- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Trabzonlu60
meraba arkadaşlar kısaca bi sıkıntımdan bahsedicem.eşim asker ben de çalışan bi bayanım şuan ailemin yanında kalıyorum.ben bayramda eşimin yanına gıtmeyı düşünüyordum.gidiş dönüş biletimi aldım hatta eşim otelde kalacağımız ilk gecenin parasını arkadaşından borç alarak vermiş.herşey iyi güzeldi.asıl sorun ben ailemin yanına tayin istedim bi sürü borç sıkıntı ile ailemin yanına geldim şuan benim kredi kartına 1200 ya da 1300 civarı borcum var.tayin istediğim için kamyonet parası şu bu derken bayağı masraf ettim.normalde bunları devletin verdiği yolluktan ödeyecektim fakat yolluğum yatmadı.eşimin yanına gitmeyı düşünüyordum.gidiş dönüş biletini almıştım fakat yolluğum yatmadığı için başka param yok maaşım yatacak ama o sadece kredi kartı borcumu ödemeye yetıyor.oraya gidince de 3 gün kalacağım ee haliyle eşim asker olduğu için bütün masrafları ben yapacağım.ama param yok.aslında daha önceki konumda da bahsetmiştim.kayınbabmdan eşim para istedi vermediler vermedikleri gibi paran var mı naptın diye de sormadılar.benim sıkıntım kendimi erkek gibi hissetmek.evi taşıdım borçları ödedim şimdi de eşimi görmeye gideceğim.sonra da kafamı kurcalayan şeyler oldu bi bayan asker eşini görmeye 10 saatlik yere gider mi siz olsanız gidermiydiniz.ben sıkıntı çekiyorum eşim de babasına demiyorki baba karıma biraz yardım edin sahip çıkın demiyor.eşim beni çok özledi ben de onu.şuan gidiş dönüş biletini kredi kartından aldım.eşimde arkadaşından borç alıp otelin ilk gecesinin parasını ödemiş.tbi gidince ben o parayı da vereceğim.o kadar sıkıldım ki erkek gibi sürekli para hesabı yapmaktan.şuan biraz sinirliyim eşim arayınca oraya gelemeyeceğim diyeceğim.çünkü param yok tamam bileti aldım ama orda yemek de yiyeceğiz ve herşey de kredi kartından ödenmez öyle değil mi sizce napmalıyım.kendimi erkek gibi hissetmekte haksızmıyım.bazen keşke ev hanımı olsaydın diyorum .evi taşı boyacılarla tek başına muhattap ol çünkü yaşadığım şehirde kimse yoktu şuan ailemin yanındayım.ve şimdi de kocanı görmeye git biraz yerimde mi oturmalıyım sizce.eşim için bu kadar sıkınıya katlanıcam ama sonra yine değersiz olan ben oluyorum.off eşimin de suçu yok ama ailesine hiç toz kondurmuyor baba bu kıza nıye para göndermedin demiyor bazıları dıyecekki para göndermek zorunda değiller.ama ben zor durumdayım eşim yanımda yok bence bana sahip çıkmaları gerekıyordu çünkü yerine gelince erkek evi üstün muhabbeti yapıyorlar.neyse çok karışık yazdım yorum yapmasanız da teşekkür ederim.sadece şuan ne yapacağımı bilmiyorum keşke hiç okumasaymışım belki böyle sıkıntılarım olmazdı kimse benden bişey beklemezdi
Siz eşinizle evlisiniz onun ailesi ile değil. Eşiniz askere gitmiş, tayin ile ev ile taşınma ile mecburen siz uğraşacaksınız bunun erkek gibi olmakla ne ilgisi var?
Eşinizin babası size para gönderse kabul edecek misiniz? Sahip cıkılacak neyiniz var Allah aşkına?