bence sevdiği bilgisayar oyunlarını öğren boş vakitlerinde ve kendini geliştir oyunda ondan iyi olursan emin ol hayranlığı artar seni kendinden pasif görüyorsa ve sen ona bir iyilik meleği çantada keklik gibi davranıyorsan işin zor..erkekleri süründürmek,ilgilenmemek onların aklını başına getirir evde herşey mükemmel olsun yemek düzen vs.ama senin uğraşların olsun kendini çokça geliştir.Eve gelince sabahtan beri seni bekledim özledim dergibi gözünün içine bakma kim olursa olsun fazla ilgi sevgi bıktırır,mide bulandırır insan nefes almak ister bırak nefes alsın..
güzelim tam ben de sana sakın konuşma diyecektim adamın böylesi laftan anlamaz. arkadaşların da dediği gibi yapacakların belli
1- evde bile bakımlı olacaksın kendini salmayacaksın
2- yaşadığın yeri bilmiyorum ama konun komşun damı yok senin ? gezeceksin
3- eşine mesafeli davranacaksın. sakın yanlış anlama soğuk davranmak değil. o sorarsa cevapla. o öperse öp. o elini tutarsa tut. bırak ondan gelsin istek.
4- kendini onun sevdiği bir alanda geliştireceksin mesela bilgisayar oyunlarında
5- ne yaparsa yapsın karışmayacaksın tamam diyeceksin
6- ailesini ona asla kötülemeyeceksin. evde hiç onun ailesinden bahsetmeyeceksin
7- kendine uğraş bul. sürekli eşini düşünme
Arkadaşım yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinde ciddi bir ilgisizlik soğukluk ve umursamazlık var sana karşı ,akıl vermek haddim değil ancak fikir sunabilirim size ; bence asla çocuk yaparsam aramız düzelir diye düşünmeyin bir çok erkekte bu çocuk olayı ters tepki yaratıp daha fazla soğukluk ilgisizlik olabiliyor erkeklerde , bulunduğunuz ortamda biraz sosyal olmayı deneyin kendinizi yenileyin ne bileyim bişilerle uğraşın kursa gidin falan tek derdiniz eşim nerde ne yapıyor kiminle geziyor ne düşünüyor olmasın yoksa böyle kafayı yer insan mazaallah hasta olursunuz birde evlilik terapistine gitmeye ikna edin umarım herşey yolanuna girer çok üzüldüm
Hem seninle ilgilenmiyor hemide sosyal hayatinimi kisitliyor?
Bence esiniz ona cok bagli oldugunuzu biliyor ve onsuz yapamazsiniz diye dusunuyor.
Sizin kendinizi toparlayip guclu bir kadin ve kendine guvenen bi kadin olmaniz lazim.
Evden de cikmani istemiyor?
Ben kendimi dusunuyorum esim bana ilgi gostermicek,dertlesmiyecek konusmiyacak vs. ve bana disari cikamazsin onu bunu yapamazsin diyecek ve ben sus pus kabul etcem oyle mi? Hic kusura bakmasin.
Ben bugun disari cikcam dolasmaya diyin ve cikin.Haber verme amaci ile degil sadece gorsun onun evde kal demekle olmadigini. Ay bogasim geldi esinizi
Sizin aileniz sizin arkanızda durup size destek olabilecek kimseler mi acaba ? Ailenizin yaşadıklarınızdan haberi var mı? Size biraz sahip çıksınlar. eşinize karşı dik dursunlar biraz. ne demek ailenize gidememek ya? hapis misiniz siz.
eşinizin 20 yaşında kızla başbaşa oturması da hiç doğru değil arkadaş, ne olursa olsun. Biraz güçlü ve dik olun eşinize karşı . eşiniz ailenizle sizi görüştürmeyerek elinizi kolunuzu bağlayıp sizi çaresiz bırakmak istiyor heralde.
Kac yasindasin bilmiyorum ama ben ve esimde genciz. Ben 24 esim 26.
Mesela kaldirim konusu kiskandigindan dicem ama sacma. Benim esim kiskanir kiskandigini bildigim icin hareketlerime dikkat ederim. Iste ogregin kaldirimda karsimdan bir suru erkek mi geliyor,karsi kaldirima gecerim. Esim bana guvenir ama karsi tarafa guvenmez. Esiniz belki o sebepden kaldirim degistirdi?
Neyse bence senin esin adam olmaz. Cok yazik olmus altinlarina. Bende dugundeki tum altinlarimi bozdurdum esim icin, oturum parasi vize icin. Ama feda olsun. Cunku evine bagli,oturumu aldigi an is bulup bana destek olmaya calisti.
Sizin esinizde altinlari bozdurdunuz diye hic dusunmemis sizi sanki mecbursun onun icin altinlarini bozdurmaya.
Benim dusuncem calismiyorsaniz is bulun kendi ayaklarinizin ustunde durcak sekilde bi birikim yapin. Ama bakin bakalim esinize fazla ilgi gostermeyip kendinize özen gosterin guclu biri olarak gorsun sizi. Sirf yapmacik guclu kadin deil cidden guclu olmayi kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak. Belki duzelir sen kendini gelistirirken. Ozamanda verirsin ikinci sansi.Adam olursa tabi..
Ah guzel cok uzuluyorum boyle seylere. Bende esime cok bagliyim cok ilgi gosteririm ama guclu bi kadinimda. Kendi ayaklarimin ustunde duruyor kendi fikirlerim dusuncelerim var..
Asla kisitlama yapmaz.Derse bu ay cok gezdin bu hafta evde kal,tmm derim. Dengeyi saglamak lazim.. Ama esimde cok disari cikti diye dusunursem aynisini bende ona soyler oda onaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?