Eşim bana el kaldırdı

ilk değil mi?
Böyle şiddetleri de oldu mu daha önce?

Ben kavga nedeni konusunda ikinizi de haksız buldum. İki taraf da “asıl aile” kendininki sayılsın diye alttan alttan işlemeye çalışmış. Aynı apartmanda otururken çay, yemek hazırlayıp destek için ameliyat gerekmez, endoskopi de önemli ve zor bir süreç. Dolayısıyla ben ilk olarak sizi hatalı buldum. İnsan düşmanı olsa bir çorba yapar ve herkes kendi iyiliğinden sorumludur, yengenin yapmaması sizi bağlamamalı. El kaldırmaya ise söyleyecek söz bile bulamıyorum. Adam ne kendi yerini ne sizin yerinizi biliyor. Aklınızda boşanma varsa terk edin evi, yoksa sürekli üzerine düşünüp kendinizi yıpratmayın.

Bence bugün evinde kalıp , sakinleş.
Ne evi terk et , ne de kayınvalidene anlat.
Sinirlisin. Öfken geçince boşanmayacaksan, boş yere tekrar aileleri işin içine sokmuş olursun. Tekrar tekrar kavga nedenleri olur.
Bir de başka eve taşınma şansınız yok mu ?

Yemek konusunda evet haklı ama ben geç geldikleri için yemek yediklerini düşündüm ki endoskopi bende oldum daha önce bayıltıp yapıyorlar ki kayınvalidem de anestezi ile yaptırdı bunu eşime değil ama kırıldığını bana söyleseydi bu konu buralara gelmezdi şuan benjm evliliğim yıkılabilir burda kim suçlu?

Gidersem ailem yanımda..destek olurlar ki bana sürekli kendini ezdirme diyorlar.. gidersem de eşim pişman olup gelmez biter
neden seni dövmeye kalkan adamın pişman olmasını, düzelmesini bekliyorsun ki? bunu yapan insan daha beterini de yapacak.

Eşim bu evden şuan için çıkmaz yeni iş açtı vs. Ama kayınvalidemle konuşup anlatıcam keşke kırıldığını eşime değilde bana söyleseydin oğlun bana el kaldırdı diyecem

Sanırsın ameliyat olmuş dünden yapsaydı yemeğini çayını sadece bir kaç saat sonra nasıl oldun demek yeterli yanına çıkıp eşiniz hizmet bekleyenlerden ailesine sanırım tavrınızı koyun bence ordan taşınmanız sizin için iyi olur üç beş sene sonra da bu tartışma konusu olacaktır sürüncemede bırakmak yerine temelden kararlar alın

Bence de çık konuş sonuçta yalnış
Durum da değilsin herkes hatasını bilsin herkes kendini düzeltsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…