- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Siz de ona edin, kim daha hakliysa onunki tutsun,
Iyi olan kazansin
Ahahaha alemsin valla tutar mi tutmaz miyi gec beddua etmesi kotu.Arkadaşlar Merhaba;
Konularım hakkında az çok fikriniz vardır ama sanırım artık evliliğimde sona geldik keza eşime de boşanmak istediğimi dile getirdim.. kendi annesiyle tatile çıktık yani koca kv ve ben, tabi ki o tatil hepimize zehir oldu .. neyse olanlar oldu..
Benim şu an asıl sorunum şu; eşim bana sürekli beddualar eder oldu , cehennemde yanarsın, beter olursun, çekersin inşallah gibi şeyler tövbe Estağfirullah.. sizce tutar mı bedduaları?
Gerçekten canı yanmışsa tutar bende çok üzüldüğümde ederım ve tuttuğu çok olduArkadaşlar Merhaba;
Konularım hakkında az çok fikriniz vardır ama sanırım artık evliliğimde sona geldik keza eşime de boşanmak istediğimi dile getirdim.. kendi annesiyle tatile çıktık yani koca kv ve ben, tabi ki o tatil hepimize zehir oldu .. neyse olanlar oldu..
Benim şu an asıl sorunum şu; eşim bana sürekli beddualar eder oldu , cehennemde yanarsın, beter olursun, çekersin inşallah gibi şeyler tövbe Estağfirullah.. sizce tutar mı bedduaları?
eğer siz ona eziyet yaptıysanız tutar. o size eziyet yaptıysa ona geri döner. ama mesela ütümü yapmadın. anneme surat astım gibi bişey içib bela okursa ona döner. bela çok ama çok günah siz sakın etmeyin beddua bela okumaArkadaşlar Merhaba;
Eminim ki ölmemi bile istiyorDuanla yasamadimki bedduanla oleyim? De bi dahakine...
Gerçekten canı yanıyor haksız diyemem haksız olmadığını düşündüğüm için korkuyorum zaten ama benim de canım çoook yanıyorGerçekten canı yanmışsa tutar bende çok üzüldüğümde ederım ve tuttuğu çok oldu
Evet 4 sene kadar yoktum:)Anaa millan uzun süredir yoktun,hoşgeldin...
Amin , Allah razı olsun sağolun .. insan kendi eşine beddua edebilir mi yazıklar olsunSon beddua bükücü çiuuv
O size beddua ederken Allah'ım sana havale ediyorum sen gören duyan bilensin deyin ..
Ne olursa olsun kötü söz , beddua , sahibinindir.
Allah onu bildiği gibi yapsın .
Aa bu üye,o üye miŞimdi şöyle bir durum var.. Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz youtube dan frikik videoları izledi diye siz de iş yerinizdeki bir adama bile isteye frikik veriyorum demiştiniz.. Bu durumda ikiniz de birbirinize beddua edin.. Böyllikle ödeşmiş olursunuz.. Bıy bıy.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?