• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana saygısızca davranıyo çok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mtmt

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
42
2
16
Osmaniye
eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. çok sorun yaşadık aileler yüzünden beni kaç kere dövdüğü oldu. çok sıkıntılı günler geçirdik. hamileliğimin 7 ci ayında bie beni çok kötü dövdü. şimdi oğlum 9 aylık oldu. ama ben o günleri unutamıyorum. unutmaya çalışsamda evde eşimle her tartışmamızda aklıma geliyo. eşim sürekli küfür ediyo. herşeye saygısı yok. sadece yediriyo giydiriyo içkis yok kumarı yokya bunlarla iyi insan olduğunu zannediyo bunlar önemli şeyler tamamda saygı çok daha önemli adam yerine koymak hizmetçi gibi görmemek ne bileyim işte cinsel konudada direkt yapıyo çok canım acıyo çok mutsuzum ailemle konuşmuyo ne yapacağımı bilemiyorum ortada çocukda var yorum yaparsanız sevinirm paylaşmaya ihtiyacım var.

Hamile bir bayana saygısı olmayan adam için ne yapılablir ki.. Hiç bişey
Böyle eşler ettiklerinin kat be kat fazlasını çeksinler, tek temennim..

eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. çok sorun yaşadık aileler yüzünden beni kaç kere dövdüğü oldu. çok sıkıntılı günler geçirdik. hamileliğimin 7 ci ayında bie beni çok kötü dövdü. şimdi oğlum 9 aylık oldu. ama ben o günleri unutamıyorum. unutmaya çalışsamda evde eşimle her tartışmamızda aklıma geliyo. eşim sürekli küfür ediyo. herşeye saygısı yok. sadece yediriyo giydiriyo içkis yok kumarı yokya bunlarla iyi insan olduğunu zannediyo bunlar önemli şeyler tamamda saygı çok daha önemli adam yerine koymak hizmetçi gibi görmemek ne bileyim işte cinsel konudada direkt yapıyo çok canım acıyo çok mutsuzum ailemle konuşmuyo ne yapacağımı bilemiyorum ortada çocukda var yorum yaparsanız sevinirm paylaşmaya ihtiyacım var.

"Allahım yardımcınız olsun inşallah.."
Sanırım bu cümleyi duymak için açtınız konuyu..
Böyle bir evliliğin düze çıkmayacağını siz de az çok biliyorsunuzdur di mi?
Bari dövüş kursuna falan gidin de o size vurduğunda kendinizi ve bebenizi koruma teknikleri öğrenin.

ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık ona göre sinirlenince susumalı susmadığım için vuruyomuş felan gibi küfür etmek normal bişeymiş gibi geliyo ona 100 kere dedim bana küfür etme kaldıramıyorum diye ağzı alışmı herşeye küfür ediyo.

ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık ona göre sinirlenince susumalı susmadığım için vuruyomuş felan gibi küfür etmek normal bişeymiş gibi geliyo ona 100 kere dedim bana küfür etme kaldıramıyorum diye ağzı alışmı herşeye küfür ediyo.

neden bilmiyorsunuz ne yapacağınızı?
Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle hayat çekilir mi? Nereye kadar?

İlgisiz davranmasını falan anlarım ama dayak mevzusu çok ağır

galiba korkularım var ben babasız büyüdm çok acısını çektim oğlum öyle olmasın istiyorum. bide eşimin maddi durumu iyi ne yapar eder elinden alırım diyo para yediririm gerekirse diyo . sana vermem diyo kavga ettiğimiz zaman ben oğlumdan ayrı kalmaya dayanamanm

galiba korkularım var ben babasız büyüdm çok acısını çektim oğlum öyle olmasın istiyorum. bide eşimin maddi durumu iyi ne yapar eder elinden alırım diyo para yediririm gerekirse diyo . sana vermem diyo kavga ettiğimiz zaman ben oğlumdan ayrı kalmaya dayanamanm

Bakın eğitim durumunuzu bilmiyorum. Ancak nolur elinizin altında net var,biraz araştırın.
Sizin el kadar bebenizi siz reddetmediğiniz sürece hiç bir hakim sizden ayırmaz.

Yaaa kusuruma bakma ama ne edepsiz ne fesatmış eşinde..
lafa bak para yedirirmiş!
Yarına kimin ne olacağı belli değildir öncelikle..
Bir defa çocuğu büyüyene kadar senden alamaz.
Oğlun böyle mutsuz şiddet yanlısı bir babayla daha mı mutlu olacak, onu da dövecek yarın bir gün! bunları neden düşünmüyorsunuz?

