Merhaba ben 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir kızım var. Kızım doğduktan sonra haliyle hayatımız çok değişti. 4 aylıkken işe başlamak durumunda kaldım ve haftanın 3 günü annemde kalıyordum, 2 günde kayınvalidem bakıyordu. Eşim cok yoğun çalıştığı için haftasonları da göremez oldum. Oturduğumuz ev merkezi sistem olduğu için bu son 1 ay gaz yanmamaya başladı ve kızım hasta oldu. Bu sebepten dolayı ben annemde haftasonları dahil kalmaya başladım yaklaşık 3 haftadır böyle. Eşim hafta ici 1 gün haftasonu da 1 gün geliyor. Neden gelmiyorsun dediğimde bilgisayarının burda olmadığını ve sıkıldığını söylüyordu. Ben eşimle sürekli yalnız kalmaya çalışıyordum ama o her haftasonu annesine gitmek istiyordu. Uyariyordum düzeltmeye çalışıyordu ama benm gitmeyi teklif ettiğim yerleri reddediyordu. Ben aklında ne var diye sorduğumda anneme gidelim diyordu gitmeyince tartışıyorduk. Ben kendisine annene bu kadar bağlıysan esinle yalnız kalamadigin esin yerine anneni tercih ediyorsan benimle neden evlendin diye istemsiz soruyordum.çunku şöyle düşünün yalniz vakit geçirmek icin zaman kolluyorsunuz yalnız kalmıyor hep annesine gitmek istiyor. Artık canım o kadar yanıyordu ki neden evlendin demek durumunda kalıyordum. En son heryere kendimin çağırdığını gün içinde beni hiç aramadigini farkettim. Beni hic ozlemiyor musun neden aramiyorsun dedgmde günde 1 kez arayip daha fazla yanıma gelmeye çalıştı. Dedim ısıtıcı al evime doneyim almadı unuttu. Sonra haftasonu gelecek misin diye sordu ev soğuk nasıl geleyim hasta olur cocuk dedm istiyorsan gidip ısıtıcı alalim dedm gittik bulamadik. Sonra annesine gitmemem yüzünden bana soğuk davranmaya başladı. Dedim noldu bıktım artık dedi tükendim. Bittim. Cok yoruldum dedi. Bana olan sevgini kaybettin mi dedim kaybetmemeye çalışıyorum cevabını alınca beynimden vurulmuşa döndüm. Sebebini sordum iyimser değilsin ve sürekli neden evlendin diyorsun dedi. Ben de içimdekileri söyledim sonra konuşalım dedi. Ama ben artık beni sevdiğine nasıl emin olacağım? Nasıl güveneceğim. Şuan beni aramıyor bi kere arayıp çocuğu sordu beni sordu ama cok soğuktu. Benden boşanmak mı istiyor veya başka birisi mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Konuşmuyorda bana bı akıl verirseniz çok sevinirim.