- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Tutar ama onun üstünde.Arkadaşlar Merhaba;
Konularım hakkında az çok fikriniz vardır ama sanırım artık evliliğimde sona geldik keza eşime de boşanmak istediğimi dile getirdim.. kendi annesiyle tatile çıktık yani koca kv ve ben, tabi ki o tatil hepimize zehir oldu .. neyse olanlar oldu..
Benim şu an asıl sorunum şu; eşim bana sürekli beddualar eder oldu , cehennemde yanarsın, beter olursun, çekersin inşallah gibi şeyler tövbe Estağfirullah.. sizce tutar mı bedduaları?
Gerçekten canı yanıyor haksız diyemem haksız olmadığını düşündüğüm için korkuyorum zaten ama benim de canım çoook yanıyor
Hakli oldugu konulardakiler tutar oburleri tutmaz.Bende öyle dedim yüzüne yüzüne.. ama haklı olduğu konularda var o yüzden tutma ihtimali beni çok korkutuyor
Allah korusun öğrenmedi tabi ama biz zaten sürekli tartışma Halindeyiz hiç geçinemiyoruz bende çektirdiğim için öyl dedimNeden haksiz olmadigini dusunuyosun?Ogrendimi sirkette yaptigini yoksa baska birsey mi var ?
Beddualar hak edeni bulur eğer hak eden yoksa sahibini tanı söyleyenin kendisini bulurArkadaşlar Merhaba;
Konularım hakkında az çok fikriniz vardır ama sanırım artık evliliğimde sona geldik keza eşime de boşanmak istediğimi dile getirdim.. kendi annesiyle tatile çıktık yani koca kv ve ben, tabi ki o tatil hepimize zehir oldu .. neyse olanlar oldu..
Benim şu an asıl sorunum şu; eşim bana sürekli beddualar eder oldu , cehennemde yanarsın, beter olursun, çekersin inşallah gibi şeyler tövbe Estağfirullah.. sizce tutar mı bedduaları?
ağzından çıksın koynuna girsin deArkadaşlar Merhaba;
Beddua suçlu insan üzerine yönelir karşı tarafın ahı varsa canı yanmışsa tutar yani ama durduk yere haksızken ediyorsa bu dünyada da öbür dünyada da kolay kurtulamaz söylediklerinden eski konuları bilmiyorum bu arada yaradan yardımcın olsun.Arkadaşlar Merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?