Eşim bana karşı sevgisini kaybetmemeye çalışıyormuş

ignorence

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
28
6
34
Merhaba ben 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir kızım var. Kızım doğduktan sonra haliyle hayatımız çok değişti. 4 aylıkken işe başlamak durumunda kaldım ve haftanın 3 günü annemde kalıyordum, 2 günde kayınvalidem bakıyordu. Eşim cok yoğun çalıştığı için haftasonları da göremez oldum. Oturduğumuz ev merkezi sistem olduğu için bu son 1 ay gaz yanmamaya başladı ve kızım hasta oldu. Bu sebepten dolayı ben annemde haftasonları dahil kalmaya başladım yaklaşık 3 haftadır böyle. Eşim hafta ici 1 gün haftasonu da 1 gün geliyor. Neden gelmiyorsun dediğimde bilgisayarının burda olmadığını ve sıkıldığını söylüyordu. Ben eşimle sürekli yalnız kalmaya çalışıyordum ama o her haftasonu annesine gitmek istiyordu. Uyariyordum düzeltmeye çalışıyordu ama benm gitmeyi teklif ettiğim yerleri reddediyordu. Ben aklında ne var diye sorduğumda anneme gidelim diyordu gitmeyince tartışıyorduk. Ben kendisine annene bu kadar bağlıysan esinle yalnız kalamadigin esin yerine anneni tercih ediyorsan benimle neden evlendin diye istemsiz soruyordum.çunku şöyle düşünün yalniz vakit geçirmek icin zaman kolluyorsunuz yalnız kalmıyor hep annesine gitmek istiyor. Artık canım o kadar yanıyordu ki neden evlendin demek durumunda kalıyordum. En son heryere kendimin çağırdığını gün içinde beni hiç aramadigini farkettim. Beni hic ozlemiyor musun neden aramiyorsun dedgmde günde 1 kez arayip daha fazla yanıma gelmeye çalıştı. Dedim ısıtıcı al evime doneyim almadı unuttu. Sonra haftasonu gelecek misin diye sordu ev soğuk nasıl geleyim hasta olur cocuk dedm istiyorsan gidip ısıtıcı alalim dedm gittik bulamadik. Sonra annesine gitmemem yüzünden bana soğuk davranmaya başladı. Dedim noldu bıktım artık dedi tükendim. Bittim. Cok yoruldum dedi. Bana olan sevgini kaybettin mi dedim kaybetmemeye çalışıyorum cevabını alınca beynimden vurulmuşa döndüm. Sebebini sordum iyimser değilsin ve sürekli neden evlendin diyorsun dedi. Ben de içimdekileri söyledim sonra konuşalım dedi. Ama ben artık beni sevdiğine nasıl emin olacağım? Nasıl güveneceğim. Şuan beni aramıyor bi kere arayıp çocuğu sordu beni sordu ama cok soğuktu. Benden boşanmak mı istiyor veya başka birisi mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Konuşmuyorda bana bı akıl verirseniz çok sevinirim.

Neden sadece senin annende kalniyor eşin hakli biraz bence.arada gidin onun annesindede kalin bence sadece sicaklik sorunsa.eşin belki senin ailenin evinde rahat edemiyordur ki gayet normal bu.
Çünkü onun annesi şehir dışında bir ilcede yaşıyor ise gidemeyiz ordan ve evinde yer yok. Ve annesi hasta çocuğuma sürekli bakamaz.

Çünkü onun annesi şehir dışında bir ilcede yaşıyor ise gidemeyiz ordan ve evinde yer yok. Ve annesi hasta çocuğuma sürekli bakamaz.
O zaman arayip tarayıp isıtıcı bulun koçtasa baktinizmi en son vardi orda.gözden uzak olan gönüldende uzak olur durumu olmus.evinize dönmeye calisin hersey düzelir.en kötü netten bile bulursunuz.

O zaman arayip tarayıp isıtıcı bulun koçtasa baktinizmi en son vardi orda.gözden uzak olan gönüldende uzak olur durumu olmus.evinize dönmeye calisin hersey düzelir.en kötü netten bile bulursunuz.
Baktım yoktu internetten sipariş edelim diye link attım sipariş vermek istemedi hava ısınıyor dedi

Sen calisiyormussun alsana kendin. Araniz aciliyor.Bir de annenin evinde senin gibi rahat olmayabilir. :KK43:
Son kalan paramı hayali olan birşeyi almak için eşime verdim.
Alacak param yok malesef. Annemin evinde tabi ki rahat olmayabilir ama hafta içi mesela süt iznim oluyor erken çıkıyorum yanina geleyim diyorum evimize gdeyim seni bekleyim diyorum tamam diyor geliyor. Ama ben teklif etmedigimde kendisi cagirmiyor

Kendisi böyle yapmamı istedi ısıtıcı veya sobayla olmaz dedi ben gitmek istemedim ki

Hmm o zaman planladigi gibi gitmedi demekki.Mesaj atsana ozledim seni gel al beni diye.Ya da al isitici hemen evine git cagir kocani eve.

