• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim artik sabrimi siniyor

Bu sene biraz tanımaya çalışın Gebze yi,olmadi yaza doğru semt değiştirirsiniz.Esiniz de sürgün gibi olan tayin ile ilgili biraz kendini değerlendirir,ölçüp biçer.Karekteri boyle ise de siz kendi duzeninize bakıp sosyal çevre edinirsiniz

Cikip gelerek yanlis yapmissiniz
Bekar adam her yerde yasar her yerde ev bulurdu
Ama ailenin oturacagi evi bulmak zordur,bolgeyi tanimak lazim, ben sizin yerinizde olsam geri donerim. Cocugunuzu okula gotururken binbir zorluk cekiyorsunuz,pasam arabasina kurulup ise gidiyor. Ustune de surat cekiyorsunuz. Asla katlanmam yerinizde olsam alir cocuklari giderim
Valla burasi zaten hic tercih edilmeyen bi bolge ama olan okdu kizim sinifini cok sevdi tek tesellimiz bu kucucuk bi okul ogretmen cok ilgili sinif desen hemen alisamayan kizim kaynasti simdi bu yaz evi tasiriz diyoduk ama kizimin okulunun 1 senesi kaliyor onun icin tikildik buraya

Valla burasi zaten hic tercih edilmeyen bi bolge ama olan okdu kizim sinifini cok sevdi tek tesellimiz bu kucucuk bi okul ogretmen cok ilgili sinif desen hemen alisamayan kizim kaynasti simdi bu yaz evi tasiriz diyoduk ama kizimin okulunun 1 senesi kaliyor onun icin tikildik buraya
Ehliyetiniz varsa arabaya el koyun diyorum son care
2 kucuk cocukla yollarda sefil olursunuz yazik degil mi caniniza?

Bu sene biraz tanımaya çalışın Gebze yi,olmadi yaza doğru semt değiştirirsiniz.Esiniz de sürgün gibi olan tayin ile ilgili biraz kendini değerlendirir,ölçüp biçer.Karekteri boyle ise de siz kendi duzeninize bakıp sosyal çevre edinirsiniz
Aynen oyle yapacagiz zateb esimde cok pisman cunku burdan kimse memnun degil daha temiz semtlerde var yazin tasiniriz diyoduk ama kizim bu sene 3.sinif 1 senesi kaliyor ve sansimiza okul cok iyi ogretmeni ilgili seker gibi bi kadin kizimcok mutlu cabuk kaynasti mecbur idare edecegim sadece cok tepede kaliyor hani iki cocukla biraz yoruyo tabi ama canlari sagolsun idare edecegiz

Biz ayrilmayi da denedik cift terapisinide denedik ama esimin ki karakteristik bi durum cok agirkanli cok konusmayan bi adam evet hep boyleydo hep sikayetciydim malum insanlar hep baskabaska seylerden dolayi sikayetci oda boyle dedim bazen kabullenebilip devam ederken bazende cok dolunca konu aciyorum bo sekilde devam ediyor cunku kizlarim babaya duskun babada onlara..e bu ilgisizlik buyuk sorun olsada daha 28 yasindayim ayrilsam hayatima bir gun biri girse onunda daha farkli bi huyu olacak yani esimden cok bunalinca sikayetci olsamda yine en cok onun yaninda rahat hissediyorum
Zaman zaman hepimizde oluyor emin ol.benim eşimde çok konuşkan değildir mesela.bende bazen şikayet ederim ama Burda öyle şeyler okuyorum ki en kötü huyu bu olsun diyorum.zaten dört dörtlüğünü bulmak imkansız.onun için kar zarar hesabı yapmak lazım iyi huyu fazlaysa yola devam edilir bence.

Zaman zaman hepimizde oluyor emin ol.benim eşimde çok konuşkan değildir mesela.bende bazen şikayet ederim ama Burda öyle şeyler okuyorum ki en kötü huyu bu olsun diyorum.zaten dört dörtlüğünü bulmak imkansız.onun için kar zarar hesabı yapmak lazım iyi huyu fazlaysa yola devam edilir bence.
Bende ayni fikirdeyim

Kızınızla hiç ders çalışıyor musunuz? Belki nokta, virgül görürdünüz cümlelerde..

Okumaya başlıyoruz, duraklayacak bir nokta yok.. Öyle mi okusam mantıklı, böyle mi okusam mantıklı? Sürekli cümleleri tekrar tekrar okudum..

Kızınızla hiç ders çalışıyor musunuz? Belki nokta, virgül görürdünüz cümlelerde..

