Eşim bana vurdu

İnşallah bosanmissinizdir.

Yani size şiddet uygulayan bu manyağın iyi yanlarını satıyorsunuz

Size şiddet uygulayan bu manyağın bir iyi yanlarını sayıyorsunuz bi de. Size çantayla vurduğu gün evi terk etmeniz gerekirdi. Bir an önce kendinizi kurtarın pislikten

Böyle sevgi olmaz ya üstelik hamileymişsiniz. Devam ederseniz çok zor bir hayatınız olacak gibi görünüyor bebeğinizin de doğmasıyla evinize zaman ayıramayacaksınız.

Borderline kişilik bozukluğu olan kişiler, olayları çok iyi ya da çok kötü gibi uçlarda görmeye meyillidir. Bu kişilerin insanlar hakkındaki düşünceleri çok çabuk değişebilir. Bir gün arkadaş olarak gördükleri birini ertesi gün düşman olarak görebilirler... googlede tanımı bu,daha öncede duymuştum,hatta çoğu kez bu tip insanlarla karşılaşıyoruz tanım çok tanıdık geliyordur herkese,genellikle bu tiplerin birde takintıları oluyor sizinkininde temizlikmiş,bu şiddetlerin devamı gelir kesilmez çünki bu bir rahatsızlık tedavi vs.nasıl olur bilmem ama çekmeye değermi derseniz bence değmez,bu tip insanlar surekli kendileriyle ve etraflarindaki insanlarla savaş halindeler genelde yarın bir gün çocugunuzda mağdur olur,bu tip insanlarla iş yada arkadaşlıkta yapılmaz,var yani bir suru örneği sadece rahatsız olduklarını biz bilmiyoruz çünki psikolog değiliz...

Bu adama çocuk yapmak yerine boşanma planı yapmalıydın..çocuk olunca ev işlerine hiç yetisemeyeceksin ayrıca çocuğun olduğu yerde illahaki hep bir dağınıklık olacak..bu adam hayatı ıyice zindan edecek sana

Konu sahibi bir yıldır hiçbir şey yazmamış ve boşanma aşamasındaymış sanırım geçen sene bu dönemler. Umarım iyidir. Anlattığı şeyler kan dondurucu.

Konuyu baştan sona okudum bence konu sahibi şuan eşinden ikinci çocuk yapmayı planlıyor, belki de yapmıştır bile. Eşi de artık dövmüyordur ama psikolojik şiddeti tam gaz devam ediyordur, belki arada bişey falan fırlatıyodur, kolunu sıkıyodur falan ama konu sahibi de alışmıştır artık. Benim tahminim bu, yerimi aldım sonucu bekliyorum.

gerçekten deli bence hemen ayrıl diyecek ama boşanma sürecinde çok köyü şeyler yapabilir diye de korkmadım değil. Uzaklaştırma alırsın büyük ihtimalle. çocuk doğmadan boşanırsan iyi olur küçük çocukla boşanmak çok zor olur şimdiden hemen davayı açmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…