Eşim bana bakıcı muamelesi yapıyor

Evet haklısınız asla anlamıyor

Okurken sinirlerim zip zip zipladi!
oncelikle ne yapip edin, mutlaka tekrar calisin. Simdi psikoliga gitsen, verdigi parayi basiniza kakar. Durum bu noktaya geldiyse, illa ki iki tarafin karsilikli tutumundan oluyor, tez elden uzmana basvurun.
Gerci boyle diyorum da, buna benzer bir durumdayim (cocuk yok ama psikolojik baski tavan yapmis durumda). Cok yakin bir zamanda ise baslayincaya kadar ya sabir diyorum, ama cok feci coktum. Aradan gecen 2 senede, 20 yil yaslandim.

Bence sizin başlıktan daha fazlası ile ilgili sorunlarıniz var. Benim de 20 aylık oğlum var. İşe ara verdim. 27 aylıkken mecbur başlayacağım ama bir sene daha kendim bakmayi çok isterim. Eşimle her konuda ortak hareket ederiz. Ev işi, yemek, telefon tablet, çocuğa yaklaşım.

Sen çalışsan da bu zihniyetteki varlıkla işin zor. Çocuk tabii ki durmayacak oyalamanin yollarını gelistirmek yerine seni arıyor... Allah yardimcin olsun.

böyle adamla yaşayacağıma çocuğumu kreşe verir kendim çalışmaya başlar kocasız yaşarım. yvşk

Kendin ettin derken pardon? Tek basiniza mi yaptiniz çocuğu? Siz ne diyorsunuz cevap olarak?

Acilen çalışmanız lazım. Ruh hastası mıdır, paragöz müdür, bencil midir nedir terbiyesiz.!

İşe dönün evet ama kocanız düzelir diye düşündüğünüz için değil, birikim yapıp kendinizi güvenceye almak için.
Adamın kendi çocuğuna merhameti yok daha ne olsun

Reis az dişini göster kurban olam hır gür et ... amaç kavga çıkması değil en azından eşinin haddini bilmesi için...

bence kesinlike işe geri dönün siz ne yaparsanız yapın sizi anlamıcaktır zaten erkekler genelde böyle sadece kendileri yorulur biraz cocuga baksalar dünyayı fethetmiş gibi davranıyorlar .. bu durum çok zor çünkü insan eşinden soğuyor onunla aynı evde kalmak istemiyor görmek bile istemiyor bence .. bazen düşünüyorum boşanmak çözüm mü diye onada karar veremiyorum .. en iyisi bir pskologtan yardım almak ve hayattı kendin için yasamak onlara ne yaparsak yapalım anlamıyorlar zaten

Bu adam birde çocuğunun babası mı oluyor
Pes pes pes.. Sanki çocuğu sadece sen yapmışsın herşey sen sen...
Bilmiyorum vallahi ama 2. Çocuk düşünme bnce

Esınız size sadece bakıcı muamelesı yapmıyor, hıcbıseyınıze saygı da duymuyor.
Surdugunuz rujun hesabını vermek nedir.

Tek maasla birikim yapma kafasını gene hıc anlamayacagım.

Belim agrıyor dıyıp uzandıgında onu ordan neden kaldırmıyorsunuz?
Of bilmiyorum, kocanızın sıze saygısı yok. Sevgisi de tartısılır sızı fazla uzmek istemiyorum.

Allah ıyı adamlarla karsılastırsın tum kadınları.

Sizin durumunuzu okuyunca kendime daha daha çok acıdım. Benim eşim asla ev süpürmez, çocuk bakmaz. Hele ben haydi sen cocuga bak ben biraz dısarı çıkayım diyecem haa. Vayy anasını... Benim sevgili esim bunları yapacaksa beni neden aldı? Ayrıca evin ve cocukların temizligi teftis edilir. Hele bir aksasın hemen lafı edilir. Yemek yapsam yemez iki kaşık alır yalandan sonra kahvaltı yapar. yapmasam yapmiyorsun olur. Herkes senin yemeklerin cok lezzetli oluyor derken esim mutlaka kusur bulur. Ben konu açsam eşimi anlatsam eminim herkes bosan ya da bu adama 2 ćocuk mu yaptın? der. Ama gercek hayatta öyle değil.Kime derdimi anlatsam cevaplar aynı.Herkesin kocasıyla aynı dertleri vardır hatta daha beterlerini yasamıslardır ama bunlar yuva yıkmaya sebep değildir. Herkes neler neler çekmiştirde çocukları için katlanmıştır. Sen nasıl annesin çocuklarını hiç mi düşünmüyorsuna kadar gider konu. Senin kocan yüzünden yıkılan özgüvenini bir de onlar unufak eder. Bir ömür bu hayata kendini mecbur hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…