Yaşlar 28-33 malesef
hayir bunlarin olmasi gerekmiyor. bir itisme kakisma sonrasinda babam darp raporu aldi ve bunlardan hic biri yoktu. hastanede anlasiliyor.
Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Şiddetin her türlüsüne hepimiz karsiyiz da. Adami niçin tahrik ediyorsun be güzelim. Terlik firlatmalar filan. Evliliğin başlarında uyum süreci zor olur. Birseylerin üstüne çok gitme. Erkekler çabuk yılar. 1 ayda boşanmayi düşünmeniz cok yanlış. Zahmetsiz rahmet olmuyor. Gerekirse küs ama üzerine gitme. Böyle yaparsan kaybedersin. Bu arada kac yasindasin?
siddet onaylanir bsy degil elbet ama bu tahrik olayi ne olacak? bi kac konudur denk geliyorum, resmen kocanin damarina basiliyor.. annen icerde, kapat isigi git, sonra et kavgani..Kızlar bir aylık evliyim bikac gundur eşim olacak adamla annesi yüzünden aramiz açık bugün iyice tartıştık neyse uzatmak istemiyorum benim annem de su an bizde kalıyor bu gece için
Az önce yatak odama pijamalarimi almaya girdim çünkü salonda yatacağım eşim olacak adam da Işığı kapat dedi kapatmiyorum dedim önüme geçip kolumu tuttu ben de kapattim ve kapının önünde duran bi çift ev içi terligini yatağın üstüne attim
Al onları dedi almıyorum dedim ve bana tokat attı ben de onu sağ ayağımla ittirdim yere dustu lanet olası
Bunlar olurken annem salonda ama TV sesinden falan duymadı
Pazartesi hemen dava açmayı dusunuyorum ama şuan doktora gitsem bu tokadı nasıl kanıtlar rapor alırım?
Kızlar ne kadar tartışma olursa olsun bu affedecegim bisey değil
Üstelik annem de evdeyken
Şuan ne yapmalıyım bi saate yakın oldu bi saattir balkonda dusunuyorum
Polis cagirsam mahalleye bu saatte rezil olcaz babam da şehir dışında ne yapmalıyım bilemedim
Bana bi akıl verin hastaneye gitsem iz yok bisey yok doktor rapor verir mi bi tokat için?
Şiddeti gerekçelendirmek değil,konulardaki yorumlarıma denk geldiyseniz oldukça karşıyım kadına şiddete.Ama burda bi aylık bi evlilikte kayınvalidesinin önünde hakaret yiyen susan bir adam var geçmiş odaya ışığı kapat demiş,konu sahibi inatlaşmış,terlik atmış şiddeti aslında kendisi başlatmış.Şöyle düşünelim deseydi ki,kocam ışığı kapatmadığım için bana terlik fırlattı bende ona tokat attım.Bu durumda adam eşine şiddet uygulamış sayılmaz mıydı? Gayet sayılırdı bana sorarsanız.Arkadaşlar lütfen şiddeti gerekçelendirmeyi bırakın ve arkadaşın kafasını karıştırmayın.
1 aylık evlilermiş ya 1 ay 1.
Bunu bugün yapmayan adam başka gün yapacaktı zaten.
Tartışma huzursuzluk bağrış çağrış tabii ki her evlilikte olur.
Amaaa şiddet apayrı bir boyut.
Daha 1 aylık evliyken noluyoruz yani?
Bence çok ciddi bir durum ve arkadaş napmış olursa olsun eşi kesinlikle haksız.
Arkadaşlar lütfen şiddeti gerekçelendirmeyi bırakın ve arkadaşın kafasını karıştırmayın.
1 aylık evlilermiş ya 1 ay 1.
Bunu bugün yapmayan adam başka gün yapacaktı zaten.
Tartışma huzursuzluk bağrış çağrış tabii ki her evlilikte olur.
Amaaa şiddet apayrı bir boyut.
Daha 1 aylık evliyken noluyoruz yani?
Bence çok ciddi bir durum ve arkadaş napmış olursa olsun eşi kesinlikle haksız.
hakaret de bir tur siddet degil mi? siz hic az degilsiniz gibi hissediyorum nedense..Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..
Kızlar sıfır hataliyim demedim ama hayatımda ne annem babam ne başkasından tokat gormedim ustelik karşında fiziksel olarak daha güçsüze vurmak acizlik ve aşağılıklık değil de nedir?
Kızlar sıfır hataliyim demedim ama hayatımda ne annem babam ne başkasından tokat gormedim ustelik karşında fiziksel olarak daha güçsüze vurmak acizlik ve aşağılıklık değil de nedir?
Kızlar taksi cagirdim hastaneye gideceğim
Ben zaten sıfır hataliyim demedim ama fiziksel olarak zayıf olana şiddet acizlik ve zavallilik
Üstelik bir ay yahu daha bir ay
Neyse yorumlariniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?