Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Herkes burada şiddete karşı olduğunu her yorumda söyledikçe siz anlamamazlıktan geliyorsunuz sanırım. Ya da herkesten farklı bir düşünceye sahip olmak istiyorsunuz.
Şiddete karşıyız ama sen de haketmişsin diyosunuz resmen.Bu nasıl bi karşı olmak anlamadım?bişeye ya tamamen karşı olursun ya da olmazsın.Siz resmen arkadaşın kaşındığını ve sınırı aştığını söylüyosunuz sonra ama yine de karşıyız diyosunuz.Bence oldukça ironik.

Ahh ahhhh Ben de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti iyice psikolojim bozuldu anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
Neyyyyy ve sen hala duruyor musun o evde ölmeyi mi bekliyorsun arkadaşım silah çekmek ne demek

konu sahibinin hatasini soyleyince, nedense 'siddeti onaylayan/adama hak veren' olduk.. insan hic mi kendini yoklamaz?

Valla isteseler taşlasınlar ; biri bana uyurken terlik fırlatsa o terliği alıp suratına yapıştırırım.

Ailemin yanında hakaret etse yine durmam.

Dedim yine diyorum ; hakaret ediyorsan, bana hakaret edebilirsin demek , cisim fırlatıyorsan ,kafama geri fırlatırsın demek " v.s.
Böyle gider.

Tokattan sonra durur muyum durmam. Bu yüzden o hale getirmek kendimi.

Ha o hale getirmeden atmışsa tokatı bu sefer hem durmam hem dünyayı dar ederim ona.

Birini yaralarkem bile hafifletici neden " diyor mahkeme.

Evet herkes haddini bilirse böyle bir şey olmaz. Adam insanların karşısında azarını yemiş ve uyumak için odasına gitmiş. Sonra her şey çorap söküğü gibi. Cinnet diye bir şey var. İnsanlar o an kendini kontrol edemez. Konu sahibi adamı azarlasın, onu bunu fırlatsın. Bu tamamen tahriktir. Etkiye tepki hiç hoş değil başka türlü bir davranış sergilenebilirdi ama bu cevabı almış konu sahibi.

Ayyy hanımefendi ne alaka bizi nasıl bir konuma düşürdünüz pes!
Kimse adam haklı iyi ki yapmış demedi,diyemez de kadına şiddete hayır diyoruz,her şart ve koşulda.
Mesele konu sahibide işlerin bu raddeye gelmesinde gayet güzel rolünü gerçekleştirmiş adam alttan almış konu sahibi üstüne gitmiş herşeyin.Ne demeliyiz ohh adamı ne güzel zıvanadan cıkartmışsın helal olsun kız mı yazmalıydık? Bunu idrak etmek bu kadar zor olmasa gerek.

Neyse şimdi konu sahibi gerçekten boşanmak istiyorsa boşanır.

Sadece tokat yarası almamış evlilik.

soylediklerimden sorumluyum; anladiklarinizdan degil.. sitede genelde bilinir dusuncem, tavrim.. yine de bu konudaki tum msjlarima yeniden bakabilirsiniz.. ne siddeti onaylarim, ne de hakettin derim.. ama kiskirtma varsa da soylerim.. bu demek degildir ki; adam hakli, kadin kaşındı.. olaylar o noktaya gelirken bi surec var.. tokat son anda hakliyi haksiz etmis bi nevi.. 'aa tamam sen komple haklisin; ne de olsa fiziken gucsuzsun' de diyemiycem, uzgunum.. sezar in hakki sezar a.. ne olursa olsun vurmamaliydi evet.. ama dedigim gibi; 'surec'.. herkes ayni sabirda degil.. iyi geceler size

Yahu kocası anasının yanında hakaret etse saç baş dalıp bayılacak tiplerin de böyle konularda bu tür cevaplar vermesi asıl ironik olan. Şahsınıza değil genele söylüyorum. Hepimiz kadınız ve biliyoruz ki kocalarımız hakaret edip, terlik fırlatsa panter necla gibi üstüne atlarız hele ki regl dönemiyse adam direk camdan atlasın. En azından sen ben yapmazsak sitenin %95i böyle. Oyüzden kimse kimseyi kandırmasın.

