Eşim bana yalan söylemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsel problem mi varmış Katip?
Cinsel problemi evlenene kadar anlamamak normal görücü usulünde. Ama eşinin duymadığını anlamamak aşırı inanılmaz.
Yani ben sevgilimi1 haftada çözdüm. İnsan yanındaki insanın kulağına bir bakar ya hu.

Yaprak kımıldamıyormuş o kadar diyim ahahah. 3 yıl boşamaya uğraştılar bizimkiler bu bezelyeyi.

Kendiniz muhendisken onun muhendis olup olmadiginianlamamis olmaniza sasirdim dogrusu. Insan mezun oldugu yeri arkadaslarini, yaptigi isleri, reddedildigi is yerlerini bile bilir ogrenir muhabbetin arasinda. Pilotum diye gezen birini sosyal medyada gormustum. Yorumlarda pilotum diyor profili bariz hostes. Insan anliyor yani. Benim icin ayrilik sebebi olurdu. bu yalan. Siz kendinizi tartin.

Zaten eşinin yaptığı şeyi savunmuyorum bunu belirttim.
Benim takıldığım nokta sınıf ayrımıydı kendisine bi sonraki gönderimde sordum aşık olmuş olsaydı da böyle mi olacaktı?

Benim takıldığım nokta sınıf ayrımıydı kendisine bi sonraki gönderimde sordum aşık olmuş olsaydı da böyle mi olacaktı?
Sınıf ayrımı yaptığını belirten bir cümle kurmamış ki. Sadece belki evlenmezdim bilseydim demiş. İnsanlar mesleğe, yaşa, fiziksel özelliklere göre seçim yapabilirler ilk başta bu çok normal.

İşte aşk evliliği ile görücü usulünün farkı bu zaten.
Görücü usulünde baştan "kesim kesilir". Mantıken uygunluğa bakılır, maddiyata bakılır, aile yapıları uygun mu bakılır vs.
Aşk evliliğinde durum daha farklı işliyor kimilerince. İki tarafın bariz uyumsuzlukları olsa da görmezden gelinebiliyor. Ha bu uyumsuzluklar sonradan sıkıntı çıkarabiliyor, evet. Ama bir adama aşık olmakla, görücü usulü eş seçmek aynı şey değil.

Bu ne böyle organize suç örgütü gibi tüm aile bir yalana ortak olmuş,bu beni daha çok korkutur .Demekki ailede aklı başında kimse yok çıkarlar söz konusu olunca çok rahat yalan söyleyebilirler.
Ben olsam bu kandirilmayi sindiremem hani pişman olsa ayaklarına kapansa ,belki ama adam inatla yalanı sürdürüyor Bu size büyük işaret,bu adamla aynı yolda yurunmez NET!!!!!!!!!!!!

Sabaha kadarda kendini üzsen durum ortada.
Tercih sana kalmış. Ya affedip böyle basit birşey için bile yalan söyleyen biriyle hayatını geçireceksin yada güçlü olup boşanacaksın.

Kimisi mühendis olmasa evlenmez mıydın diye kinamis . Valla eşim mühendis olmasa bende evlenmezdim. Meslek kriterlerim vardı . Kardeşim de mühendis gitti düz bir memurla sevgili oldu çocuk sonradan bunu gurur meselesi haline getirdi . Ünvan önemli yahu insan kendisiyle es ünvanda biriyle evlenmek istemeli ve evlenmeli bence her açıdan

Ama nasıl anlamamış bunca zaman ona takıldım
Benim ilk eşim de makine mühendisiyim demişti, ben okulu bitirmediğini boşandıktan sonra kalan evraklarını incelerken öğrenmiştim, evliliğimiz başka sebeplerden ( ağırlıklı olarak aşırı yalancı olduğu için ) bitmişti. Mitomanlar ( yalancılık hastaları ) o kadar profesyonelce yalan söylüyorlar ki yalana kendileri de inanınca uyanamayabiliyorsunuz.

Siz evli misiniz. Evlilik düşünerek ilişkiye başlayan herkes bilirki belli kriterlerden sonra görüsme baslanır ve aşk sevgi olur. İlk görüste aşk değilse bu. S8nıf farkı değil bu insan herkesle arkadaş olabilir mesela ama evlenmez. Bu sadece sınıfsal da değil. Mesela kompleks yapar diye düşünebilir vs. Konu sahibinin eşi yalan söyledigine g9re kompleks yapmış.

nasıl anlaşılmaz demişsiniz de ben şimdi matematik ne bilirim
ama eğitim temel derslerini bilirim
yani gıda mühendisi ile makina mühendisi birbirlerinin işlerini bilir mi ,bilmiyorum ama sanmıyorum
ne mühendisi olduklarını bilmiyoruz
zaten adam teknikerse o da mesleğin en azından temelini biliyordur
e iş yerine girince alnımızda unvanımız belirmiyor sonuçta
kapıda eşin mühendis değil diye karşılamamışlardır kadını
işinde uzun süredir çalışıyorsa başarılıysa iyi maaşı varsa ordan da falso vermez
her halükarda isteyen saklayabiliyor demek ki
asla güvenilmez tekrar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…