• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana göre çok pis

Zaten asil sorun bu degil ki, esinizin kokmadan yasamasi topluma karsi da bir sorumluluk ve sizin bundan rahatsiz olmak yerine evin temizligini daha cok dert etmeniz sorun. Toplu tasimada falan kokan adamlar icin `esi, kizi, annesi falan da mi yok uyaracak` diye dusunurdum, sorumun cevabini yazmis oldunuz. Her gece yaninda yatan kadin rahatsiz olmuyorsa biz ne yapalim?
dışarı cıkarken dus alıyor zaten, adam dısarı cıkmıyor ki evden calısıyor. Dısarı cıkacaksa iş için cıkıyodur ve cıktıgında da dus alır dişini fırcalar. Kişisel temizlik tabiki önemlidir bunu onunla da konustum ve cok dert ediyorum orası ayrı konu ama benim yaptıgım temizliğe özen gösterilmemesi, yediğim tabagın temiz olmaması, evi toplayıp silip süpürdükten sonra aynı gün batırması bana aşırı saygısızlık geliyor. Robot süpürge aldım sırf kuşların yem parcaları icin cünkü her yere dagıtıyorlar ve ben süpürmeden süpürülmüyor. Süpürgenin sesinden rahatsız olmaya basladı. Bunun gibi saygısızlıkları beni daha cok delirtiyor. Tabiki kişisel bakımına özen göstermemesi de bana saygısızlık ama diğer konuda beni fiziksel olarak da cok yoruyor. iş ve temizlik dısında bir şey yapamıyorum, kendime ayrıcak zamanım kalmıyor.

siz hiç kokmadınız mı :KK70: her insan kokabilir diye düşünüyordum ilk zamanlar çünkü ben dus alıp deodorant sürüp parfüm sıkıp dısarı cıksam da tüm gün dısardaysam illa bir şekilde kötü kokarım ve bu kötü koku gitsin diye üstüne parfüm deodorant sıkmam cünkü bence daha kötü yapıyor, eve gidince de dusumu alırım. Ve ilk zamanlar sürekli dısardaydık onunla bunu da normal karsılıyodum, beraber eve gittigimizde de ilk zamanlar tabiki özen gösteriyodu dusuna dişine orasına burasına, ne zaman düzenli bir ilişkimiz olmaya basladı o zaman her sey ortaya cıktı
Tüy temizliğini düzgün yapan, sık yıkanan bir insan kolay kolay kokmaz. Ben tüm gün güneş altında koşmadıysam kokmam. Eşim de ben de işten dönüyoruz kokmuyoruz. Kılıf uydurmayın bence pisliğe

dışarı cıkarken dus alıyor zaten, adam dısarı cıkmıyor ki evden calısıyor. Dısarı cıkacaksa iş için cıkıyodur ve cıktıgında da dus alır dişini fırcalar. Kişisel temizlik tabiki önemlidir bunu onunla da konustum ve cok dert ediyorum orası ayrı konu ama benim yaptıgım temizliğe özen gösterilmemesi, yediğim tabagın temiz olmaması, evi toplayıp silip süpürdükten sonra aynı gün batırması bana aşırı saygısızlık geliyor. Robot süpürge aldım sırf kuşların yem parcaları icin cünkü her yere dagıtıyorlar ve ben süpürmeden süpürülmüyor. Süpürgenin sesinden rahatsız olmaya basladı. Bunun gibi saygısızlıkları beni daha cok delirtiyor. Tabiki kişisel bakımına özen göstermemesi de bana saygısızlık ama diğer konuda beni fiziksel olarak da cok yoruyor. iş ve temizlik dısında bir şey yapamıyorum, kendime ayrıcak zamanım kalmıyor.
disini fircalamaktan aciz adamdan bu kadar beklenti fazla değil mi?