Tokat mevzusu olunca herşeyi yakıyor kk hatunları.
Ama gerçek hayat böyle değil.

Giriş gelişme sonuç vardır her konuda.

Giriş olduğunda , gelişmeyi hesaplayacaksın. Geç kalmışsan sonucuna katlanacaksın.
Ya gideceksin ya susacaksın.
Ötesi yok ki zaten.

Evet hanımefendi şiddete karşıyız. Biz kimseye direkt sen de kaşınmışsın hee hak etmişsin demedik. Demeyiz de. Her insanın bir sabrı var, sinir noktası var. Sizce konu sahibi daha 1 aylık evliyken eşini neden annesinin yanında rencide eder? Nasıl bir kafadır neyin kafasıdır bu. Tekrar ediyorum hak etmiş, kaşınmış demiyorum. Fiziksel üstünlüğü olduğunu bildiği halde keşke daha yapıcı hareketlerde bulunsaydı. Belayı kendi kendine çağırmış resmen.

Anneniz sizde iken Kavga edecek zamanı mı buldunuz,nasıl bir ego daha bir aylık evli iken bu yaptiklariniz. kadininda moralini bozdunuz belkide eşinize cephe aldi, olurda barışip bu olayları unutsaniz bile anneniz unutmayacak

Ya afedersiniz ama nasıl "şiddeti savunduğunu" düşünüyorsunuz yorumlardan insanların anlamadım. Bunu düşünenlere soruyorum, hangi insan bir kadının şiddet görmesine içten müsade eder ya? Böyle bir şey olamaz bu 1.

Konu sahibi sizde de hata var, annenizin yanında adama hakaret ediyorsunuz. Adam gidip uyuyor sonra yine bulaşıp terlik atıyorsunuz. Sizde de doğru yanlar yok, kışkırtan taraf olmuşsunuz. Bırakın yatsın neden bulaşıyorsunuz ki? 2. Nokta da bu.

Yaşadığınız çok zordur eminim. Ama siz de yanlış yapmışsınız bu durumda eşiniz yanlışa yanlışla karşılık veren taraf statüsünde. Tokat atmak haysiyet dışıdır evet kabul, hiçbir kadın şiddetin hiçbir türlüsünü haketmez ama benim bildiğim de darp raporu almak için bir iz olması gerekiyor bir yerinizde. Keşke bu gece sakin kalsaydınız da sabah gitseydiniz annenizin de huzuru kaçmış.. Eşinizde büyük bir hata var ama ilk sizde büyük hata var.

tokat olayi son anda isin seyrini sonucuny degistirmis..once deli ederler, sonra 'deli bu' derler.. herkesin bi sabri var.. 'ne olursa olsun vurmamali' diye de, sansini zorladikca zorlamayacaksin.. ayni haddini bilme durumu iki cins icin de gecerli..

Kusura bakmayın da kadının tüm yaptıklarından bin beter olan bişey varsa o da adamın attığı tokattır.
Bu arkadaş bunları yapmakta haksızdır evet ha öncesini de bilmiyoruz neden hakaret ettiğini o ayrı.
Ama bu arkadaşın artık sen de bunu yapmışsın ama denilecek durumu kalmamış çünkü en ağır şeyi yaşamış zaten.
Eğer adam tokat atmasaydı evden çıkıp gitseydi evet o zaman her şey söylenebilirdi bu arkadaş için.
Ama burda 1 aylık evliliğinde tokat atan bi adamdan bahsediyoruz.
Gerçekten şerefli bi adam nolursa olsun bi kadına el kaldırmaz, haklıysa bile haksız konumunda şu an.

konu sahibi akıllı bir kadın olsaydı annesinin yanında kocasını küçük düşürmezdi. ''Daha 1 aylık evliyken''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…