• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim artık beni sevmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi algoc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sevdiği bilgisayar oyunlarını öğren boş vakitlerinde ve kendini geliştir oyunda ondan iyi olursan emin ol hayranlığı artar seni kendinden pasif görüyorsa ve sen ona bir iyilik meleği çantada keklik gibi davranıyorsan işin zor..erkekleri süründürmek,ilgilenmemek onların aklını başına getirir evde herşey mükemmel olsun yemek düzen vs.ama senin uğraşların olsun kendini çokça geliştir.Eve gelince sabahtan beri seni bekledim özledim dergibi gözünün içine bakma kim olursa olsun fazla ilgi sevgi bıktırır,mide bulandırır insan nefes almak ister bırak nefes alsın..

tşkederim canim yorum için ben eşimi birak kimseyi kırmayan biriyim istiyorumki hersey iyilikle olsun ama bu beni yıpratti dedim istemiyorsan gidiyim kafani dinle istemiyorum de cekip gidiyim yok seviyorum seni kaybetmek istemiyorum evliliğimiz guzel olsun dersen cabala gitme de dedim tik yok beyfendiden sen de oyun öğren diyorsun eşim bagimlisi olyo oynayinca tammamen umursamazlik oluyo kendime ugras buluyorum onlari almam için birlikte gidebilmemiz lazim hayir diyo bakmiyorum gozlerine ne yapcagmi sasirdim artik sağol canim

güzelim tam ben de sana sakın konuşma diyecektim adamın böylesi laftan anlamaz. arkadaşların da dediği gibi yapacakların belli
1- evde bile bakımlı olacaksın kendini salmayacaksın
2- yaşadığın yeri bilmiyorum ama konun komşun damı yok senin ? gezeceksin
3- eşine mesafeli davranacaksın. sakın yanlış anlama soğuk davranmak değil. o sorarsa cevapla. o öperse öp. o elini tutarsa tut. bırak ondan gelsin istek.
4- kendini onun sevdiği bir alanda geliştireceksin mesela bilgisayar oyunlarında
5- ne yaparsa yapsın karışmayacaksın tamam diyeceksin
6- ailesini ona asla kötülemeyeceksin. evde hiç onun ailesinden bahsetmeyeceksin
7- kendine uğraş bul. sürekli eşini düşünme

güzelim tam ben de sana sakın konuşma diyecektim adamın böylesi laftan anlamaz. arkadaşların da dediği gibi yapacakların belli
1- evde bile bakımlı olacaksın kendini salmayacaksın
2- yaşadığın yeri bilmiyorum ama konun komşun damı yok senin ? gezeceksin
3- eşine mesafeli davranacaksın. sakın yanlış anlama soğuk davranmak değil. o sorarsa cevapla. o öperse öp. o elini tutarsa tut. bırak ondan gelsin istek.
4- kendini onun sevdiği bir alanda geliştireceksin mesela bilgisayar oyunlarında
5- ne yaparsa yapsın karışmayacaksın tamam diyeceksin
6- ailesini ona asla kötülemeyeceksin. evde hiç onun ailesinden bahsetmeyeceksin
7- kendine uğraş bul. sürekli eşini düşünme

Yazdiklarin için tşk ederim canim isatnblda yasiyorum 11 12 katli binadayim komsu desen dolu ama konusturmuyo istemiyo onu bu konu için anlyorum işi geregi askeri personel olduguiçin alt ust meslesi olanlar cok kimse kimseyi cekemz diye istemiyo

canım boşver eş,dost yine bulunur.aile bulunmaz.kim sana annelik edebilir.git annenin koynunda uyu.zamanla alışırsn.yazık bu kadar üzmeye seni değer mi.

tamamen benım görüşüm. eşinizin hal ve hareketleri hiç olgun gelmedı bana ama zaten yaşı da 24 müş... bence siz üstüne çok düşmüşsünüz ve şımarmış..sizin tek derdınız o olmuş..biraz rahat bırakın kendınızıde hırpalamayın bir süre bekleyın akıllanmazsa ciddi bir resti hakedıyor...