Kendisi kendi annesinin evini mi teklif etti size acaba?

Son kalan paramı hayali olan birşeyi almak için eşime verdim.
Alacak param yok malesef. Annemin evinde tabi ki rahat olmayabilir ama hafta içi mesela süt iznim oluyor erken çıkıyorum yanina geleyim diyorum evimize gdeyim seni bekleyim diyorum tamam diyor geliyor. Ama ben teklif etmedigimde kendisi cagirmiyor

Allah Allah... Cozemedim malesef.Neden boyle yapiyor ki?

Hmm o zaman planladigi gibi gitmedi demekki.Mesaj atsana ozledim seni gel al beni diye.Ya da al isitici hemen evine git cagir kocani eve.

Kendisi kendi annesinin evini mi teklif etti size acaba?
Atıyorum ben zaten yaklaşık 1 aydır sürekli pesinden koşuyorum kendime bosluk yaratmaya çalışıyorum gorusmek icin her firsatta evime gitmeye çalışıyorum.Kendi annesini Ankaraya tasindirtmaya çalıştık zaten beraber yasamayi bile teklif ettik ama annesi kabul etmedi. Kendi annesinde de uzak olduğu icin kalmak istemiyor orda da sıkıldığını söylüyor. Benm esim bilgisayar bağımlısı bilgisayari olmadan hicbir yere gitmek istemiyor. Bilgisayari da tasinabilir birşey değil.

Allah Allah... Cozemedim malesef.Neden boyle yapiyor ki?
Annesiyle sorunlarım olması nedeniyle sanırım en başından beri sorunlarımız var ama ben yine de gidelim dediginde gitmeye çalışıyorum kayınvalidem esim yanmdayken mükemmel arkasını döndüğü gibi küfürler hakaretler hepsini sindiriyorum ama yine de olmuyor. Esimin hiç hoşlanmadığı sey cinsel hayatin anlatilmasi ve cinsel hayatin sorgulanmasi kayınvalidem bana oğlumu mutlu et gibi birsey soyledi tabi bu kibar soyleyisim. O kadar ağır ki söyleyemiyorum. Esime 2 ay soylemedim. Artık anlasin diye soylemek zorunda kaldım bunu soyleyince iyice kafası gitti. Suan konuşmuyor. İnanmamista olabilir. Çünkü her soyledigim kelimeye abartiyorsun diyor

Atıyorum ben zaten yaklaşık 1 aydır sürekli pesinden koşuyorum kendime bosluk yaratmaya çalışıyorum gorusmek icin her firsatta evime gitmeye çalışıyorum.Kendi annesini Ankaraya tasindirtmaya çalıştık zaten beraber yasamayi bile teklif ettik ama annesi kabul etmedi. Kendi annesinde de uzak olduğu icin kalmak istemiyor orda da sıkıldığını söylüyor. Benm esim bilgisayar bağımlısı bilgisayari olmadan hicbir yere gitmek istemiyor. Bilgisayari da tasinabilir birşey değil.

Anladim o zaman keyfine cok duskun bir adam.En azindan sizin gorusme teklifinize onay veriyor kabul ediyor hemen.

Benim sana tavsiyem bu kis geciyor az kaldi isinma probleminizi cozun evinize gecmenin yollarini bulun.

Allah yardimcin olsun.Rabbim evinize huzur bereket sadakat sicaklik versin.Maddi manevi rahata kavustursun .Bol bol dua et.

Anladim o zaman keyfine cok duskun bir adam.En azindan sizin gorusme teklifinize onay veriyor kabul ediyor hemen.

Benim sana tavsiyem bu kis geciyor az kaldi isinma probleminizi cozun evinize gecmenin yollarini bulun.

