• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim B*şalamıyor

ben bu vajinusmusu yeni öğrendim.
köyde yaşayan halamlar var.halam oğluna yani kuzenıme bi çoban kızı buldu.1ay önce evlendiler.kızın babası çobanlıga giderken dikkat et kızım dermiş.babasından ve erkeklerden haya eden bi kızmış.vajinusmus olmuş evlenınce.
tabi halamlar anlamıyo köy yerınde bunu anlayacak kımse yok.sara hastasıymış büyülüymüş gibi davranıyorlar.doktor ders vermiş kuzenım eşine yardımcı olmamış dersleri hiç yapmamış.kızı şimdi evine geri yollucaklar :( çok üzülüyorum ama bi iki sene sabredecek kımse yok :(
şükürler olsunki yenmişsin binlerce şükür

Ne diyorsun evine geri yollamak mı:5: çok üzüldüm kıza hemde nasıl bende yaşadığım için bu durumu onu kadar iyi anlıyorum ki ne egzersizler yaptım :25: rabbim inşallah evine gitmeden bir mucize olurda gerçekleştirir bu durumu çok üzücü of:50:

sebebi vajinusmusu yener yenmez hamile kalmaya calisman olabilir. belki esin bilinc altinda istemiyordur bunu. prezervatifle deneyin

Neyi istemiyor eşim çocuğumu :53: benden çok istiyor onun bu çocuk sevdası yüzünden kendimi bu kadar zorladım yoksa aklımda çocuk düşüncesi bile yoktu eşim daha çok soktu aklıma çocuk olayını :17:

Ne diyorsun evine geri yollamak mı:5: çok üzüldüm kıza hemde nasıl bende yaşadığım için bu durumu onu kadar iyi anlıyorum ki ne egzersizler yaptım :25: rabbim inşallah evine gitmeden bir mucize olurda gerçekleştirir bu durumu çok üzücü of:50:

onun işi çok zor çünkü eşi ondan sogumuş :2:
ve köy yerinde kuzenımın erkekliğine laf gelmesin diye ne deyip geri yollucaklar allah bilir
evet öz halam ama dar kafalar :2:

onun işi çok zor çünkü eşi ondan sogumuş :2:
ve köy yerinde kuzenımın erkekliğine laf gelmesin diye ne deyip geri yollucaklar allah bilir
evet öz halam ama dar kafalar :2:

Çok zor kuzeniniz yine erkek o kız için ne düşünecekler acaba ben ona takıldım köy yerinde :18:

Çok zor kuzeniniz yine erkek o kız için ne düşünecekler acaba ben ona takıldım köy yerinde :18:

ömrü boyunca dul kalıcak bence :(
evlerinin oldugu yere su bile çıkmıyor çok ücra
dünyası kararıcak hayatı biticek of off çok üzülüyorum
:43: allahım inşallah bi mucize olur
allah ol derse ol

Bence de psikolojiktir... Sizin nasıl olduğunuzu kafaya takmıştır diye düşünüyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bu vajinusmusu yeni öğrendim.
köyde yaşayan halamlar var.halam oğluna yani kuzenıme bi çoban kızı buldu.1ay önce evlendiler.kızın babası çobanlıga giderken dikkat et kızım dermiş.babasından ve erkeklerden haya eden bi kızmış.vajinusmus olmuş evlenınce.
tabi halamlar anlamıyo köy yerınde bunu anlayacak kımse yok.sara hastasıymış büyülüymüş gibi davranıyorlar.doktor ders vermiş kuzenım eşine yardımcı olmamış dersleri hiç yapmamış.kızı şimdi evine geri yollucaklar :( çok üzülüyorum ama bi iki sene sabredecek kımse yok :(
şükürler olsunki yenmişsin binlerce şükür

aaa inanamıyorum yaa bu nasıl vicdan!!! kusura bakma canım halanmış ama bu yaptıkları düpedüz vicdansızlık... büyük ihtimal o kızın adı bakire değil diye çıkar herkesin ağzına sakız olup hayatı kararır ve halanlar da böyle bir ahı kaldıramaz keşke anlayabilseler... köy olduğu için ayrı evde de değildir belki kendine ait evi olsa daha rahat olurdu eşiyle aralarında halledebilme şansları olabilirdi çok üzücü hala böyle durumlara rastlanılması .. ne islamda ne insanlıkta yer yok böyle şeylere...

aaa inanamıyorum yaa bu nasıl vicdan!!! kusura bakma canım halanmış ama bu yaptıkları düpedüz vicdansızlık... büyük ihtimal o kızın adı bakire değil diye çıkar herkesin ağzına sakız olup hayatı kararır ve halanlar da böyle bir ahı kaldıramaz keşke anlayabilseler... köy olduğu için ayrı evde de değildir belki kendine ait evi olsa daha rahat olurdu eşiyle aralarında halledebilme şansları olabilirdi çok üzücü hala böyle durumlara rastlanılması .. ne islamda ne insanlıkta yer yok böyle şeylere...

