- 20 Ağustos 2015
- 6.492
- 15.610
- 248
Şiddete karşıyız ama sen de haketmişsin diyosunuz resmen.Bu nasıl bi karşı olmak anlamadım?bişeye ya tamamen karşı olursun ya da olmazsın.Siz resmen arkadaşın kaşındığını ve sınırı aştığını söylüyosunuz sonra ama yine de karşıyız diyosunuz.Bence oldukça ironik.Herkes burada şiddete karşı olduğunu her yorumda söyledikçe siz anlamamazlıktan geliyorsunuz sanırım. Ya da herkesten farklı bir düşünceye sahip olmak istiyorsunuz.
Neyyyyy ve sen hala duruyor musun o evdeAhh ahhhhBen de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti iyice psikolojim bozuldu anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
konu sahibinin hatasini soyleyince, nedense 'siddeti onaylayan/adama hak veren' olduk.. insan hic mi kendini yoklamaz?
Size ve diğer arkadaşlara soruyorum.Yani belirli sınırlar mı var evlilikte bunu mı savunuyosunuz?o sınırı aşarsan dayak yersin kaşındın mı demek istiyosunuz?herkes haddini sınırlarını bilse böyle olmaz diyosunuz bence.Ben bunu çıkardım şahsen.
Ayyy hanımefendi ne alaka bizi nasıl bir konuma düşürdünüz pes!Size ve diğer arkadaşlara soruyorum.Yani belirli sınırlar mı var evlilikte bunu mı savunuyosunuz?o sınırı aşarsan dayak yersin kaşındın mı demek istiyosunuz?herkes haddini sınırlarını bilse böyle olmaz diyosunuz bence.Ben bunu çıkardım şahsen.
soylediklerimden sorumluyum; anladiklarinizdan degil.. sitede genelde bilinir dusuncem, tavrim.. yine de bu konudaki tum msjlarima yeniden bakabilirsiniz.. ne siddeti onaylarim, ne de hakettin derim.. ama kiskirtma varsa da soylerim.. bu demek degildir ki; adam hakli, kadin kaşındı.. olaylar o noktaya gelirken bi surec var.. tokat son anda hakliyi haksiz etmis bi nevi.. 'aa tamam sen komple haklisin; ne de olsa fiziken gucsuzsun' de diyemiycem, uzgunum.. sezar in hakki sezar a.. ne olursa olsun vurmamaliydi evet.. ama dedigim gibi; 'surec'.. herkes ayni sabirda degil.. iyi geceler sizeSize ve diğer arkadaşlara soruyorum.Yani belirli sınırlar mı var evlilikte bunu mı savunuyosunuz?o sınırı aşarsan dayak yersin kaşındın mı demek istiyosunuz?herkes haddini sınırlarını bilse böyle olmaz diyosunuz bence.Ben bunu çıkardım şahsen.
Şiddete karşıyız ama sen de haketmişsin diyosunuz resmen.Bu nasıl bi karşı olmak anlamadım?bişeye ya tamamen karşı olursun ya da olmazsın.Siz resmen arkadaşın kaşındığını ve sınırı aştığını söylüyosunuz sonra ama yine de karşıyız diyosunuz.Bence oldukça ironik.
Şiddete karşıyız ama sen de haketmişsin diyosunuz resmen.Bu nasıl bi karşı olmak anlamadım?bişeye ya tamamen karşı olursun ya da olmazsın.Siz resmen arkadaşın kaşındığını ve sınırı aştığını söylüyosunuz sonra ama yine de karşıyız diyosunuz.Bence oldukça ironik.
tokat olayi son anda isin seyrini sonucuny degistirmis..once deli ederler, sonra 'deli bu' derler.. herkesin bi sabri var.. 'ne olursa olsun vurmamali' diye de, sansini zorladikca zorlamayacaksin.. ayni haddini bilme durumu iki cins icin de gecerli..Valla isteseler taşlasınlar ; biri bana uyurken terlik fırlatsa o terliği alıp suratına yapıştırırım.
Ailemin yanında hakaret etse yine durmam.
Dedim yine diyorum ; hakaret ediyorsan, bana hakaret edebilirsin demek , cisim fırlatıyorsan ,kafama geri fırlatırsın demek " v.s.
Böyle gider.
Tokattan sonra durur muyum durmam. Bu yüzden o hale getirmek kendimi.
Ha o hale getirmeden atmışsa tokatı bu sefer hem durmam hem dünyayı dar ederim ona.
Birini yaralarkem bile hafifletici neden " diyor mahkeme.
Ayyy hanımefendi ne alaka bizi nasıl bir konuma düşürdünüz pes!
Kimse adam haklı iyi ki yapmış demedi,diyemez de kadına şiddete hayır diyoruz,her şart ve koşulda.
Mesele konu sahibide işlerin bu raddeye gelmesinde gayet güzel rolünü gerçekleştirmiş adam alttan almış konu sahibi üstüne gitmiş herşeyin.Ne demeliyiz ohh adamı ne güzel zıvanadan cıkartmışsın helal olsun kız mı yazmalıydık? Bunu idrak etmek bu kadar zor olmasa gerek.
Neyyyyy ve sen hala duruyor musun o evdeölmeyi mi bekliyorsun arkadaşım silah çekmek ne demek
silah mı çekti? evi terkettin inşallah..Neyyyyy ve sen hala duruyor musun o evdeölmeyi mi bekliyorsun arkadaşım silah çekmek ne demek
Kusura bakmayın da kadının tüm yaptıklarından bin beter olan bişey varsa o da adamın attığı tokattır.
Bu arkadaş bunları yapmakta haksızdır evet ha öncesini de bilmiyoruz neden hakaret ettiğini o ayrı.
Ama bu arkadaşın artık sen de bunu yapmışsın ama denilecek durumu kalmamış çünkü en ağır şeyi yaşamış zaten.
Eğer adam tokat atmasaydı evden çıkıp gitseydi evet o zaman her şey söylenebilirdi bu arkadaş için.
Ama burda 1 aylık evliliğinde tokat atan bi adamdan bahsediyoruz.
Gerçekten şerefli bi adam nolursa olsun bi kadına el kaldırmaz, haklıysa bile haksız konumunda şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?