Arkadaşım yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinde ciddi bir ilgisizlik soğukluk ve umursamazlık var sana karşı ,akıl vermek haddim değil ancak fikir sunabilirim size ; bence asla çocuk yaparsam aramız düzelir diye düşünmeyin bir çok erkekte bu çocuk olayı ters tepki yaratıp daha fazla soğukluk ilgisizlik olabiliyor erkeklerde , bulunduğunuz ortamda biraz sosyal olmayı deneyin kendinizi yenileyin ne bileyim bişilerle uğraşın kursa gidin falan tek derdiniz eşim nerde ne yapıyor kiminle geziyor ne düşünüyor olmasın yoksa böyle kafayı yer insan mazaallah hasta olursunuz birde evlilik terapistine gitmeye ikna edin umarım herşey yoluna girer çok üzüldüm :(

Arkadaşım yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinde ciddi bir ilgisizlik soğukluk ve umursamazlık var sana karşı ,akıl vermek haddim değil ancak fikir sunabilirim size ; bence asla çocuk yaparsam aramız düzelir diye düşünmeyin bir çok erkekte bu çocuk olayı ters tepki yaratıp daha fazla soğukluk ilgisizlik olabiliyor erkeklerde , bulunduğunuz ortamda biraz sosyal olmayı deneyin kendinizi yenileyin ne bileyim bişilerle uğraşın kursa gidin falan tek derdiniz eşim nerde ne yapıyor kiminle geziyor ne düşünüyor olmasın yoksa böyle kafayı yer insan mazaallah hasta olursunuz birde evlilik terapistine gitmeye ikna edin umarım herşey yolanuna girer çok üzüldüm :(

dusunuyorum aslındaa terapiste gitmeyi ama gitmez neyim varmiş diyebilir ben kendim tek gitmeyi dusunuyorum arkadaslin yazdiklarini uygulamaya basladim az da olsa bi etkisini gordum inlash dahada duzellir allahtan tek istegim bu cocouk dusunmuyorum bu yuzden asil dusunmememin sebebbide eşim benden bişey bekleme coocuk olursa dediği için yaridm etmem diyo biraz komik gelebilir ama onun dediği bi yana bi coocugun sorumlulugnu almak kolay değil kendimi hazir hissetmm lazim ona iii bi gelecek hazirlamam lazim destegin için cok teskekurler sınavlarim var zaten kursa basliyorum mart ay,nda biraz ii gelcek bana

Hem seninle ilgilenmiyor hemide sosyal hayatinimi kisitliyor?
Bence esiniz ona cok bagli oldugunuzu biliyor ve onsuz yapamazsiniz diye dusunuyor.
Sizin kendinizi toparlayip guclu bir kadin ve kendine guvenen bi kadin olmaniz lazim.

Evden de cikmani istemiyor?
Ben kendimi dusunuyorum esim bana ilgi gostermicek,dertlesmiyecek konusmiyacak vs. ve bana disari cikamazsin onu bunu yapamazsin diyecek ve ben sus pus kabul etcem oyle mi? Hic kusura bakmasin.
Ben bugun disari cikcam dolasmaya diyin ve cikin.Haber verme amaci ile degil sadece gorsun onun evde kal demekle olmadigini. Ay bogasim geldi esinizi :53:

Hem seninle ilgilenmiyor hemide sosyal hayatinimi kisitliyor?
Bence esiniz ona cok bagli oldugunuzu biliyor ve onsuz yapamazsiniz diye dusunuyor.
Sizin kendinizi toparlayip guclu bir kadin ve kendine guvenen bi kadin olmaniz lazim.
Evden de cikmani istemiyor?
Ben kendimi dusunuyorum esim bana ilgi gostermicek,dertlesmiyecek konusmiyacak vs. ve bana disari cikamazsin onu bunu yapamazsin diyecek ve ben sus pus kabul etcem oyle mi? Hic kusura bakmasin.
Ben bugun disari cikcam dolasmaya diyin ve cikin.Haber verme amaci ile degil sadece gorsun onun evde kal demekle olmadigini. Ay bogasim geldi esinizi :53:

İsterseniz bogabilirsinzi benden izin valla iii olur anlar kafasi yerine gelir belki o vesile ile. bole insanlar var işte siz bide bizi dişarda gormelisiniz beni biyere goturcek olsa kirk kere kontrol eder goturecegi yeri ayyyyyy hem kızıyorum hem sinirimden guluyorum artik burdan yuru surdan yuru ona bile kendisi karar veriyo allahtan onu birakti cikartmiyo kantine ekmek almaya bile gidemiydum . ondan allah razi olsun benim gozumu asti o benim yasadiğim yer kucuktu hersy ayamizin altindaydi buyuk yerde yasamadik benim gozumu yaptiklari ile acti şimdiki dilegim sinavi kazanip bi yere gitmek bu ona cok iii gelcek ben hersey iyilikle halledelim istiyorum ama olmyo neden bu basima geldi demek istemiyorum cok sagol canim

Sizin aileniz sizin arkanızda durup size destek olabilecek kimseler mi acaba ? Ailenizin yaşadıklarınızdan haberi var mı? Size biraz sahip çıksınlar. eşinize karşı dik dursunlar biraz. ne demek ailenize gidememek ya? hapis misiniz siz.

eşinizin 20 yaşında kızla başbaşa oturması da hiç doğru değil arkadaş, ne olursa olsun. Biraz güçlü ve dik olun eşinize karşı . eşiniz ailenizle sizi görüştürmeyerek elinizi kolunuzu bağlayıp sizi çaresiz bırakmak istiyor heralde.

Sizin aileniz sizin arkanızda durup size destek olabilecek kimseler mi acaba ? Ailenizin yaşadıklarınızdan haberi var mı? Size biraz sahip çıksınlar. eşinize karşı dik dursunlar biraz. ne demek ailenize gidememek ya? hapis misiniz siz.

ailemin haberi var ailem bana destek herzamn yanimdalr eşiminde haberi var ailemin bildiğinden ama ne kar edecek benim ailem hayatinda ona karş kotu bi laf dememiştir ama eşim bi anda hepsine dusman oldu bunun tek sebebi eşimin ailesnin soyledigi laf yuzunden işlerine gelen lafi demiyolar gelmeyenleri diyolar onlarin yuzunden ben onun ailesini cok seviyordum tek gram sevgi kalmadi içimde onlara yaziklar olsun işte bu yuzden tepkili benim ailem evliliğimin bozulmasini istemezler allah o kadar buyyukkü gun gelecek hepsi yalvarcak affet bizi diye aileme dedikleri laf için yerin dibine gircekler onlarinda iki ane kizi var gorumcem hersey karşilikli bana ne yapiyolarsa gn gelcek onlarin kizlarina birileride aynisini yapcak o zamn anlarar artik

Kac yasindasin bilmiyorum ama ben ve esimde genciz. Ben 24 esim 26.
Mesela kaldirim konusu kiskandigindan dicem ama sacma. Benim esim kiskanir kiskandigini bildigim icin hareketlerime dikkat ederim. Iste ogregin kaldirimda karsimdan bir suru erkek mi geliyor,karsi kaldirima gecerim. Esim bana guvenir ama karsi tarafa guvenmez. Esiniz belki o sebepden kaldirim degistirdi?

Neyse bence senin esin adam olmaz. Cok yazik olmus altinlarina. Bende dugundeki tum altinlarimi bozdurdum esim icin, oturum parasi vize icin. Ama feda olsun. Cunku evine bagli,oturumu aldigi an is bulup bana destek olmaya calisti.
Sizin esinizde altinlari bozdurdunuz diye hic dusunmemis sizi sanki mecbursun onun icin altinlarini bozdurmaya.