aynen öyle hayatı kararıcak
evleri ayrı ve gelin evi çok güzeldi özene bezene dantelli mantelli döşenmişti
evet halamlar çok cahilce davranıyorlar
allah bi mucize versin düzelsin inşallah :2:

Canım geçmiş olsun çok sevindim aşmana :16: Eşin için bence stres oldu oldu mu oluyor mu derken heyecandan olduğunda olmadı demek ki sonraki denemede de kendini şartlamıştır büyük ihtimal rahatlamak için bu sefer akışına bırakamadı bence rahatladıkça akışına bıraktıkça sorun ortadan kalkacaktır evli değilim ama az çok konulardan gördüğüm anladığım bu şartladıysan ters teper :16:

Canım geçmiş olsun çok sevindim aşmana :16: Eşin için bence stres oldu oldu mu oluyor mu derken heyecandan olduğunda olmadı demek ki sonraki denemede de kendini şartlamıştır büyük ihtimal rahatlamak için bu sefer akışına bırakamadı bence rahatladıkça akışına bıraktıkça sorun ortadan kalkacaktır evli değilim ama az çok konulardan gördüğüm anladığım bu şartladıysan ters teper :16:

Oyyy nehirciiimmm :16: yendim şükürler olsun iki sene kendimi boşa yiyip bitirmişim :1: adam dokunsa gelir:1: afalladı galiba ilk defa olunca anlamadım ki birde kafası filmdeydi zorla götürdüm odaya pratik yapalım diye oluncada inanamadım oldumu oldumu yüzkere sordum eşimde gülmeye başladı bende dağıldık sanırım o arada ama çok üzüldü ya :17: bakalım akşam neler olacak hayırlısı balım :32::32::32:

Son düzenleme:
Oyyy nehirciiimmm :16: yendim şükürler olsun iki sene kendimi boşa yiyip bitirmişim :1: adam dokunsa gelir:1: afalladı galiba ilk defa olunca anlamadım ki birde kafası filmdeydi zorla götürdüm odaya pratik yapalım diye oluncada inanamadım oldumu oldumu yüzkere sordum eşimde gülmeye başladı bende dağıldık sanırım o arada ama çok üzüldü ya :17: bakalım akşam neler olacak hayırlısı balım :32::32::32:

Canım benim zor birşeyi halletmişsiniz şükürler olsun ki bundan sonra güzel olacak herşey bence o anlık şaşkınlık ve stresten olmuştur sonra şartladı kendini o yüzden olmadı bu akşam şartlanmadan doğal zamana bırakarak olduğu gibi yaşarsanız yavaş yavaş gelir hepsi yerine merak etme :23::38:

Oncelikle gecmis olsun ve tebrikler :116:
İki yil olmus dile kolay
Esinize garip gelmistir, heyecanlanmistir, cok dusunmustur kafasinda belki
Yani yeni evlenen bir genc delikanli gibi heyecanlanmis bir turlu sonucu getirememis olabilir
Bence cok endise etmeyin, duzelir ya
Vajinusmusu halletmisiniz bunu da halledersiniz :)

Canim gecmis olsun oncelikle atlatmissin cok sukur esinde heyecan yapmistir daha once boyle bor sorunu yokmus nasil olsa rahatlat biraz;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim zor birşeyi halletmişsiniz şükürler olsun ki bundan sonra güzel olacak herşey bence o anlık şaşkınlık ve stresten olmuştur sonra şartladı kendini o yüzden olmadı bu akşam şartlanmadan doğal zamana bırakarak olduğu gibi yaşarsanız yavaş yavaş gelir hepsi yerine merak etme :23::38:

İnşallah canım benim :16::16::16:

Oncelikle gecmis olsun ve tebrikler :116:
İki yil olmus dile kolay
Esinize garip gelmistir, heyecanlanmistir, cok dusunmustur kafasinda belki
Yani yeni evlenen bir genc delikanli gibi heyecanlanmis bir turlu sonucu getirememis olabilir
Bence cok endise etmeyin, duzelir ya
Vajinusmusu halletmisiniz bunu da halledersiniz :)

Yeni gelin gibiyim :10: teşekkür ederim normalde her pratiklerde boşalma olur işi bitirdik olmadı yerini yadırgadı sanırım alışacak inşallah :1:

Canim gecmis olsun oncelikle atlatmissin cok sukur esinde heyecan yapmistir daha once boyle bor sorunu yokmus nasil olsa rahatlat biraz;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim canım benim :16: akşam yine yapalım diyor bugün sürekli normalde hayatta demez :1::1::1:

Evet yadırgamıstır mutlaka
Bir de iki yıl boyunca cok mast....yon yaptı mı acaba?
Bu yuzden de olabilir belki

Yok tatlım eşim ile bunları konuşuyoruz daha doğrusu ben sordum durumumdan ötürü hayır dedi ki çok iyi tanıyorum onu ben bu haldeyken bile ihtiyacını gördü :17: adam erotik filmlere bile karşı dün gecede söyledim saçmalama bir dahada söyleme ne senin ne benim o tip filmler kişiler girmemeli hayatımıza dedi:17: Not: Bu arada bekarken illa ki yapmıştır

Son düzenleme:
Back