Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımda olacaksın Nihal,sen zaten güçlü bir kadınsın.Her şeyi sen yürütüyormuşsun.Sana yaptığı kötülüklerin hiçbirini unutma hep hatırla,ona tekrar bir şans vermemek için…Benim çok kritik bir hafta. Annemlerle uzlaşırsam Antalya ile bir bağım kalmayacak. Ankara'da ya da istanbul'da yeni bir hayat kurabilirim.
Bu manyağın seni bulamayacağı bir yerde hayatını kurarsın inşallah. Annen bu durumdan haberdar mı?Benim çok kritik bir hafta. Annemlerle uzlaşırsam Antalya ile bir bağım kalmayacak. Ankara'da ya da istanbul'da yeni bir hayat kurabilirim.
Dün karakola ekip götürdü. Ben kendi arabamla gideyim dedim kabul etmediler. Dönerken otelin şöförü bıraktı. Haberi olur ama önemseyeceğini düşünmüyorum. Onun tek umrunda oteldeki ve fabrikadaki hisselerimden vazgeçmem. Arabuluculuk görüşmelerine kardeşlerim katılmıyor. Avukatları katılıyor. Annem katılıyor. Benim taleplerin karşında "bize ne kalacak" diyor. Sadece maddiyata odaklanmış durumda.Bu manyağın seni bulamayacağı bir yerde hayatını kurarsın inşallah. Annen bu durumdan haberdar mı?
Allah korusun hiçbir kadın öldürülmesin inşallahBunun bir adim sonrasi cocuklarin gozu onunde oldurulmek.
Anası durup da nihale kabahat bulabilir gibi yaaAhhhh çok üzüldüm…
En yakın zamanda sen ve çocukların kurtulun bundan.
Ruh sağlığının yerinde olmadığının somut delili oldu artık elinde.
Evlatlarını dahi gösterme, şuna can mı emanet edilir!
Ah be Nihal, keşke böyle olmasaydı.
Annene anlatsan mı acaba, aranızın belki yumuşamasına vesile olur, sıfırdan bir hayat kurmanda vicdana gelip el uzatabilir.
Valla kendine bulsun. İnsan evladını bir gram sevgiye muhtaç ederse kimden gelirse gelsin ona gider. Azıcık insanlığı varsa şapkasını önüne koyup düşünür. İnsanın düşmanı olsa şunu yaşayan, kapısını açar derdini derdi bilir.Anası durup da nihale kabahat bulabilir gibi yaa