kendini de esini de evliligini de ayakalti etme.. durmamissin, olaylar bu hale gelmis.. bari simdi dur sakinles..Kızlar taksi cagirdim hastaneye gideceğim
Ben zaten sıfır hataliyim demedim ama fiziksel olarak zayıf olana şiddet acizlik ve zavallilik
Üstelik bir ay yahu daha bir ay
Neyse yorumlariniz için teşekkürler
konu sahibinin hatasini soyleyince, nedense 'siddeti onaylayan/adama hak veren' olduk.. insan hic mi kendini yoklamaz?Evet öyledir. Affedilmeside imkansızdır.
Ama neden bile bile kendimizi o duruma sokuyoruz ki ?
Bu sorunun açılımı " sende hatalısın , bu yüzden yaşadın ,hadi affet " demek değildir.
Çok saçma..Tahrik unsurlarını öne sürmek de şiddeti gerekçelendirmektir.
Siz hayatı boyunca karıncayı bile incitmemiş tiplere naparsanız yapın el kaldırtamazsınız.
ben öyle insanlar tanıyorum karısı kendisini çok adi bi şekilde aldattığı halde bi fiske vurmadan çekip gitmiş boşanmış ya da çok ağır hakaretler küfürler işitmiş insanlar ama yine de asla şiddete başvurmamışlar.
Bir şeylerin sebebi olamaz şiddet, karşındaki küfür ediyosa sen de et bişey fırlatıyosa sen de fırlat.
Ama kendisine gücü yetmeyecek birine el kaldırmak adiliktir ve açıklaması da olamaz.
Fake konu kokusu alıyorum. Allah göstermesin böyle bir şey yaşasam kendimi toparlayamam ya. Bırak siteye girmeyi telefonu elime alamam ya.
ben de suphe ettim ama eski uye diye gercektir diye dusundum..Fake konu kokusu alıyorum. Allah göstermesin böyle bir şey yaşasam kendimi toparlayamam ya. Bırak siteye girmeyi telefonu elime alamam ya.
Kızlar bu arada öyle bir ulkedeyiz ki tecavüze uğrayana bile orasını burasını açmıştır kendi kaşınmıştır diyenler oluyor gözünüzü Seveyim insan olan konuşur sinirlenir bağırır vs ama tokat affedilmez bence
Allah sönümü hayır etsin ne diyeyim
konu sahibinin hatasini soyleyince, nedense 'siddeti onaylayan/adama hak veren' olduk.. insan hic mi kendini yoklamaz?
Tahrik unsurlarını öne sürmek de şiddeti gerekçelendirmektir.
Siz hayatı boyunca karıncayı bile incitmemiş tiplere naparsanız yapın el kaldırtamazsınız.
ben öyle insanlar tanıyorum karısı kendisini çok adi bi şekilde aldattığı halde bi fiske vurmadan çekip gitmiş boşanmış ya da çok ağır hakaretler küfürler işitmiş insanlar ama yine de asla şiddete başvurmamışlar.
Bir şeylerin sebebi olamaz şiddet, karşındaki küfür ediyosa sen de et bişey fırlatıyosa sen de fırlat.
Ama kendisine gücü yetmeyecek birine el kaldırmak adiliktir ve açıklaması da olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?