Yani sevildiginiz sürece saygıya ihtiyacım yok mu diyorsunuz?
elbette var kaç kere kavga ettim bu konuda kac kere tartıstık bilemezsiniz, ayrılmayı bosanmayı kac kere dile getirdim ama bir şekilde ikna etti beni. Bi daha dus almazsam alma yataga beni, her gün dişimi fircalıcam gibi gibi bir.ok söz verdi ama bir süre sonra her sey eski haline döndü ve ben de takip etmekten yoruldum

Bakın sabah duşunu alıp parfümünü sıkan temiz giyinen birinin akşama doğru kokmaya başlaması ile haftada bir zor bela banyoya giren birinin kokması bir değil. İlk zamanlar oyuna geldiniz biseyler oldu bağlanana kadar idare etti sonra kendini yavaş yavaş saldı, hala anlamıyorum ki yatağı terk edecek kadar rahatsız olduğunuz bir adam var şu an, hakikaten nasıl dokunmaya devam edebildiniz , işinize karışmak gibi olmasın ama sadece anlayamıyorum.
İç çamaşırını her gün değiştiren, tüylerini alan, her gün duş alan bir insan kokmaz. Kokmayan pek çok insan var. Herkes kokmuyor zaten çok saçma bir argümanı var konu sahibinin

İnsan anlamasa bile emeğe saygı duyar da az dikkat eder.

Tüy temizliğini düzgün yapan, sık yıkanan bir insan kolay kolay kokmaz. Ben tüm gün güneş altında koşmadıysam kokmam. Eşim de ben de işten dönüyoruz kokmuyoruz. Kılıf uydurmayın bence pisliğe
lazer epilasyon yaptırdım ve kıl tüy yok denecek kadar az bende ama kış değilse ve dısarı cıkmıssam ne kadar temiz olursam olayım eve geldiğimde sokağın sigara dumanlarının(ben içmiyoırum diger insanlar) ve elbette terliyoruz bu terlerin kokusu insanı bir şekilde kötü kokutur, aşırı derecede degıl ama bir şekilde kokutur. her gün yıkanırım ben bu yuzden cunku temiz hissetmem ve evet eşim tam tersi ama bunu başta anlayamadım benim salaklıgım

siz hiç kokmadınız mı :KK70: her insan kokabilir diye düşünüyordum ilk zamanlar çünkü ben dus alıp deodorant sürüp parfüm sıkıp dısarı cıksam da tüm gün dısardaysam illa bir şekilde kötü kokarım ve bu kötü koku gitsin diye üstüne parfüm deodorant sıkmam cünkü bence daha kötü yapıyor, eve gidince de dusumu alırım. Ve ilk zamanlar sürekli dısardaydık onunla bunu da normal karsılıyodum, beraber eve gittigimizde de ilk zamanlar tabiki özen gösteriyodu dusuna dişine orasına burasına, ne zaman düzenli bir ilişkimiz olmaya basladı o zaman her sey ortaya cıktı
Canım biz kokmuyoruz öyle ya. İşten gelince duş alıp deodarant kullanmayı deneyin. Donlarınızı sabah akşam değiştirin. Dişlerinizi fırçalayın. Sıradan insan kokusu olur sadece akşam üstü. Onun dışında pis insan daha pis kokar. Sen bunu anlayamamışsın 2 yıl. Çok geç kalmışsın.

İç çamaşırını her gün değiştiren, tüylerini alan, her gün duş alan bir insan kokmaz. Kokmayan pek çok insan var. Herkes kokmuyor zaten çok saçma bir argümanı var konu sahibinin
iç çamasırımı her gün deiştirir yanımda yedek tasırım dısarı cıkıyorsam, kılım zaten yok, her gün dus alırım parfum deodorant sıkarım ama terlerim bu gerçeği değiştiremeyiz her insan terler :D ve ter bi şekilde kokar, çok ya da az ama kokar. ve bakın istanbulda yasıyorum her yerde sigara icen insanlar egzoz kokusu sokakların pis kokusu bana ve kıyafetlerıme karısır, eve geldigimde ilk yaptıgım sey dus almaktır bu yuzden bu her zaman böyle oldu, dısarısı her zaman pis benim için özellikle metropolde yasıyorsanız.

