Eşim B*şalamıyor

Bu sefer kendini kasma sen kasarsan oda kasar rahatlatin birbirinizi bisiler yapin iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemin ederim kendime güvenim geldi akşam olsun sabırsızlanıyorum ne tuhaf bir hismiş

Tanam o zaman oyle bir alıskanlıgı da yoksa halledersiniz :)
Evet esin haklı izlemenize gerek yok :)

Yemin ederim kendime güvenim geldi akşam olsun sabırsızlanıyorum ne tuhaf bir hismiş

mumlar yak kucuk kucuk icicek bisiyler olsun meyvesuyuda olabilir yani kendibizi rahatlatmis olacaksiniz bir nevi rahat olur kafaniz takilmaz oldumu olacakmi diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler canım benim deneyeceğim akşama

Canim cok sevindim tebrik ederim. Allah bir daha yasatmasin.
Sorununa gelince, maalesef eslerimiz icin cok zor donemler. Atlatmalari kolay olmuyor.
Ben evliligimin ucuncu ayinda yendim, esimin psikolojisi en az benim kadar bozuktu.
Canim aciyacak diye hep dikkat etti yendikten sonra. Ben asla canimin yandigini hissettirmedim. Rahatsiz oldugum, alismaya calistigim donemde canim yanmasa bile zevk almaktan uzak seyler yasiyordum. Esime belli etmememin nedeni de iliskiden sogumasini istemedim.
Sen de bu isi astigina gore simdiden sonra hep zevk kismina odaklan, esine canin yansa dahi belli etme. Canin yanmiyor zaten de, rahatsizlik hissi olacak bi donem.

Son düzenleme:

Yasemin'cimmm çok mutluyum çok kuş gibiyim ilk giriş biraz sancılı ondan sonrası acımıyor gerçekten şükürler olsun Allah îmâ ☺️☺️

Yasemin'cimmm çok mutluyum çok kuş gibiyim ilk giriş biraz sancılı ondan sonrası acımıyor gerçekten şükürler olsun Allah îmâ ☺️☺️

Ya gerçekten aynı problem bende de mevcut ilk giriş çok zor ve sancılı oluyor. Bir kaç dakika sonra herşey düzeliyor ancak 3,5 ay oldu evleneli 3,5 aydır ilk giriş hep zor oluyor. Bir türlü yumuşak geçiş yaşayamadım ben.

Aynen ilk girişte sıkıntı var olsun biraz zorlanıyorsun ama ileride sıkıntı yok yendik ya daha ne olsun çok şükür Allah ıma

Ya arkadaşlar bir de şunu soracaktım. Ben eşimin içeri boşalmasını sadece fiziksel hareketlerinden(ses,hareket) hissediyorum. Sperm akışkanlığını yada sıcaklığını içimde pek hissetmiyorum. Aranızda hissedebilen var mı. Sadece 1 kere hissettim ondada yaklaşık 2 hafta hiç ilişki olmamıştı. Normal tempolu cinsel yaşamda hissedemiyorum

Dün akşam eşim boşaldı bende hissetmedim içimde vallahi o dedi geldi diye

Dün akşam eşim boşaldı bende hissetmedim içimde vallahi o dedi geldi diye

Canım bunu söylediğin iyi oldu acaba bende mi bir sıkıntı var diye düşünüyordum. Hisseden arkadaşlarım var. Asıl zevki orada diyorlar ben bir türlü hissedemiyorum.

Aynen ilk girişte sıkıntı var olsun biraz zorlanıyorsun ama ileride sıkıntı yok yendik ya daha ne olsun çok şükür Allah ıma

3yıllık evlıyım vajınusmusta değildim ama ilk girişteki sıkıntıyı hep yasarım hala yasarım normal

Canım bunu söylediğin iyi oldu acaba bende mi bir sıkıntı var diye düşünüyordum. Hisseden arkadaşlarım var. Asıl zevki orada diyorlar ben bir türlü hissedemiyorum.

Ciddiyim hiç hissetmedim eşimin hareketlerinden anlıyorum boşaldığını birde kendisi dedi geldi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…