Eşim babamla “tekrar” kavga yaptı çok üzgünüm boşanmak istiyorum?

penguen1246

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
44
-2
30
Değerli kadınlar en son bir konu açmıştım babam ve eşimin kavga ettiğine yönelik. Eşim kavgada haklıydı çünkü babam çok büyük hakaretler yapmıştı.

İsmim İpek Johanna Almanya’dan katılıyorum yarı Alman yarı Türküm kendimi tekrar tanıtmak istedim sizlere. Türkçem bozuk olabilir kusura bakmayın.

Mesajlarınızdan büyük moral buldum sizlere çok teşekkür ederim. Ama şuan çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum…

Eşim Kafkas kökenli bir Türk babam onun göçmen dedelerine bile hakaret etmişti “siz göç etmek için kadınlarınızı sattınız” ve benzerinde şeyler söylemişti.

Kocam bana karşıda soğuktu ama son konuştuğumuzda babamla görüşmemeye karar vermiştik. Herşey düzelecek sanıyordum ama öyle olmadı.

Eşim dün babamın ofisini basmış iki kuzenimde oradaymış. İçeri girer girmez beni hemen burada öldürün yoksa mikrop gibi üstünüze yapışır daha gitmem demiş. Direkt babama saldırmaya yönlenmiş ama kuzenlerim araya girmiş. Öyle olunca kuzenlerime saldırmış onları atlattıktan sonra babama vurmaya denemiş hatta bir tane vurmuş ama babam kaçmış. Ofiste herşeyi kırıp dökmüş sonra kadınlarını satanlar bunu yapar mı sen kadınlarını satanların torunundan mı kaçıyorsun diye bas bas bağırmış.

Böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor aşırı moralim bozuk ağlamaktan kendime gelemiyorum. Boşanmayı düşünüyorum tamam haklısın ama neden böyle bir işe kalkışıyorsun üstüne üstlük karın arkandayken. Lütfen bana yardım edin ne yapacağım hiç bilmiyorum bu arada eşim eve gelmedi. Babamlar polise gitmemiş ama nolur bilmiyorum. Affedilicek bir yanı yok kesinlikle boşanmak istiyorum aklıma başka birşey gelmiyor.

Değerli kadınlar en son bir konu açmıştım babam ve eşimin kavga ettiğine yönelik. Eşim kavgada haklıydı çünkü babam çok büyük hakaretler yapmıştı.

İsmim İpek Johanna Almanya’dan katılıyorum yarı Alman yarı Türküm kendimi tekrar tanıtmak istedim sizlere. Türkçem bozuk olabilir kusura bakmayın.

Mesajlarınızdan büyük moral buldum sizlere çok teşekkür ederim. Ama şuan çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum…

Eşim Kafkas kökenli bir Türk babam onun göçmen dedelerine bile hakaret etmişti “siz göç etmek için kadınlarınızı sattınız” ve benzerinde şeyler söylemişti.

Kocam bana karşıda soğuktu ama son konuştuğumuzda babamla görüşmemeye karar vermiştik. Herşey düzelecek sanıyordum ama öyle olmadı.

Eşim dün babamın ofisini basmış iki kuzenimde oradaymış. İçeri girer girmez beni hemen burada öldürün yoksa mikrop gibi üstünüze yapışır daha gitmem demiş. Direkt babama saldırmaya yönlenmiş ama kuzenlerim araya girmiş. Öyle olunca kuzenlerime saldırmış onları atlattıktan sonra babama vurmaya denemiş hatta bir tane vurmuş ama babam kaçmış. Ofiste herşeyi kırıp dökmüş sonra kadınlarını satanlar bunu yapar mı sen kadınlarını satanların torunundan mı kaçıyorsun diye bas bas bağırmış.

Böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor aşırı moralim bozuk ağlamaktan kendime gelemiyorum. Boşanmayı düşünüyorum tamam haklısın ama neden böyle bir işe kalkışıyorsun üstüne üstlük karın arkandayken. Lütfen bana yardım edin ne yapacağım hiç bilmiyorum bu arada eşim eve gelmedi. Babamlar polise gitmemiş ama nolur bilmiyorum. Affedilicek bir yanı yok kesinlikle boşanmak istiyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
Al birini vur ötekine. Bir önceki konuda eşinize iyi demişti çoğu kişi, o da manyak çıktı.

Babanızın ettiği laf yenir yutulur gibi değil. Kan bile çıkıyor böyle şeyler için, babanız o ağzını az büzmeyi bilecekti, kendine yapılsa kurşun atar kurşun yerdi, bu yüzden manyak diyemeyeceğim kocanız için. Boşanın, babanız size orda doğmuş büyümüş bir Türk eş bulsun, babanız rahat siz rahat.

Oha olay nerelere gelmiş. Babanız gerçekten kışkırtıp kırıcı davranmış evet suçlu ama eşinizinden ondan kalır yanı yokmuş. Size saygısı hiç yok. Şu davranıştan sonra ne farkı kaldı kabadayılıktan? Bencede boşanın zaten artık aile huzurunuz hiç olmaz. Dayak atmak nedir ya? Gelinlerde kaynanasıyla yeri geliyor sorunlar yaşıyor, kaynana ne hakaretler ediyor? Öyle bir durumda sizde annesini dövseniz ne tepki verirdi acaba?

