- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Adam mutsuz diye bende ona kendi sorunlarimi iletmeyip hep yaninda olup destek oldum ama bu bizim sucumuzda degil bende memnun degilim artik 3 ay oldu daha 30 sene bu sehirdeyiz ne kadar daha bu mutsuzlugu eve yansitayacak onun kadar banada zor onu demek istedim doguya bi yere tayinide cikabilirdi yani cok mizikladi artik yetmez mi kucuk kalpleriyle donem ortasi okulu degisen kizlarim bile alismaya calisiyo ondan iyiler ben desen ic camasirima kadar islanarak okula gidip geliyoruz yasadigim yerde allahin patatesini soganini almak icin bile tepe tirmaniyorum resmen mahrumiyet bilgesi ben ina bunlari surekli dert yanmazkeb onun bu kadar kaprisli olmasi gerdi artikadam mutsuz ve surat asıyor. tam olarak nasıl sınıyor sabrınızı anlamadım.
Adam mutsuz diye bende ona kendi sorunlarimi iletmeyip hep yaninda olup destek oldum ama bu bizim sucumuzda degil bende memnun degilim artik 3 ay oldu daha 30 sene bu sehirdeyiz ne kadar daha bu mutsuzlugu eve yansitayacak onun kadar banada zor onu demek istedim doguya bi yere tayinide cikabilirdi yani cok mizikladi artik yetmez mi kucuk kalpleriyle donem ortasi okulu degisen kizlarim bile alismaya calisiyo ondan iyiler ben desen ic camasirima kadar islanarak okula gidip geliyoruz yasadigim yerde allahin patatesini soganini almak icin bile tepe tirmaniyorum resmen mahrumiyet bilgesi ben ina bunlari surekli dert yanmazkeb onun bu kadar kaprisli olmasi gerdi artik
Konustum cok ilgisiz alakasiz kendi kosesinde dinyadan bi haber artik kendine gel dedimbu konuyu açık açık konuştunuz mu? yani tamam sıkıntılı bi durum da siz 3 ayda alışırsınız o 6 ayda. belli olmaz ki.
Konustum cok ilgisiz alakasiz kendi kosesinde dinyadan bi haber artik kendine gel dedim
Tamam diyo yorgunum diyo ya ben acikcasi yanindayiz diye mutlu olsun baglarimiz guclensin birbirimize tutunalim diye bekledim o boyle ha var ha yok gibi davraninca ben niye burdayim adamin umrunda sanki gibi hissediyorum
Haklısınız artık alışması gerekiyordu eşinizin.Adam mutsuz diye bende ona kendi sorunlarimi iletmeyip hep yaninda olup destek oldum ama bu bizim sucumuzda degil bende memnun degilim artik 3 ay oldu daha 30 sene bu sehirdeyiz ne kadar daha bu mutsuzlugu eve yansitayacak onun kadar banada zor onu demek istedim doguya bi yere tayinide cikabilirdi yani cok mizikladi artik yetmez mi kucuk kalpleriyle donem ortasi okulu degisen kizlarim bile alismaya calisiyo ondan iyiler ben desen ic camasirima kadar islanarak okula gidip geliyoruz yasadigim yerde allahin patatesini soganini almak icin bile tepe tirmaniyorum resmen mahrumiyet bilgesi ben ina bunlari surekli dert yanmazkeb onun bu kadar kaprisli olmasi gerdi artik
Biz ayrilmayi da denedik cift terapisinide denedik ama esimin ki karakteristik bi durum cok agirkanli cok konusmayan bi adam evet hep boyleydo hep sikayetciydim malum insanlar hep baskabaska seylerden dolayi sikayetci oda boyle dedim bazen kabullenebilip devam ederken bazende cok dolunca konu aciyorum bo sekilde devam ediyor cunku kizlarim babaya duskun babada onlara..e bu ilgisizlik buyuk sorun olsada daha 28 yasindayim ayrilsam hayatima bir gun biri girse onunda daha farkli bi huyu olacak yani esimden cok bunalinca sikayetci olsamda yine en cok onun yaninda rahat hissediyorumValla konularınızın birçoğu eşinizin ilgisizliğiyle alakalı.hiç çift terapisti filan düşündünüz mü.genel anlamda o ilgisiz sen mutsuz hep konularını öyle hatırlıyorum.
Valla ben esimden daha cabuk alistim evet vok zorlaniyorum ama beni sartlar degil onu surekli teselli etmek zorunda kalmak yoruyor birbirimize destek olabilsek gerisini dert etmem ben sonucta biz bi aileyiz o nerde biz orda normalide bu zatenYaniliyorsam duzeltin ama bu tayinin olacagindan geçen sene bahsettiğiniz paylaşımlar olmuştu.Esinizin babanızin evinde oturmayı sorun görmediği ama babanıza 10 TL lik sarz aletini bile vermekten imtina ettiği konulardaydi sanki. Görev gereği Ankara kadar büyük bir yer olmasa da en azından kurda kuşa yem olmayacaginiz (öğretmen ve askerler tam da böyle yerler de görev yapiyor males) bir yere tayin goren esiniz yeni işine er ya da geç alışır diye düşünüyorum.Ama sizin oraya alışacaginizi ben pek sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?