• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana değer vermiyor mu ?

Derince4134

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
25
17
3
34
2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.

Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.

Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce

Haklısın. Aynısını yasiyorum. Ağladım bile sinirden bir keresinde. Adamın mayasında yok demek ki. Ne yapayım alıştım artık. Seviyor, sevgisini gösteriyor, saygılı, bonkör. Olduğu gibi kabul ettim artık.

Değer vermemek değil bu adamın yapısı öyle.

Bu kısmı kabullendiysek bir de şunu sorayım, siz eşinize bir kez çiçek aldınız ya da romantik bir yemek organizasyonu yaptınız mı?

Alsa güzel olur mu evet olur, ama almıyor oluşu size değer vermediğini göstermez. Hediye alıp normal zamanlarda iyi olmazsa, destek olmasa sizce bir anlamı kalır mı hediyenin?

Hediyeyse mesele, en son siz ne zaman hediye aldınız?

Eşinizin kişiliği böyle demek ki kimisi çiçek böcek uğraşır kimisi de sevgisini farklı yollarla gösterir.Böyle şeylere takılmaya gerek yok bence.Zaten takıldıkça da yapmaz emin olun.Beklentiye girmeyin demek ki yapısı bu.

ya böyle aşırı hediye beklentisi beni irrite ediyor. benim eşim de çok önem verir. özel günlere yaklaşırken beni telaş sarıyor, sıkıntı basıyor.

ilişkiniz iyi ise hediye de almayıversin ne olacak.

Alıyorum evet sn son doğum günü vardı hem pasta yaptım hem saat aldım seve seve takıyor yeni işe başladı kaç tane gömlek aldım her maaşta yemeğe giderdik bende ondan gelen bişey olsun isterdm ama yapmıyor söyleyince kızıyor bide yada geçiştiriyor sorun asla maddiyat değil ikimizde memuruz

Benim eşimde dünya tatlısıdır. Çiçek alır ama hediye alıp sürpriz yapmaz.
Evin sürprizlisi benim.Bende takılmıyorum artık ne eşler var diyorum.
Yıl dönümümüz geliyor. Bir yerlere gideriz her yıl dönümünde ve hep ben ayarlarım bu sefer sen yap sürpriz olsun dedim tamam dedi bakalım yapacak mı :işsiz:

Benim eşimde dünya tatlısıdır. Çiçek alır ama hediye alıp sürpriz yapmaz.
Evin sürprizlisi benim.Bende takılmıyorum artık ne eşler var diyorum.
Yıl dönümümüz geliyor. Bir yerlere gideriz her yıl dönümünde ve hep ben ayarlarım bu sefer sen yap sürpriz olsun dedim tamam dedi bakalım yapacak mı :işsiz:
Hep ben ayarlayıp karar vermekten sıkıldımbende çekildiğim zaman emekli gibi sıfır heyecansz oturuyoruz öyle ama yoruldm biyere gidelim der onu bile bana seçtirir

2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.

Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.

Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
İlk yazdıklarınızdan eşiniz size değer veriyor bence sizi düşündüğünden ev işine yardım ediyor,gece kalkıp çocugada bakıyormuş.Ona bakarsakta benimki öyle değil ama yemeğe vs götürür öyle günlerde beklediğimi bilir çünkü :)
Hediye almaz yeni evliyken bir kolye almıştı doğum gunumde hoşuma gitmedi o da bence almasın beceremiyor :)Sokakta çiçekler satılır ya kutulu öyle almıştı sevgililer gününde anneler günündede karanfil almıştı o da özel çiçekçiye gidip değil sokakta görmüştü ama şaşırdım anneler gününde beklemiyordum.
İşin özü eşiniz size değer veriyor bence ama öyle günleri önemsemiyor.Bencede en azından bir yemeğe götürebilir

ya böyle aşırı hediye beklentisi beni irrite ediyor. benim eşim de çok önem verir. özel günlere yaklaşırken beni telaş sarıyor, sıkıntı basıyor.

ilişkiniz iyi ise hediye de almayıversin ne olacak.
Ben de özel günlerde hediye olayını sevmiyorum, karşındaki çok önem veriyorsa hediye olmaktan çıkıyor, görev oluyor.

Çiçek böcek türü süprizleri de pahalı ve lüzumsuz buluyorum.

Kocam çok bönkör, saygı duyar, sever, ama hediye almıyor diye değersiz hissetmek çok değişik... hiç anlam veremedim.

Eşim de hiç anlamaz.
Ben de ona almıyorum.
Parfümü biter mesela gider alırım hediye ederim.
Bir şey alınacaksa özel günlerde parasını vereyim mi der.
Ver derim atarım hesaba parayı.
Sıfır beklenti çok mutluluk benim mottom.
Özel günlerde sadece çiçek almak gibi kolayına kaçmasını sever işin.
Ben de gerek yok derim.
Bir kaç defa dedim.
Baktım kafa aynı :)
O sebeble kafama takıp düşünürken kendimi bulmamayı öğrendim.
Hediyeleşmek bence bir kişinin içinden geliyorsa yapmalı.
Ben ona dedim diye alacaksa benim için bir önemi yok.

Canım seninle aynı konuyu bende yaşıyorum.
Değer veriyor sana ama düşünemiyor yapısında o var. Sana olan değerini sana yardım ederek senle vakit geçirerek gösteriyor ama özel günler, romantizm de sıfır oluyorlar.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende değiştirmek için çok uğraşıyorum olmuyor hamurunda yoksa olmuyor 😂

Ben evli değilim ancak bir erkeğin değer vermediği, yanında yakıştırmadığı, beğenmediği bir kadınla evlenmeyeceğin düşünüyorum.Çünkü benciller.

Bizim herif de böylesi ne doğum günü ne evililk yıl dönümü almaz hiç bişey
Sadece sevgililer gününde alır o kadar

valla şu "bana hediye almiyor" olayı bana fena anlamsiz geliyor..
hediye alınınca mi değerli olunuyor?

benim eşimde de aynı sıkıntı var tam odun yani :bicak: ama bazen mutfağa girer öyle leziz yemekler yapar tabak süsler ki herhalde sevgisini böyle gösteriyor adam:KK53: tabi o mutfağa girdikten sonra görme o mutfağın halini :olamaz:

Hediye almıyor diyorsınuz ama unutmayın en güzel hediye size ayrılan zamandır. Ne güzel çocugunuzw bakıyor, ev işlerine yardım ediyormuş. Halinden anlamasa hiç ama özel gündede Bi gül alsa daha iyi mi. Bence hiç şikayetlenmeyin,gerçekten en güzel hediyeyi veriyor size.

Back
X