Babanız çok ağır konuşmuş.. muhtemelen eşiniz içinde bu sözleri düşünüp düşünüp hazmedemedi.. sizden bagımsız saçmasapan bi konu ikiside hatalı sakin olun siz bi.. babanız ayrı hata yaptı eşiniz ayrı hata yaptı üstüne sizde bi hata yapmayın sakinleşmeyi bekleyin

Babanızın ettiği laf yenir yutulur gibi değil. Kan bile çıkıyor böyle şeyler için, babanız o ağzını az büzmeyi bilecekti, kendine yapılsa kurşun atar kurşun yerdi, bu yüzden manyak diyemeyeceğim kocanız için. Boşanın, babanız size orda doğmuş büyümüş bir Türk eş bulsun, babanız rahat siz rahat.

Ben de açıkçası kocayı manyak bulmadım, babanın söylediği laf asla yenilir yutulur cinsten değil koca da hazmedememiş zaten. Basbayağı Türkiyede cinayet sebebi bu laflar, koca yine iyi dayanmış. Manyak olan tek kişi burda baba bana kalırsa.

Yahu bir erkeğin/kadının soyu neyse ona laf etmek ne kadar çirkin sorsan herkes eşit ama böyle şeylerde yok siz kadınınizi sattınız satarsınız falan hadi öyle bile olsa vermeseydi kızını o adama yeni mi ogrenmis ataların yaptığı şeyleri ? Ne saçma , eşinizde keşke kaba kuvvete başvurmasaydı onun yaptığı da haklılığını bitirmiş gibi 🤦🏻‍♀️

Babanız ağzından çıkanı kulağı duymuyor galiba. O laf asla söylenmeyecek bir laf, hele de bir erkeğe. Ama kocanızda siz arkanızda olmanıza rağmen, görüşmeyeceğiz demenize rağmen şiddete başvurması biraz korkutucu. Kuzenler olmasa belki babanıza şiddet uygulayıp öldürecekti bile. Bu da hiç sağlıklı bir psikoloji değil. Ben böyle bir adamla evli olsam tartışma anında benim edeceğim bir lafa da kinlenip bana hırslanır mı diye korkardım.

Siz olanı biteni eksik mi anlatıyorsunuz? Eşiniz ilk kavgadan sonra sizle bile konuşmuyordu, morali bozuktı. Ne oldu da bir anda babanızın yanına gitti? Ve emin misiniz bu olanların gerçek olduğuna?

Konu sahibi kocanız haklı kim ne derse desin babanızın lafı yenir yutulur gibi değil.
Bana bile dense kin tutar hesap sorarım.
Ne diyelim "birinde kuyruk acısı birinde evlat acısı" olunca bu iş dikiş tutmaz.Olan size oldu ama artık geri dönüş zor.(Bu yorumu konunuz gerçekse yazdım ,tersi durumunda göçmenlere karşı kullanılan söz hayal gücünüzse kendi karanliginizda boğulun)

Ben de açıkçası kocayı manyak bulmadım, babanın söylediği laf asla yenilir yutulur cinsten değil koca da hazmedememiş zaten. Basbayağı Türkiyede cinayet sebebi bu laflar, koca yine iyi dayanmış. Manyak olan tek kişi burda baba bana kalırsa.
Konu sahibinin babası o lafın nereye gittiğini gayet iyi biliyor, biliyor da diyor, lakin konu sahibi biraz saf galiba.

İşler çığırından çıkmış. Bu vakitten sonra dikiş tutmaz. Boşanmanız en doğrusu.
Her seferinde isminizi ve soyadınızı söylemeniz gerekmiyor. Sizin haricinizde forumda kimsenin isim soyismini bilmiyoruz.
Johanna ikinci adım soyadım değil. Bende boşanmalı düsünüyorum fikiriniz için teşekkür ederim. Elim ayağım birbirine dolanıyor…

Ben kocamın bunu yapmasına şaşırıyorum o asla öyle biri değildi. Ben hep arkasında durdum babamla görüşmemeyi ben teklif ettim. Böyle yaparak benide çok utandırmış oldu. Çok çaresiz hissediyorum kendisinden boşanmak istiyorum ama onu çok seviyorum. Sanırım boşanma fikri daha ağır basıyor.

Oha olay nerelere gelmiş. Babanız gerçekten kışkırtıp kırıcı davranmış evet suçlu ama eşinizinden ondan kalır yanı yokmuş. Size saygısı hiç yok. Şu davranıştan sonra ne farkı kaldı kabadayılıktan? Bencede boşanın zaten artık aile huzurunuz hiç olmaz. Dayak atmak nedir ya? Gelinlerde kaynanasıyla yeri geliyor sorunlar yaşıyor, kaynana ne hakaretler ediyor? Öyle bir durumda sizde annesini dövseniz ne tepki verirdi acaba?
Bende böyle düşünüyorum şiddet çözüm olmamalı birde babama demiş ki seni eşime bağışlıyorum yoksa senin derini yüzer tuz basardım. Bu söylenecek şey mi ben eşimin böylesine öfkeli biri olduğunu hiç bilmiyordum şok oldum onu çok seviyorum ama boşanacağım sadece çaresizim ve korkuyorum şuan şunları yazarken bile sadece içimi dökmeye çalışıyorum

X