Canım biz kokmuyoruz öyle ya. İşten gelince duş alıp deodarant kullanmayı deneyin. Donlarınızı sabah akşam değiştirin. Dişlerinizi fırçalayın. Sıradan insan kokusu olur sadece akşam üstü. Onun dışında pis insan daha pis kokar. Sen bunu anlayamamışsın 2 yıl. Çok geç kalmışsın.
ee ben ne diyorum, işten aksam gelince dus alırsan kokmazsın zaten aynısını dıyorum

Merhaba, eşimle yaklaşık 3 yıldır birlikte yaşıyoruz evlenmeden önce 2 yıl birlikte yaşadık, evleneli bir yıl oldu. Her zaman pisti ama düzenli bi hayatımız olmadıgı ıcın böyle oldugunu dusunurdum. Dişini haftada bir bile fırcalamaz eğer önem verdigi saygı duydugu bırıyle bulusacaksa fırcalar, o da ayda yılda bir olur. Banyo yapma olayına değinmiyorum bile hafta bir 10 günde bir, kışın iki haftada bir yaptıgı bile olur. iç çamasırını da banyodan banyoya değiştirir o yüzden her zaman iç çamasırı da pistir. İç çamasırı yok diye eve bir sürü iç çamasırı aldım bak ben her gün değiştiriyorum sen de öyle yap dedim yok yapmıyor. Durum böyle olunca çarsaf nevresim yastık kılıfları da kokuyor ve ben 4-5 günde bir nevresim değiştirmeye kalktıgımda bana kızıyor niye değiştiriyosun diye. Bir de yataktan her gün onun çorapalrını topluyorum gece yataga cıkaırıyor coraplarını sabah kalktıgında da unutuyor orda ben ellemesem yatak ve cevresı corap dolacak. Üstelik evde iki muhabbet kusumuz var ve onların dıskısını hiçbir şekilde sorun etmiyor, tişortune şortuna kusun dışkısı bulaşsa da gelip o tişortle koltuklara yataga uzanıyor. Kuşa evin her yerinde yem veriyor ve her yer yem, ekmek kırıntısı oluyor. Geçen gün buzdolabının üstünde kuşa ekmek vermiş, buzdolabının üstünü temizlerken küflü ekmek buldum, bunu sen mi yaptın dedim şakaya vurdu. bunun gibi o kadar çok şey var ki ama artık son nokta şu oldu. geçen gün beraber kahvaltı hazırlarken yumurta kırdıgı kaseyi tavaya doktukten sonra bana uzattı çalkaladım bulaşık makinasıne koymak için. Neden bulaşık makinesine koyuyorsun o temiz yukarı koy onu dedi. Ben de sen ciddi misin ben evde yokken bu şekilde mi yapıyosun dedim, evet bu gayet normal, sadece senin bildigin sekılde yapılan temizlik doğru temizlik degildir diyip onu temiz tabakların bulundugu dolaba koymam konusunda ısrar etti. muhtemelen ben evde yokken bu şekilde bir çok şeyi temizlerin bulundugu dolaba koyuyodur. Ben çalkalayıp hatta gerekırse sungerle yıkayıp bulasık makınasına koyuyorum ama beyefendi için çalkalamak temizlik oluyor. artık delircem evde bi hafta yoktum ve geldigimde de cok hastaydım yataktan kalkamıyodum ve evi gerçekten b** götürüyodu(kuş dışkıları, yemler, tozlar, pis bulaşıklar, her yerde tabak bardak) kılını kıpırdatmadı, ben o halimle kalkıp bişeyler yapınca söyle ben yapayım dedi, mutfagı topla dedim, yarım yamalak topladı, yemek bile yapmadı kalkıp corbamı kendimi yaptım o halimle. sonra biraz iyileştim ve evi toplayıp sildim süpürdüm, o kadar kir çıktı ki anlatamam. artık nasıl baş edecegımı bilmiyorum, ben mi abartıyorum diyorum ama ben de kendimi titiz biri olarak tanımlamam, çok abartılacak kadar temiz bir insan da değilim ama bıktım artık
10 günde dus alıp, aylık diş fırçalayan insan mı olur yahu... Eşim eve girmeden daha üzerini çıkarıp duşa girer. Ya ben titiz biriyim ve bu durum benim için boşanma sebebidir. Evlenmeden önce 210 günde duş alıp aylık diş bakımı yapan biriyle 2 yıl yaşamışsaniz sizi de bilemiyorum hangi cesaret... Nasıl aynı yataga yattınız, nasil öptünüz o kokulara nasil katlandiniz dehşetler içindeyim. Allah kurtarsin