Okumaya başlıyoruz, duraklayacak bir nokta yok.. Öyle mi okusam mantıklı, böyle mi okusam mantıklı? Sürekli cümleleri tekrar tekrar okudum..
burası okul değil dert platformu hanımefendi.öğretmenlik yapmak istiyorsanız illa yetiştirme yurtları var fakir öğrenciler var var da var

Bazen konulari okurken goz yorucu yada uzun gelip beni yoruyosa geri putonuna basip degerli yorumumu kendime sakliyorum.
Yormuyorum gozumude elimide sizde keske yormasaydiniz
Dikkat etmemisim hararetle yazdigim icin kusurabakmayin

burası okul değil dert platformu hanımefendi.öğretmenlik yapmak istiyorsanız illa yetiştirme yurtları var fakir öğrenciler var var da var

Öğrenme eylemi yalnızca okula ait değil.. Öğrenmenin yaşı ve zamanı da yok.. Biz zaman ayırıp okuyoruz.. Belki bundan sonra dikkat eder diye yazdım.. Sizde bilin nokta, virgül sadece yetiştirme yurdunda kalan canlarımız için lazım değil.. Hepimiz için gerekli.. Ayrıca insanlar dertlerini anlatırken de nokta ve virgülü pekala kullanabilirler.. Hanımefendiye yazdığım gibi hem karmaşa oluyor hem anlam kayması.. Bu anlam kaymasını düzeltmek için tekrar tekrar okuyoruz..

Ayrıca adınız "bigunmutlaka" mı?

Bazen konulari okurken goz yorucu yada uzun gelip beni yoruyosa geri putonuna basip degerli yorumumu kendime sakliyorum.
Yormuyorum gozumude elimide sizde keske yormasaydiniz
Dikkat etmemisim hararetle yazdigim icin kusurabakmayin
Her türlü butonu biliyorum.. Sizin diğer cevaplarda da yazmıyor.. Sizde tekrar konunuzu okuduğunuzda anlayacaksınız.. Cidden zor oluyor..

Her türlü butonu biliyorum.. Sizin diğer cevaplarda da yazmıyor.. Sizde tekrar konunuzu okuduğunuzda anlayacaksınız.. Cidden zor oluyor..
Evet benim konumda da var bende kusurabakmayin yazdim demek istedigim baktiniz karmasa oluyor anlasilmiyor direkt okumaktan vazgecip es gecebilirsiniz burda yorumlara yazinca herkes bu mevzuya cevap yazdigi icin yorumlarda konu islevini yitiriyor
Adim degil nickim " bigunmutlaka " bir gun degil bigunmutlaka :) oyle tercih ettim

Evet benim konumda da var bende kusurabakmayin yazdim demek istedigim baktiniz karmasa oluyor anlasilmiyor direkt okumaktan vazgecip es gecebilirsiniz burda yorumlara yazinca herkes bu mevzuya cevap yazdigi icin yorumlarda konu islevini yitiriyor
Adim degil nickim " bigunmutlaka " bir gun degil bigunmutlaka :) oyle tercih ettim
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: evet farkettim.. Gün de gün değil zaten.. :cool: Ama amacım yazım yanlışı Vs değil.. Hepimiz yapıyoruz.. Virgülden de geçtim.. Bir nokta :olamaz:

