Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Kızlar ben 13 yaşındayken annem babam birbirini sabahın dördünde öldüresiye dövmüş, babam halalarimi arayıp polis çağırmış polisler ikisini de götürmüştü ve o kadar rezaletten sonra hem babam evi yıllarca terk etti hem o evden taşındık binbir umutla evlenip aynı sahneyi hem de annem varken yaşamak .. Polis çağırmaya sanırım cesaret edemeyeceğim

Arkadaşlar lütfen şiddeti gerekçelendirmeyi bırakın ve arkadaşın kafasını karıştırmayın.
1 aylık evlilermiş ya 1 ay 1.
Bunu bugün yapmayan adam başka gün yapacaktı zaten.
Tartışma huzursuzluk bağrış çağrış tabii ki her evlilikte olur.
Amaaa şiddet apayrı bir boyut.
Daha 1 aylık evliyken noluyoruz yani?
Bence çok ciddi bir durum ve arkadaş napmış olursa olsun eşi kesinlikle haksız.

hayir bunlarin olmasi gerekmiyor. bir itisme kakisma sonrasinda babam darp raporu aldi ve bunlardan hic biri yoktu. hastanede anlasiliyor.

O zaman gitsin ne diyeyim.

Ben olsam illa rapor alacaksam kendim gitmem.
Polis çağırırım. İllaki kendi gitse bile polis gelip akacaktır eşi. Farkı olmaz. Boşuna yollara düşer, annesini üzer.

Evet şiddet berbat birşey. Affı imkansız. Gerekçesi yoktur.

Ama bile bile olayların üstüne gidilmez. Bir cisim fırlatmak demek ,o cismi alıp kafama geri atabilirsin demektir.

Ahh ahhhh Ben de 1 aylık evliyim. ve benimki polis bir de. tokadın üstüne bir de silah çekti iyice psikolojim bozuldu anamın yaşadıklarını yaşıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar sıfır hataliyim demedim ama hayatımda ne annem babam ne başkasından tokat gormedim ustelik karşında fiziksel olarak daha güçsüze vurmak acizlik ve aşağılıklık değil de nedir?

Şiddetin her türlüsüne hepimiz karsiyiz da. Adami niçin tahrik ediyorsun be güzelim. Terlik firlatmalar filan. Evliliğin başlarında uyum süreci zor olur. Birseylerin üstüne çok gitme. Erkekler çabuk yılar. 1 ayda boşanmayi düşünmeniz cok yanlış. Zahmetsiz rahmet olmuyor. Gerekirse küs ama üzerine gitme. Böyle yaparsan kaybedersin. Bu arada kac yasindasin?

Bi önceki konunuzu okudum da. Memursunuz diye adamı baya aşağılarda görüyorsunuz, adamın annesinin üç kuruşluk maaşına göz dikmişsin yardım etmiyor diye. Çok fazla kibirlisiniz. Ayrıca adamın da çok üstüne gitmişsiniz. Boşan adam da kurtulsun be. Zaten sevmiyomuşsunuz da artık öyle yazmışsınız.

Ben 28 o 33

siddet onaylanir bsy degil elbet ama bu tahrik olayi ne olacak? bi kac konudur denk geliyorum, resmen kocanin damarina basiliyor.. annen icerde, kapat isigi git, sonra et kavgani..

Şiddeti gerekçelendirmek değil,konulardaki yorumlarıma denk geldiyseniz oldukça karşıyım kadına şiddete.Ama burda bi aylık bi evlilikte kayınvalidesinin önünde hakaret yiyen susan bir adam var geçmiş odaya ışığı kapat demiş,konu sahibi inatlaşmış,terlik atmış şiddeti aslında kendisi başlatmış.Şöyle düşünelim deseydi ki,kocam ışığı kapatmadığım için bana terlik fırlattı bende ona tokat attım.Bu durumda adam eşine şiddet uygulamış sayılmaz mıydı? Gayet sayılırdı bana sorarsanız.
Ben her zaman eşitlikten yanayım.

Farkında mısınız bilmiyorum bu konuda herkes şiddete karşı olduğunu, eşinin yanlış bir hareket yaptığını söyledi. Ancak bir insanı sınarsın sınarsın sonra olanlardan sen sorumlu olmazın. Her insanın bir sabrı var. Kv karşısında hakaretten sonra her şey çorap söküğü gibi gelmiş. Ki konu sahibi de köşe yastığı gibi otururken gelip tekme tokat dövmemiş kadını. Şiddete hepimiz karşıyız orası ayrı.

hakaret de bir tur siddet degil mi? siz hic az degilsiniz gibi hissediyorum nedense..

Kızlar sıfır hataliyim demedim ama hayatımda ne annem babam ne başkasından tokat gormedim ustelik karşında fiziksel olarak daha güçsüze vurmak acizlik ve aşağılıklık değil de nedir?

Bence hiç bir kadın eşinin fiziksel üstünlüğünü bildiği halde, Kv karşısında alçaltmaz. Bile bile lades demişsin. Yanlış mıyım? Keşke yapmasaymış her yorumumda tekrarlıyorum şiddetin her türlüsüne karşıyız ki birileri aman adamı haklı bulmuş demesin diye.

Evet öyledir. Affedilmeside imkansızdır.
Ama neden bile bile kendimizi o duruma sokuyoruz ki ?

Bu sorunun açılımı " sende hatalısın , bu yüzden yaşadın ,hadi affet " demek değildir.

Kızlar taksi cagirdim hastaneye gideceğim
Ben zaten sıfır hataliyim demedim ama fiziksel olarak zayıf olana şiddet acizlik ve zavallilik
Üstelik bir ay yahu daha bir ay
Neyse yorumlariniz için teşekkürler

sen de adamı tahrik etmişsin tatlım. bu boyutu da unutma. hakkında hayırlısı olsun

Kızlar taksi cagirdim hastaneye gideceğim
Ben zaten sıfır hataliyim demedim ama fiziksel olarak zayıf olana şiddet acizlik ve zavallilik
Üstelik bir ay yahu daha bir ay
Neyse yorumlariniz için teşekkürler

Size çok mu sert tokat attı? Nasıl ispatlayacaksınız anlamadım bari sabahı bekleseydiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…