- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır evliyim vajinismustum ve dün akşam bunu yendim mutluluğumu bilemezsiniz umarım benim gibi olanlarda en kısa sürede bu durumu yener boş yere 2 yılımı harcamışımama sorunuma geleyim hemen normal şartlarda eşim her birlikte olma denememizde boşalırdı ama ilk defa dün içime alabildim ama boşalma olmadı geri çekildik iki kez denedik akşam yine boşalamadı çok kafasına taktı dün akşamdan bu yana sabah bile moreli bozuktu ilk defa başımıza geldi normalde içime alamadan boşalan adam ilk defa tam birleşme yaşadık dün akşam 2 kez ama boşalamadı sizce neden erotik videolar felan asla izlemez dün teklif ettim çaresizlikten birlikte izleyelim işe yarar diye saçmalama öyle filmlerin ikimizin hayatında yeri yok dedi:26:
halbuki içerdeki sıcaklıkla daha çabuk b.şalması gerekirdi belkide sizin canınız acıyacak diye düşünmüş olabilirmi ilişkiye konsantre olamamıştır kafasına bişey takılmıştır
olayın sokunu yasıyordur adamsaka bır yanada olabılır boyle seyler cnm herzaman aynı olacak dıye bırsey yok hem heyecan yapmıstır pıskolojık olarak sasırmıstır bırlesme olmuyorken olmus ters teptı demekkı kafasına ne kadar takarsa okadar kotu olur akısına bırakın emınım sorun kalmayacaktır
Bilemiyorum ki sordum dün gece konsantre olamadın belki dedim çünkü içeride film izliyordu zorla hadi hadi pratiklere devam dedim zorladım biraz onu aklı filmdeydi içeri götürürken bu durumdan bahsettim yok hayatım ne alakası var öyle olsa ereksiyon olamam dedi :44: ay aklıma çok takıldı normalde adama dokunmaya gelinmez işi başardım boşalma olmadı sabah kalktık işe gitmek için nasıl moreli bozuktu ya bu akşamda deneyeceğiz ama şimdi dün akşamın psikolojisi varya yine aklına gelir diye çekiniyorum söylemeye de aklına gelmeyeceği varsada ben söyledim diye aklına gelir diye
Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır evliyim vajinismustum ve dün akşam bunu yendim mutluluğumu bilemezsiniz umarım benim gibi olanlarda en kısa sürede bu durumu yener boş yere 2 yılımı harcamışımama sorunuma geleyim hemen normal şartlarda eşim her birlikte olma denememizde boşalırdı ama ilk defa dün içime alabildim ama boşalma olmadı geri çekildik iki kez denedik akşam yine boşalamadı çok kafasına taktı dün akşamdan bu yana sabah bile moreli bozuktu ilk defa başımıza geldi normalde içime alamadan boşalan adam ilk defa tam birleşme yaşadık dün akşam 2 kez ama boşalamadı sizce neden erotik videolar felan asla izlemez dün teklif ettim çaresizlikten birlikte izleyelim işe yarar diye saçmalama öyle filmlerin ikimizin hayatında yeri yok dedi:26:
üzülür tabiki erkekler çok takılır böyle şeylere.. bence siz ilişkiye zorlamayın o hazır hissetiğinde gelirse daha güzel olur diye düşünüyorum
Ay inşallah olayın şokudur dün film izliyordu hadi kalk pratiklere devam yumurtlama dönemindeyim fırsatları kaçırmayalım bir yandanda diye düşüncedeyimbir anda oldu zaten ben inanamadım olduğunu defalarca sordum oldumu diye adam bana cevap vermekten rahatlayamadı belkide adama dokunmaya gelmez normalde
vajinismusu yendiğine çok sevindim
çok çok çok geçmişler olsun
merak etme eşininki sıkıntı bile değil aşar korkma
allaha çok şükret inan gerisi olur gider bundan sonra
Şansıma edeyim benbelkide haklısın bu akşam zorlamıyım kendi istediğinde olsun :44: bir şey soracağım size umarım yardımcı olursunuz yumurtlama dönemindeyim hesaplara göre ama bir kaç gündür inanılmaz bir akıntım var bembeyaz yumurta akı gibi düşünün yumurtlama dönemimdir değil mi:44: bu konularda tecrübesizim
kesın ondandır erkekler ılıskı sırasında kafalarını mesgul ettıklerınde maalesef olmuyor bana cok garıp gelmıstı ama gercek:44: ayyyy bı keresınde esım tam olay sırasında agzından komık bırsey cıkmıstı avazım cıktıgı kadar gulme krızıne gırmıstım yavrucagım ısın sonunu getırememıstı
Şansıma edeyim benbelkide haklısın bu akşam zorlamıyım kendi istediğinde olsun :44: bir şey soracağım size umarım yardımcı olursunuz yumurtlama dönemindeyim hesaplara göre ama bir kaç gündür inanılmaz bir akıntım var bembeyaz yumurta akı gibi düşünün yumurtlama dönemimdir değil mi:44: bu konularda tecrübesizim
Zor olanı atlatmışsınız canım geçmiş olsun. Daha önce boşalıyormuş sonuçta yine yapar bence sorun olmaz. Zamanla değişir diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim canım benimYa adama dokunmaya gelmez normalde ben anlamadım ki ben kuş gibiyim üstümden yük kalktı şükürler olsun ama onu öyle üzgün görünce :2: dün gece yarın yine deneyelim dedi :44:
Denersiniz dün senin üzerinde stres vardı şimdi onu attın ona yapabilmesi için yardımcı olursun ne bilim yaparsın bir şeylerbence olur.
çok teşekkür ederim canım benimYa adama dokunmaya gelmez normalde ben anlamadım ki ben kuş gibiyim üstümden yük kalktı şükürler olsun ama onu öyle üzgün görünce :2: dün gece yarın yine deneyelim dedi :44:
Çok teşekkür ederim şükürler olsunbüstümden yük kalktı inanırmısın nasıl oldu bende anlamadım ki defalarda sordum oldumu oldumu diye o kadar kendimi inandırmışım ki olmayacağına ilk girişte zorlandım biraz sonrası eşimin zorlaması ile oldu ama adam boşalamadı iki kez denedik yok tık yok :44: çok üzüldü eşim ya ben mutluluğumu bile tam yaşayamıyorum onu öyle görünce sabah düzelir dedim çok mutsuzdu öptük birbirimizi işimize gittik
problem etme..çok sorular sorup bunaltma kocanı..bir şey yok gibi normal hayata devam !!
erotik film izleyelim gibi teklifler yapıp daha çok canını sıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?