• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana değer vermiyor mu ?

Ben evli değilim ancak bir erkeğin değer vermediği, yanında yakıştırmadığı, beğenmediği bir kadınla evlenmeyeceğin düşünüyorum.Çünkü benciller.
Yaşınız küçük mü? Yemeğimi yapsın, donumu yıkasın, anama baksın, bedava cinsellik, bir de çocuk doğursun diye evlenen çok erkek var maalesef.

Keşke dediğiniz gibi her evli kadın değer görseydi.

Yaşınız küçük mü? Yemeğimi yapsın, donumu yıkasın, anama baksın, bedava cinsellik, bir de çocuk doğursun diye evlenen çok erkek var maalesef.

Keşke dediğiniz gibi her evli kadın değer görseydi.
25 yaşındayım. Aslında siz de erkeklerin bencilliğini anlatmışsınız ama ne bileyim sonuçta ailesine sokacak, yanında gezen her yere birlikte gittiği "bir" kadın olacak. Neden "O" kadın? Çünkü en azından orada burada gezerken veya hanım diye bahsederken kendine yakıştıracağı biri olmalı diye düşünüyorum bir erkeğin bir kadınla evlenmesi için. Sonuçta bütün ömrünü "bir" kadınla geçirecek (en azından bu amaçla bir yola çıkıyor.) Dediğiniz şey sanki piyango çekmek gibi bir şey.

2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.

Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.

Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
eşinin kişiliği öyle bence kafana takma evliligin en güzel yanlarında yanında sonuçda gerisini boşver

25 yaşındayım. Aslında siz de erkeklerin bencilliğini anlatmışsınız ama ne bileyim sonuçta ailesine sokacak, yanında gezen her yere birlikte gittiği "bir" kadın olacak. Neden "O" kadın? Çünkü en azından orada burada gezerken veya hanım diye bahsederken kendine yakıştıracağı biri olmalı diye düşünüyorum bir erkeğin bir kadınla evlenmesi için. Sonuçta bütün ömrünü "bir" kadınla geçirecek (en azından bu amaçla bir yola çıkıyor.) Dediğiniz şey sanki piyango çekmek gibi bir şey.
Yok canım ya, çoğusu bi tuhaf, sanki evrimi yarım kalmış varlıklar.
Bana üst düzey çalışan, eğitimli, yaşını başını almışlardan bi tanesi bile, benim evleneceğim kızı önce annem beğenecek demişti. Kafa 1500 bunlarda :D O yüzden saygıyı, sevgiyi, cömertliği bir eşte bulup, çicekti, koleydi diye üzülmek garip kaçıyor bence.

Bence eşinizin yapısı bu, verdiği değerle bir ilgisi yok. Benim eşim de almaz, ben de almam ama birbirimizin hayatında olduğumuz için her gün şükrederiz.

Kendinize dert edinmeyin. Ne dertler var. Hicbir doğum günümü atlamaz mutlaka hediye alır. Ev işinde yardım etmez. Benimle proğram yapmaz. Hafta sonu ya ailesiyle ya arkadaşlarıyla zaman geçirir. Evin alışverişi temizliği yemeği tamamen benim üzerimde. Ama bilirimki beni sever değer verir. Üzmez, kırmaz, incitmez, hasta olsam ne yapacağını şaşırır. Bana bakarken gözlerinin içi güler. Yetmezmi bana yetiyor ne deyim. Belkide karşılıklı beklentimiz düşük tutuluyor.

2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.

Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.

Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
Valla aynı benimki diyeceğim de sanırım bende de sorun var. Kıyafet takı vb alır ama resmen 6 Aydır dilimde tüy bitti çiçek al demekten.. bu arada ilişkimizde romantik ve düşünceli olan odur ama çiçek almamaya taktı iyice(8,5 yıl önce kızım doğduğunda doktor çocuğun olduğu yere çiçek sokmayın demişti) en son geçen sene 10. Yıl diye aldı ama o zamandan beri Yok almıyor. Kızım olana kadar her ayın 15.i (memur) ciceksiz gelmezdi..alistirdi bekliyor insan

Yok canım ya, çoğusu bi tuhaf, sanki evrimi yarım kalmış varlıklar.
Bana üst düzey çalışan, eğitimli, yaşını başını almışlardan bi tanesi bile, benim evleneceğim kızı önce annem beğenecek demişti. Kafa 1500 bunlarda :KK70: O yüzden saygıyı, sevgiyi, cömertliği bir eşte bulup, çicekti, koleydi diye üzülmek garip kaçıyor bence.

O zaman piyasada hiç aşk evliliği yok mu yani erkekler hiç aşık olmuyor mu? Peki sevmedikleri kadının yanında durmaya, aynı yatağı paylaşmaya orada burada gezerken beraber olmaya, ne biliyim eşlerinin ev halini görmeye (belki de dışarıda daha iyileri varken kendileri için) neden kendilerini diğer kadınlardan soyutluyorlar evlenerek? Bilemiyorum ben bir erkeğin diğer kadınlar yerine yanındakini seçmesinin nedenini o seçtiği kadinda var olan diğerlerinde var olmayan bir özellikten kaynaklandığını düşünüyorum. Sonuçta her erkeğe annesi sevgili bulmuyor. Bir adam da bir kadını ailesiyle tanıştırıyorsa o kadının diğerlerinden daha "üstün" özellikleri olduğunu düşündüğü içindir. Yoksa neden koca bir ömür sevmediği, değer vermediği bir kadınla yaşasın ki?

Yapısı bu kabul edeceksin ,malesef basit yapı kafaları mutlu edince mutlu olacağını anlamıyor ,sende bundan sonra ona yapma ...
Benimki de dondurma alır gelir ,bak sevildiğini bil der :)kendi düşünmüş almış ya

Davranışları ile sizi kırmıyorsa.. üzmüyorsa ve tek olumsuz davranışı hediye almaması ise "değer vermiyor" diyemem. sadece böyle şeyleri önemsemiyor ya da üşeniyor diyebilirim.

8 yıldır birelikteyim hediye, çiçek merasimi azalarak yok oldu uzayın derinliklerine uçtuu uçtu gitti :KK70:

Eldekıne sukretmeyı bilmek lazım
Hergun hediye alıp, aldatabılırdı misal? Mıs gibi Kocanız var, kıymetini bilin.

Her kadın aynı olmuyor demek ki. Ben özel günleri hiç aklımda tutamam. Benim özel günümü hatirlayanlara da şaşırıp çok gülerim.
2-3 sene önce kızımla eşim doğum günümde iş yerime bir demet gülle gelmişlerdi.
Bende ki tepki önce, bu ne modu sonra da, yahu iş yerime gül getirip beni neden rezil ediyorsunuz, buna verilen parayla 1 kilo kıyma alsaydiniz kızartıp yerdik, bunu ne yapacağım şimdi cümleleri oldu.
Arkadaşlarım odun dediler bana ama cidden söylüyorum bana komik ve gereksiz geliyor bu şeyler.
Yapana da kızıyorum. Çok önemli değil yani. Bu kadar takip kendinizi üzmeyin.
Sizi seven ve sayan bir eşiniz var. Bundan başkası fasa fiso.
Ben eşinizin tarafındayım.

Back
X