Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Kızlar taksi cagirdim hastaneye gideceğim
Ben zaten sıfır hataliyim demedim ama fiziksel olarak zayıf olana şiddet acizlik ve zavallilik
Üstelik bir ay yahu daha bir ay
Neyse yorumlariniz için teşekkürler
kendini de esini de evliligini de ayakalti etme.. durmamissin, olaylar bu hale gelmis.. bari simdi dur sakinles..

Tahrik unsurlarını öne sürmek de şiddeti gerekçelendirmektir.
Siz hayatı boyunca karıncayı bile incitmemiş tiplere naparsanız yapın el kaldırtamazsınız.
ben öyle insanlar tanıyorum karısı kendisini çok adi bi şekilde aldattığı halde bi fiske vurmadan çekip gitmiş boşanmış ya da çok ağır hakaretler küfürler işitmiş insanlar ama yine de asla şiddete başvurmamışlar.
Bir şeylerin sebebi olamaz şiddet, karşındaki küfür ediyosa sen de et bişey fırlatıyosa sen de fırlat.
Ama kendisine gücü yetmeyecek birine el kaldırmak adiliktir ve açıklaması da olamaz.

Valla bana böyle bir şey olsa , üzülmekten aklıma polis molis gelmezdi böyle planlar kuramazdım yani. öncesni de öyle bi anlatmışsınız ki cocuk gibi mantıksız bi kavga, terliği atmak , ısığı kapa diyince kapamamak vs, salonda neden yatıyosunuz onu da anlamadım. zaten ayrılmayı kafaya koymussunuz da bahane de olunca bu durumu nasıl değerlendirsem diye düşünmüşsünüz gibi geldi.

Kızlar bu arada öyle bir ulkedeyiz ki tecavüze uğrayana bile orasını burasını açmıştır kendi kaşınmıştır diyenler oluyor gözünüzü Seveyim insan olan konuşur sinirlenir bağırır vs ama tokat affedilmez bence
Allah sönümü hayır etsin ne diyeyim

İnsan hayret ediyor. Ne hayatlar var. Umarim anneciği bu saçmalığı çözer.

Evet öyledir. Affedilmeside imkansızdır.
Ama neden bile bile kendimizi o duruma sokuyoruz ki ?

Bu sorunun açılımı " sende hatalısın , bu yüzden yaşadın ,hadi affet " demek değildir.
konu sahibinin hatasini soyleyince, nedense 'siddeti onaylayan/adama hak veren' olduk.. insan hic mi kendini yoklamaz?

Çok saçma..
Kadının elinin altında terlik varmış onu atmış,adamın elinde bardak olsaydı onu fırlatsaydı yine bunu savunabilecek miydiniz?
Terlik atmakta şiddettir,konu sahibi adamı resmen gıcıklamış.Bu adamı haklı yapmaz,siz ısrarla yazılanları oraya cekmeye çalışıyosunuz ama konu sahibi yanlış hareket etmiş.

Fake konu kokusu alıyorum. Allah göstermesin böyle bir şey yaşasam kendimi toparlayamam ya. Bırak siteye girmeyi telefonu elime alamam ya.

Ya siteye beş senedir uyeyim ne fake konusu.. Bi saat balkonda oturdum ağladım gece gece kime ne anlatayım anlatmayip kendimi balkondan atayim mi Allah'ım ya

Terlik ne olacak terlik? Adama hakaret etmişsiniz annenizin yanında. Sizi anneniniz yanında rencide etmemek için susmuş. Belliki küsüp uyumaya gitmiş. Ardından yaşananlar malum. Eşiniz adına şu an çok üzüldüm. Allah yardimcisi olsun.

konu sahibinin hatasini soyleyince, nedense 'siddeti onaylayan/adama hak veren' olduk.. insan hic mi kendini yoklamaz?

Size ve diğer arkadaşlara soruyorum.Yani belirli sınırlar mı var evlilikte bunu mı savunuyosunuz?o sınırı aşarsan dayak yersin kaşındın mı demek istiyosunuz?herkes haddini sınırlarını bilse böyle olmaz diyosunuz bence.Ben bunu çıkardım şahsen.

Ben fake olduğunu düşünmüyorum. İnsan dertleşecek birini arar çok iyi biliyorum.

Herkes burada şiddete karşı olduğunu her yorumda söyledikçe siz anlamamazlıktan geliyorsunuz sanırım. Ya da herkesten farklı bir düşünceye sahip olmak istiyorsunuz.

Eeee adam da senin tekme attığını ispatlar o zaman? Ben bosanma demiyorum da zaten karşılıkli boşanmak istiyorsaniz ne gerek var gece gece polise falan. Adam akıllı açın davayı biter elbet. Hem anlattiginiz kadarıyla aşırı mağdur olduğunuz bi durum yok... Tabi ki tokat atmasını savunmam asla ama terliği yatağa atmak tekme atmak sinirleri iyice germiş...

Niye evlendiğinizi merak ediyorum.
Hakaret et, taciz et ee sonra.
Boşanan siz boşanın en iyisi bu.
Mahkeme Eşinizin donunu size verir eminim.
Te allahım yaaaa
Showmu yapıyorsunuz annenize bak ben kocamı köpek ettim diye.
Bide hakaret nedir merak ettim.
Bu arada anneniz de az değil anladığım kadarıyla.
Ben annemin yanında eşime hakaret edicem öylemi
Annem beni Dövmekten beter eder....

Valla ne derseniz deyin siz bu konuda eşitsiniz. Sen ona vursaydın buradaki cevaplar "aay nolmuş senin vurmandan ne olur ki" olacaktı.

1 aylık evliyseniz annelerinizin yanında hakaret etmeyeceksiniz, terlik fırlatıp iteklemeyeceksiniz bu da şiddet. Bak büyük büyük yazıyorum TOKAT REZİL BİR OLAY ama sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin oyüzden mazlumu oynaman ı-ıh olmuyor.

Eğer kocan maganda olsaydı annenin yanında ettiğin hakarette kuzu kuzu içeri gitmez oracıkta itelerdi seni.
Bence eşine "tahrik" indirimi uygula ve sakince konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…