Benim dusuncem calismiyorsaniz is bulun kendi ayaklarinizin ustunde durcak sekilde bi birikim yapin. Ama bakin bakalim esinize fazla ilgi gostermeyip kendinize özen gosterin guclu biri olarak gorsun sizi. Sirf yapmacik guclu kadin deil cidden guclu olmayi kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak. Belki duzelir sen kendini gelistirirken. Ozamanda verirsin ikinci sansi.Adam olursa tabi..

Ah guzel cok uzuluyorum boyle seylere. Bende esime cok bagliyim cok ilgi gosteririm ama guclu bi kadinimda. Kendi ayaklarimin ustunde duruyor kendi fikirlerim dusuncelerim var..

Asla kisitlama yapmaz.Derse bu ay cok gezdin bu hafta evde kal,tmm derim. Dengeyi saglamak lazim.. Ama esimde cok disari cikti diye dusunursem aynisini bende ona soyler oda onaylar.

eşinizin 20 yaşında kızla başbaşa oturması da hiç doğru değil arkadaş, ne olursa olsun. Biraz güçlü ve dik olun eşinize karşı . eşiniz ailenizle sizi görüştürmeyerek elinizi kolunuzu bağlayıp sizi çaresiz bırakmak istiyor heralde.

evet canim hiç dogru birşey değil bunu eşime dedğim zamn bana sen kiza surat asiyorsun diyo tabi asarim kim ki o ya elin kizi sen benim istemediğimi yap sonra surat asiyosun de dedim. sen onla konus nasil olsa benden sonra o olur hayatinda dedim sinirimden artik .cok gucluyum artik. ne yaparsa yapsin ben ailemden vazgecmem onlarda bende kendisi kaybedeck

ben evli değilim bekarım bu nedenle ne kadar anlayabilriim yahut ne kadar doğru önerilerde bulunabilirim sizin takdirinize kalmış.
konuyu okuyunca gözümde şöyle bir sahne belirdi(tamamen ilk mesajınıza göre yazıyorum gerisini okumadım):

çalışan bir erkek. çalışmayan ve doğal olarak bütün hayatını eşinden ibaret olarak düşünen bir kadın. kadın eşinden izinsiz adım atamıyor ama eşi ondan neredeyse her şeyi saklıyor ve istediğini yapabiliyor. kırılgan kadın ise eşinin başının eti yiyip kavga çıkarmak yerine içine atıyor ve üzülüyor. eş karısının anlayışlı olduğunu bildiğinden kendi kafasına göre yaşıyor ve kadının kendine olan güvenini azaltıyor. sosyal çevresi olmayan yahut kısıtlı olan kadın ise içine kapandıkça eşiyle olan sorunlarını daha çok kafasına takıyor.

ben sizi bu şekilde resmettim. eğer durum bu ise öncelikle kendinize güveninizin olması lazım ve nasıl ki o sizin bir şeye razı olup olmadığınızı önemsemiyorsa sizin de önemsememeniz lazım. sonuçta siz dışarı çıkıp alışveriş yaparak kötü bir şey yapmış olmazsınız:) yahut bir kaç komşu ile sinemaya gitmek yadırganacak durum değildir. ayrıca eğer ki çalışmıyorsanız en azından evde yapabileceğiniz bir şeyler bulmanızı öneririm. böylece az da olsa kendinize ait paranız olur ve ekmek için bile kocadan para istemek durumunda kalmazsınız. ilginizi çeken şeylere yönelin, internet o kadar sınırsız bilgi kaynağı ki çok çeşitli hobiler edinip hatta bunlardan para bile kazanabilirsiniz.

