Eşim askere gitcek

nazmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
4
0
1
30
Merhaba kizlar eşim askere gitcek ve 4 aylik bebegimiz var ben suan esimin ailesiyle kaliyorum fakat askere gidince annemin yanina gitcek zor bir donemden gecicez fakat esim askere gidince belli bir zman sonra birikim yatgmz parada tukenecek bende esim askere gittikten sonra 2_3ay sonra calissam diyorum nasil olur? Annem parasiz birakmaz beni ama ben gece isi bulup calissam yada napssam sizce

Çünkü. Annem gunduz işe gittigi icin eger gunduz calisirsam kimse bakamaz bebegime. S

Çünkü. Annem gunduz işe gittigi icin eger gunduz calisirsam kimse bakamaz bebegime. S
Hımm anladım , zorlanabilirsiniz ama gece mesaisinde . Gece çalışıp gündüz hem dinlenmeye çalışıp hem bebeğe bakmak yıpratacaktır sizi... Kolaylıklar dilerim.

Annem 12 gibi ise gidiyor ben. Eve gelince o saate kadar uyusam yeter sanrm yinede Teşekkür ederim.

Konuyu bdv ye açsaydın keşke
Gece çalışsan gündüz bebeğe verimli olamazsın ki
Evden yapabileceğin birşeyler araştırsan senin için daha iyi olur

Merhaba, eşiniz için asker maaşına başvurabilirsiniz. Ayrıca İlçe Kaymakamlıklarının içinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden bebeğiniz için yardımda bulunabilirsiniz. Ayrıca Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden eşiniz askerden gelene kadar olmak kaydıyla kreş yardımı talep edebilirsiniz. Gündüz bakımı için size yakın özel bir kreşe yönlendiriyorlar. Benim nihai fikrim gece çalışmasanız daha iyi olur. Eşiniz asker aklı sizde kalmasın. Sonuçta kadınlar için gece işleride kısıtlı. ALLAH yardımcınız olsun. ALLAH kavuştursun. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…