iç çamasırımı her gün deiştirir yanımda yedek tasırım dısarı cıkıyorsam, kılım zaten yok, her gün dus alırım parfum deodorant sıkarım ama terlerim bu gerçeği değiştiremeyiz her insan terler :KK70: ve ter bi şekilde kokar, çok ya da az ama kokar. ve bakın istanbulda yasıyorum her yerde sigara icen insanlar egzoz kokusu sokakların pis kokusu bana ve kıyafetlerıme karısır, eve geldigimde ilk yaptıgım sey dus almaktır bu yuzden bu her zaman böyle oldu, dısarısı her zaman pis benim için özellikle metropolde yasıyorsanız.
Kokmayan insanlar ter bezini mi aldırdı sizce? Eşimin koktuğunu on yıldır bir kaç kere ancak duydum. Demek ki adam mucizeye imza atmış.

Kokmayan insanlar ter bezini mi aldırdı sizce? Eşimin koktuğunu on yıldır bir kaç kere ancak duydum. Demek ki adam mucizeye imza atmış.
ben ne kadar temiz olursam olayım koktugumu hissediyorum, gün aşırı dus almalar ıc camasırı kıyafet degıstırmeler vs yine de dısarı cıktıysam bı sekılde kotu koktugumu hısseıdyorum, doktora da gıttım normal dedi, her insan terler dedi

iç çamasırımı her gün deiştirir yanımda yedek tasırım dısarı cıkıyorsam, kılım zaten yok, her gün dus alırım parfum deodorant sıkarım ama terlerim bu gerçeği değiştiremeyiz her insan terler :KK70: ve ter bi şekilde kokar, çok ya da az ama kokar. ve bakın istanbulda yasıyorum her yerde sigara icen insanlar egzoz kokusu sokakların pis kokusu bana ve kıyafetlerıme karısır, eve geldigimde ilk yaptıgım sey dus almaktır bu yuzden bu her zaman böyle oldu, dısarısı her zaman pis benim için özellikle metropolde yasıyorsanız.
Eşiniz pis kokuyorsunuz diye yatağı terketmiyor ama . Evi pis tutuyorsunuz diye evi terketmiyor , boşanırım demiyor. Sanırım bu kadar tepki beklemiyordunuz, normalden biraz daha anormal sanıyordunuz, ya da ona ikna olmak istiyordunuz , şimdi eşinizin normalden bir tık daha anormal olduğuna, katlanılır olduğuna ikna etmeye çalışıyorsunuz bizden çok kendinizi.

Klasik kk sorusu: evlenmeden once bilmiyor muydun? Valla baya baya evli gibi yasamissin ablam, sende bile bile evlenmissin😐 neden yani? Haftada 1 dis fircalayan ayda bir banyo yapan herif evlenince neden degissin ki evli gibiymissiniz zaten..

Back
X