Cinsel problem mi varmış Katip?
Cinsel problemi evlenene kadar anlamamak normal görücü usulünde. Ama eşinin duymadığını anlamamak aşırı inanılmaz.
Yani ben sevgilimi1 haftada çözdüm.İnsan yanındaki insanın kulağına bir bakar ya hu.
Mikro diyorsun bir de.Yaprak kımıldamıyormuş o kadar diyim ahahah. 3 yıl boşamaya uğraştılar bizimkiler bu bezelyeyi.
Ben bunu yeni öğrendim, her şeyi çok başka anlatmışlardı bize.Mikro diyorsun bir de.
Ayyy görücü usulü bir yönüyle büyük kumar haaa.
Kendiniz muhendisken onun muhendis olup olmadiginianlamamis olmaniza sasirdim dogrusu. Insan mezun oldugu yeri arkadaslarini, yaptigi isleri, reddedildigi is yerlerini bile bilir ogrenir muhabbetin arasinda. Pilotum diye gezen birini sosyal medyada gormustum. Yorumlarda pilotum diyor profili bariz hostes. Insan anliyor yani. Benim icin ayrilik sebebi olurdu. bu yalan. Siz kendinizi tartin.Sonuçta daha evliliğe gitmeden olan bir olay ben kendim muhendisim başta bilseydim belki duygusal olaylara hiç gitmezdi, ayrıca mühendis olmamasından çok yalan söylemesi soruncada benle evlenmemenden korktum demesi benim kaldıramadigim.
Zaten eşinin yaptığı şeyi savunmuyorum bunu belirttim.İyide sonuçta olacak iş var olmayacak iş var. Meslek kriteriyse konu sahibinin bir ilişki baslatmazdı dolayısıyla evlenmesi. Bu herkeste vardırki. Örneğin üniversite mezunu eş istiyorsunuz lise mezunu biri ilgilense kibarca reddedersiniz. Burada konu sahibini yargılayacak bişey yok. Eşi açıkça kandırmıs. Çok rezil bir durum
Sınıf ayrımı yaptığını belirten bir cümle kurmamış ki. Sadece belki evlenmezdim bilseydim demiş. İnsanlar mesleğe, yaşa, fiziksel özelliklere göre seçim yapabilirler ilk başta bu çok normal.Zaten eşinin yaptığı şeyi savunmuyorum bunu belirttim.
Benim takıldığım nokta sınıf ayrımıydı kendisine bi sonraki gönderimde sordum aşık olmuş olsaydı da böyle mi olacaktı?
İşte aşk evliliği ile görücü usulünün farkı bu zaten.Zaten eşinin yaptığı şeyi savunmuyorum bunu belirttim.
Benim takıldığım nokta sınıf ayrımıydı kendisine bi sonraki gönderimde sordum aşık olmuş olsaydı da böyle mi olacaktı?
Bu ne böyle organize suç örgütü gibi tüm aile bir yalana ortak olmuş,bu beni daha çok korkutur .Demekki ailede aklı başında kimse yok çıkarlar söz konusu olunca çok rahat yalan söyleyebilirler.Eşimle konustuktan sonra biraz düşündüm benim bir suçum yoktu ama eşim bu olayı unutmami bir daha böyle bir şeyle karşıma gelirse bir şey söylemeyeceğim söyledi ama günlerdir bu olayı sindiremiyorum üstelik kendi ailesi de bu yalanı sürdürmüş sadece bana değil benim aileme de yalan söylenmiş güvenmek istiyorum ama sürekli bu konu kafamı kurcalıyor ben mi abartiyorum diye düşünüp burda paylaşmak istedim henüz ailelere bu olayı söylemedim eşim ailene anlatma olaylari buyutmeyelim kafasında
Merhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Benim ilk eşim de makine mühendisiyim demişti, ben okulu bitirmediğini boşandıktan sonra kalan evraklarını incelerken öğrenmiştim, evliliğimiz başka sebeplerden ( ağırlıklı olarak aşırı yalancı olduğu için ) bitmişti. Mitomanlar ( yalancılık hastaları ) o kadar profesyonelce yalan söylüyorlar ki yalana kendileri de inanınca uyanamayabiliyorsunuz.Ama nasıl anlamamış bunca zaman ona takıldım
Siz evli misiniz. Evlilik düşünerek ilişkiye başlayan herkes bilirki belli kriterlerden sonra görüsme baslanır ve aşk sevgi olur. İlk görüste aşk değilse bu. S8nıf farkı değil bu insan herkesle arkadaş olabilir mesela ama evlenmez. Bu sadece sınıfsal da değil. Mesela kompleks yapar diye düşünebilir vs. Konu sahibinin eşi yalan söyledigine g9re kompleks yapmış.Zaten eşinin yaptığı şeyi savunmuyorum bunu belirttim.
haniiiEngelli kayının maaşı ile ev geçindirmeyi düşünen biri için fazla cesur yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?