Yaaa kusuruma bakma ama ne edepsiz ne fesatmış eşinde..
lafa bak para yedirirmiş!
Yarına kimin ne olacağı belli değildir öncelikle..
Bir defa çocuğu büyüyene kadar senden alamaz.
Oğlun böyle mutsuz şiddet yanlısı bir babayla daha mı mutlu olacak, onu da dövecek yarın bir gün! bunları neden düşünmüyorsunuz?

Evet ben de olsa bunu düşünürdüm.
Bana vuran,bebeme de vurur.
Vurmasa da bebem benim dayak yediğimi izleyerek büyüyor diye yine katlanamazdım.

bugün yani kadınlar günün de şu konuyu okudum ya lanet ettim eşine ve böyle olan erkeklere..elleri kırılsın İnşallah!

nasıl bir adam karısını döver ya,hem de hamile haliyle..

lütfen bu adamı bırak..merak etme çocuğunu falan alamaz senden.gözünü korkutmaya çalışıyor.

ne baba ne eş olmaya layık değil bu adam..yarın çocuğunu da dövmeye başlar!

oğluna çok düşkün olsa annesine zarar vermez karnında oğlunu taşırken şiddet uygulamazdı
demek ki oğluna çok düşkün olduğu için alırım demiyor sadece göz boyamak için bu şekilde konuşuyor
çok iyi düşünmeniz lazım bu hayatı seçerseniz ömür boyu mutsuz olacaksınız

sizi dovugunde gıdın darp raporunuzunu alın!!
sonrasında açın boşanma davasını..
bakalım kıme para yedırıp alıyomuş miniminnacık bebeği sizden..
hıc bır hakım dayakçı kocaya el kadar bebegı vermez.

size eziyet ediliyor ise lütfen katlanmayın
çocugunuz huzursuz bır ortamda buyumesı daa mı ıyı.

ayrıldıgınızda gıdıcek yerınız var mı?
işiniz meslegınız bırıkımıınız varmı?

boşanmayı düşünmediğim bir gün bile yok yorumlarınız için teşekkürler ailemle konuşacağım eğitim durumum işletme 2 yıllık mezunum inşallah iş bulurum

bu zihniyette bi adam için ne desek boş aslında...
çocuk var diye yazık etme kendine...
allah yardım etsin...

oğluna çok düşkün olsa annesine zarar vermez karnında oğlunu taşırken şiddet uygulamazdı
demek ki oğluna çok düşkün olduğu için alırım demiyor sadece göz boyamak için bu şekilde konuşuyor
çok iyi düşünmeniz lazım bu hayatı seçerseniz ömür boyu mutsuz olacaksınız

evladına düşkün olan bir adam hamile eşini dövmezdi sanırım..

adam konu sahibi boşanmasın diye çocuğuyla tehdit ediyor yoksa ne düşkünlüğü..

kocan çok fazla türk filmi izlemiş sanırım. 9 aylık bebeği hiçbir mahkeme sırf daha çok parası var diye annesinden koparıp babasına vermez. seni korkutmak için yapıyo sakın inanma. ayrıca para yediririm gerekirse demiş ya denesin hele bi lütfen denesin bakalım noluyo ?

yok artık öyle eskisi gibi değil mahkemeler adliyeler her hakimin her savcının odasında gizli kameralar var haberdar mı acaba ? kolaydı öyle para yedirmek adamın bi tarafından kan alırlar. tövbe tövbe.

senin annen hayatta mı bir mesleğin var mı annenin yanına gitsen kabul ederler mi seni ?

sana vurduğu zaman da ver polise gidip şikayet etmen yeterli evden uzaklaştırırlar eğer verilen karara uymazsa da hapse girer. koruma iste. eğer annenin yanına gidebilecek al oğlanı git sonra bir iş bakarsın kendine nafaka tazmişnat da istersin her şekilde geçinirsin Allah' ın izniyle. ama eğer sana vurursa bi daha ertesi gün hastaneye gidip rapor al ki davada işine yarasın. evden uzaklaştırman için rapor gerekmiyor yeni kanunla ama bu rapor mahkemede çok işine yarar tazminat için.

senin biraz cesarete ve desteğe ihtiyacın var o kadar söylediklerimi bir düşün

İyi de güzelim..bu adam sen hamileyken bile dövmüş seni, bundan sonraki hayatın böyle geçecek..emin misin çekmeye.Her babasız büyüyenin psikolojisi bozuk olmuyo, sen yeterli sevgiyi doğru ölçüde verirsen aklı erdiğinde öyle olması gerektiğini muhakkak anlar oğlun.

Sen iki canlıyken sana kıymış, ha oğlun karnındayken ha şimdi dışardayken..oğlunu da döver bu adam..
Nasıl evleniyosunuz ya bilmiyorum ki..Adamın ağzı bozuk, her şeye küfür ediyo diyosun..Flört döneminde dut yemiş bülbül gibi mi oturuyodu bu adam da, kandın sen?

Back