her ne olursa olsun hayatınızı bu şekilde devam ettirmek zorunluluğunuz yok. siz bu hayata üzülmek için gelmediniz. evlenmek kadar boşanmak da normaldir ama tabi ki her sorunda hadi ben boşanıyorm diye kaçıp gitmek de yanlıştır. öncelikle sorununuzu çözmeye çalışın ve bu yolda en çok ihtiyacınız olan şey cesaret. bilmem ki dışarı çıkarsam eşim ne der diye düşünürseniz bence hayatınız boyunca bu şekilde sömürülürsünüz. düğününüzden yadigar olan bileziklerinizle aldığınız arabanın bile akıbeti belli değil... mesajınızda çocuktan bahsetmemişsiniz. sanırım çocuğunuz yok. llütfen ama lütfen durumunuzu düzeltmeden, içinize sinmeden bir bebek dünyaya getirmeyin. bu yapacağınız en yanlış şey olur. Allah kolaylık versin diyorum size.

Kac yasindasin bilmiyorum ama ben ve esimde genciz. Ben 24 esim 26.
Mesela kaldirim konusu kiskandigindan dicem ama sacma. Benim esim kiskanir kiskandigini bildigim icin hareketlerime dikkat ederim. Iste ogregin kaldirimda karsimdan bir suru erkek mi geliyor,karsi kaldirima gecerim. Esim bana guvenir ama karsi tarafa guvenmez. Esiniz belki o sebepden kaldirim degistirdi?

Neyse bence senin esin adam olmaz. Cok yazik olmus altinlarina. Bende dugundeki tum altinlarimi bozdurdum esim icin, oturum parasi vize icin. Ama feda olsun. Cunku evine bagli,oturumu aldigi an is bulup bana destek olmaya calisti.
Sizin esinizde altinlari bozdurdunuz diye hic dusunmemis sizi sanki mecbursun onun icin altinlarini bozdurmaya.

Benim dusuncem calismiyorsaniz is bulun kendi ayaklarinizin ustunde durcak sekilde bi birikim yapin. Ama bakin bakalim esinize fazla ilgi gostermeyip kendinize özen gosterin guclu biri olarak gorsun sizi. Sirf yapmacik guclu kadin deil cidden guclu olmayi kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak. Belki duzelir sen kendini gelistirirken. Ozamanda verirsin ikinci sansi.Adam olursa tabi..

Ah guzel cok uzuluyorum boyle seylere. Bende esime cok bagliyim cok ilgi gosteririm ama guclu bi kadinimda. Kendi ayaklarimin ustunde duruyor kendi fikirlerim dusuncelerim var..

Asla kisitlama yapmaz.Derse bu ay cok gezdin bu hafta evde kal,tmm derim. Dengeyi saglamak lazim.. Ama esimde cok disari cikti diye dusunursem aynisini bende ona soyler oda onaylar.

Ne gusel bi ilişkiniz var allah bozmasin canim calişmiyrm ama bi meslegim var kuaforum kendim eşimden dolayi bırakmak zorunda kaldim. bileziklerimi verdim sırf işe rahat gidip gelsin diye ama aptallik bende ne halt ederse etsin umursamayacaktim aslinda. zoruma giden ben araba için altinlarimi veriyorum o gidip arabayi baskasina veriyo arabayi alali 1 sene olcak kilometresi tavan yapmiştir inanin satsa satamaz bile. arbayi verdigi kişinin arabasi var ama kiraya vermiş banane benim elimdekini niye aliyosun benim eşimin sucu tabiki bu ama helal etmiyorum benim altinlarimi geri vermek sartiyla almişti helal etmiyorum kullananada eşimede kendisi haftada iki gun maca gider zaten dişarda hergun benide gotur diyorum disari olmaz diyo. arkadaslrdan biri sizde bilgisayar oynu ogrenin dedi eşime bana yardim et ben onu ogrenmek istiyorum birlikte oynayalm artik dedim bana ben oynamiycam dedi o kizla oynadi ama

Back