Kis gunu aniden surgun gibi bi tayin oldu esim ve cok kafaya takti cok icerledi basta kendi gelecekti ben evimizde oturup yaz tatiline kadar okulun kapanmasini bekleyecektim ama o kadar icerlediki cunku resmen gicikligina suruldu birileroyle ters dusup
Arti cevresi cok genisti birden gurbet ona gore cok zordu cok agladi dovundu anneside bu iyice dagilir isi guce gec gider sorun yasar isindende okur iyi kotu sende yaninda ol git yazi bekleme dedi
Mantikli geldi cunku esimin huyunu suyunu boliyordum en azindan aksam cocuklarini gorur evine gelir sicak bi yemek yer destek oluruz dedim 1 haftada tuttuk pek hos olnayan bi yerden bilmeden rast gele idare etcez dedik
Sansimiza ogretmen cok ilgili sicak kendini sevdiren bi ogretmen sinifta cok yakin davrandi kizim cok memnun cok mutlu oldu zaten eski yerdeki sinifi sevmiyirdu
Diger kizim ise 4 yasinda benimle evde
Simdi soruna geliyorum
Esimi teselli edip ustune varmadan hep yaninda oldugumu destegimi hissettirdim esim ise arabayla gidip geliyor bense kucuk kizimi baston arabaya oturtup buyuk kizimin cantasini sirtima takip yokus yukari baya bi tirmaniyorum 15 dk kadar dimdik tirmaniyirum arti hep yagisli burasi eve geldigimde kan ters icinde sirilsiklam oluyorum pazar cok uzak koy desen koye daha cok benzer sehirle alakasi yok ankara non gobeginden gelince banada zor okula vardigimda elim yuzum kipkirmizi oluyor bu sehirde kimsemizde yok hastane desen ta merkezde her neyse ben bunlara ragmen alisiriz yapariz sonucta birlikteyiz neler geldi gecti buda gececek alisacagiz derken esim aksam bir geliyo
Oturmsktan yoruldum diye geciyo kosesine hep bi dalgin hep bi mutsuz sanki bi ona zor arabayla gidip geliyor orada insan goruyor iki laf ediyor burda issiz yerde surekli arkami kolluyorum okul yolu bile bombos her yer insaat kapi calsa aklim cikiyor bilmedigin yer olunca insan kendini guvende hissetmiyor bisey olmaz belki ama korkuyor insan
Ama esime sorsan dunyasi basina yikilmis bezgin ruhsuz yuzumuze bakip iki cift lafi kelpetenle cekiyoruz sanki bi zorlanan o gibi
Artik simariklik boyutuna getirdi ben sikayet etmiyorum ekmegin nerdeyse ordasin buraya bunlari yazmamin sebebi bende zaman zaman zorlaniyorum ama bi ben degilimdir boyle tabiki..
Ben uzgun zor alisan bi tip diye ustune varmadim..zaten cok konuskan bi tip olmadi hic diye
Bunlari ona belirttim ve iyiki varsin tabiki varliginiz guc veriyor diyo ama hiccc oyle davranmiyo
Hayir patlamaktan korkuyorum zaten ankara yi cok ozluyorum ben de kizlarimda onunlayken hep bir arada aileyken daha iyiyiz diyorum her kosulunda yaninda kalmayada devam etmek istiyorum ama zorluyo yani
Kendimi yalniz hissediyorum konustugum tek insan esim dogal olarak biraz ilgi alaka bekliyorum bu duygulari oturup konustugumda canim bebisi haklisin yoruluyorum alisamadim burda nasil yillar gececek skntlyim deyip gecistiriyo
Ama ne hikmetse tv basindan ayrilmayan kosesinden kalkmayan varligi yoklugu belli olmayan bu adamcik gece yatma vakti gelince bi sevimlilikler sirinlikler basliyo amac malum
Bunu da belirttim sen boyle yapinca insan kendini kullanilmis hissediyo sirf bu amacla yaklasiyo gibi oluyor diyorum
Herseye bi cevabi var eger ihtiyactan olsa hergun her gece ihtiyacim yokya bi ise diyo sadece sevgisini gostermek yatinca aklina geliyomus kisaca
Sonuc olarak iyice sorgulamaya balsadim
Neden burdayim
Esim cok bencil degil mi
Niye bu kadar yalniz hissediyorum
Esime gore ise hersey normal sadece zor bi surecten geciyoruz arti olgunlastik yeni evli biriyke ayni olmuyor ki cocugumuz colugumuz hayat telasemiz var bence iliskimiz gayet her evlilikteki gibi normal diyo bilemiyorum
Haftasonlari geziyoruz her aksam 1 saat cocuklarla cok kaliteli olmasan vakit gecirir iki minciklar bogusur oynar
Keyf yapalim diye tv karsisona yer yapar cekirdek kola filan getirir
Ne biliyim icimi dokuyum dedim kafam cok karisik tek bildigim daha once onsuz ds kaldim herseye ragmen en rahat hissettigim yer onun yani sadece bunaldim biraz sanirim
Ay benimkide böyle hep bir memnuniyetsizlik bir depresiflik falan sevdiğine inanıyorum ama yapısı böyle maalesef. Bir şeye canı sıkıldığında hiç çekilmiyor. Seni çok iyi anlıyorum :(

Her insanın yapısı farklı kimi zor atlatıyor kimi sizin gibi sorunu çözmeye odaklanıp yeni duruma çabuk adapte oluyor ama hislerinizde çok haklısınız
Eşinize psikoloğa gidelim deseniz sen bu işi çözemedin psikolok ile çöz sen mutlu olmayınca bizde mutlu olamıyoruz deseniz

Öğrenme eylemi yalnızca okula ait değil.. Öğrenmenin yaşı ve zamanı da yok.. Biz zaman ayırıp okuyoruz.. Belki bundan sonra dikkat eder diye yazdım.. Sizde bilin nokta, virgül sadece yetiştirme yurdunda kalan canlarımız için lazım değil.. Hepimiz için gerekli.. Ayrıca insanlar dertlerini anlatırken de nokta ve virgülü pekala kullanabilirler.. Hanımefendiye yazdığım gibi hem karmaşa oluyor hem anlam kayması.. Bu anlam kaymasını düzeltmek için tekrar tekrar okuyoruz..

Ayrıca adınız "bigunmutlaka" mı?
bilmişlik paranoyası pekiiiiii diyorum.iyi geceler

Back