Allah yardimcin olsun.Rabbim evinize huzur bereket sadakat sicaklik versin.Maddi manevi rahata kavustursun .Bol bol dua et.
Yani ben evlilik ve cocugun sorumlulugun farkında olduğunu sanmıyorum çünkü evde bir eksik varsa ben soylerim en erken 1 hafta icinde alır.Ama disardan baska birisi bisey istediginde cabalar uğraşır ve alir. Herşeyi kendim halletmek istemiyorum o zaman daha da birakicak diye korkuyorum o yüzden onun almasini saglamaya çalışıyorum ama yapmiyor. Isıtıcı mevzusunda da eğer benim gelmemi isteseydi alırdı istemiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum o kadar caresizim ki suan da acaba beni bosayacak mi diye düşünüyorum. 2 haftadir çocuğumu uyuttuktan sonra sürekli ağlıyorum ama rahatlayamiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ama beni istemiyorsa ben nasıl beni istemeyen biriyle evli kalayım ki

Annesiyle sorunlarım olması nedeniyle sanırım en başından beri sorunlarımız var ama ben yine de gidelim dediginde gitmeye çalışıyorum kayınvalidem esim yanmdayken mükemmel arkasını döndüğü gibi küfürler hakaretler hepsini sindiriyorum ama yine de olmuyor. Esimin hiç hoşlanmadığı sey cinsel hayatin anlatilmasi ve cinsel hayatin sorgulanmasi kayınvalidem bana oğlumu mutlu et gibi birsey soyledi tabi bu kibar soyleyisim. O kadar ağır ki söyleyemiyorum. Esime 2 ay soylemedim. Artık anlasin diye soylemek zorunda kaldım bunu soyleyince iyice kafası gitti. Suan konuşmuyor. İnanmamista olabilir. Çünkü her soyledigim kelimeye abartiyorsun diyor

Oyle der erkekler ama biliyordur o merak etme sen.Sakin yatak odani kimseye anlatma ve asla ihmal etme.Hem kendi mutlulugun icin hem evinin huzuru icin.Boyle insanlar var kayinvaliden tarzinda.Hic huzurunu bozma.Bu kadinin yuvani yikmasina musade etme.O bir akilliysa sen bin akilli ol.Stratejik davran.Evinin kocanin idaresini eline al.Oyle bir al ki kocanin bile ruhu duymasin.Yatak odasi ve iletisim evliligin dinamigi...Ne olursa olsun oglunun yuzunden sorunlari anlayacaktir arkadan doldurusa bile getirebilir firsat verme.Esinin sana guvenmesini sagla.

Ya bu tarz konulara ifrit oluyorum. Annemde kalıyorum nedir ya. Kocana diyorsun niye evlendin annenle kalaydin diye sende aynisin. Surekli annende kaliyorsun tabiki de adam annemlere gidelim der. Ilk isin evine dönmek olsun ve esine sicak davran.

Oyle der erkekler ama biliyordur o merak etme sen.Sakin yatak odani kimseye anlatma ve asla ihmal etme.Hem kendi mutlulugun icin hem evinin huzuru icin.Boyle insanlar var kayinvaliden tarzinda.Hic huzurunu bozma.Bu kadinin yuvani yikmasina musade etme.O bir akilliysa sen bin akilli ol.Stratejik davran.Evinin kocanin idaresini eline al.Oyle bir al ki kocanin bile ruhu duymasin.Yatak odasi ve iletisim evliligin dinamigi...Ne olursa olsun oglunun yuzunden sorunlari anlayacaktir arkadan doldurusa bile getirebilir firsat verme.Esinin sana guvenmesini sagla.
Zaten yuzlesmeye kalktigimda esim varken aglamaya başlıyor ben öyle bisey demedm yanlış anlaşıldım diyip siyriliyor. Benm en sevmediğim muhabbettir özelimi anlatmak. Evli oldugununun ailesinin bebegimle ben olduğunun farkina vardiramadm ne yapsam. Tüm yük benm uzerimde yeni bebegm olmus ise baslamisim. Annem yorulur diye eve koşuyorum bi taraftan esimden ilgi gormeye çalışıyorum asla dinlenemiyorum hayatim degisti buna alışmaya çalışıyorum ama esim bana sevgisini kaybetmemeye çalışıyor aklım almıyor gercekten inanamıyorum cok agirima gidiyor

Ya bu tarz konulara ifrit oluyorum. Annemde kalıyorum nedir ya. Kocana diyorsun niye evlendin annenle kalaydin diye sende aynisin. Surekli annende kaliyorsun tabiki de adam annemlere gidelim der. Ilk isin evine dönmek olsun ve esine sicak davran.
Nasıl kalayim buz gibi evde zatürre mi olsun cocugum. Zaten ben pesinden koşuyorum onun umrunda değil. Beni azarlayacaksan yazma Lütfen. Çocuğun yok sanırım anlamiyorsun

Allah allah 2 calisan insan
Elektrikli soba alacak ya parayi denkleştiremiyor yada sobayi bulamiyor ki soba kadar basit bir şey...cok ilginc...
Birseyler bitmiş orasi belli ama soba degil

X