bence sevdiği bilgisayar oyunlarını öğren boş vakitlerinde ve kendini geliştir oyunda ondan iyi olursan emin ol hayranlığı artar seni kendinden pasif görüyorsa ve sen ona bir iyilik meleği çantada keklik gibi davranıyorsan işin zor..erkekleri süründürmek,ilgilenmemek onların aklını başına getirir evde herşey mükemmel olsun yemek düzen vs.ama senin uğraşların olsun kendini çokça geliştir.Eve gelince sabahtan beri seni bekledim özledim dergibi gözünün içine bakma kim olursa olsun fazla ilgi sevgi bıktırır,mide bulandırır insan nefes almak ister bırak nefes alsın..
tşkederim canim yorum için ben eşimi birak kimseyi kırmayan biriyim istiyorumki hersey iyilikle olsun ama bu beni yıpratti dedim istemiyorsan gidiyim kafani dinle istemiyorum de cekip gidiyim yok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum evliliğimiz guzel olsun dersen cabala gitme de dedim tik yok beyfendiden sen de oyun öğren diyorsun eşim bagimlisi olyo oynayinca tammamen umursamazlik oluyo kendime ugras buluyorum onlari almam için birlikte gidebilmemiz lazim hayir diyo bakmiyorum gozlerine ne yapcagmi sasirdim artik sağol canim