Mesajinda yazdiklarina fazlasiyla katiliyorum
Mune Evet bu ve bunun gibi adamlar, altlarini değiştirmekten aciz olduklari, yanlarinda telefon kurcalamak disinda hicbir halt yapmadiklari evlatlarini kullanip, en favori baba pozlarina girip acindirirlar kendilerini. Cunku neden, adam kendini cok seviyor, kendinin en iyisi olabilmesi icin de Nihal'e, cocuklara ve ne yazik ki Nihal'in parasina cok ihtiyaci var.
Bu adam gibiler icin hapis cehennemdir ama iste isin icine alkol, uyusturucu benzeri seyler girdiginde benim dimağım kilitleniyor. Herseyi bekler oluyor ve korkuyorum.
Not: alkol kotudur gibi bir anlam cikmasin, burda ornek verdigim kisi alkol aldiginda sacmalayan, başkalaşım geciren biri, bu gibi insanlarla alkol birlesince ortaya hic iyi sonuclar cikmadigi hepimizin malumu.
Khomyuk ben de senin gibi, Nihal'in annesinin damat sebebiyle bugune dek sacmaladigini, bosanmasinin ardindan birseylerin degisecegini düşünüyorum. Ancak soyle birsey var, Nihal'in evin yaramaz, ele avuca sigmaz cocugu oldugunu dusununce, bir acaba birakiyorum. Yani annesi hem kocaya hem Nihal'e takili da olabilir.