canım ya cok üzüldüm bak ilk aklıma gelen şuydu bence bu adam seni sevmiyo yaptıkları cok saçma geldi cok ters şeyler bunlar onunla oturup ciddi ciddi anlatmalısın evliliğinizi gözden gecirmelisin canım onada bu durumun nekadar ciddi olduğunu anlat korkar biraz belki aklı başına gelir eşin kac yaşında cnm bide o kız kaç yaşında ?
canım belli ki kopmuşsunuz birbirinizden. Sana karşı umursamaz bir tutumu var eşinin. Sen onu seviyor musun peki, onu değiştirmek mi istiyorsun?
ben olsam bende çıldırırdım diiicem ama yangına körüklede gitmek istemem.ama kocanın yaptıkları tamamen yanlış.hem en başta enin ailenle görüştürmemek ne demek.sen anneni göremmiiiceksin o uzak akrabasını görecek.hem arabanızı neden veriosunuz ona buna.kusura bakma ama ya aptal kocan yada arkadaşının kazancına ortak.hani kardeşi falan olsa bi nebze olur diiicem ama.sanırım tayinli bi şi var kocanın.tayini çıkınca bir daha selamlaşmiica adam onlar.bunun için seni üzmesinin alemi yok.sen bunları yüz yüze konuş.senin kararlı olduğunu bilsin.susarak çare bulamazsın.konuş açık açık ne düşünüosan ne istiosan söle.erkeği bekleme anlar die anlamaz çünkü.hem söyleyemediklerin içinde biriktimi asıl senin için dönüşü olmaz.
aaa çok ayıp yapmış ama eşin sen karını evde bırak ta kuzenini gezmeye götür çok ayıp çok ne çok kızdım seni sinir etmeye mi çalışıo acaba yoksa seni sevmediği için tınlamadığı için mi yapıo tüm bunları canım benm allahımız kolaylık versin sana üzülme sen yarın birgün anlar değerini
canım ya cok üzüldüm bak ilk aklıma gelen şuydu bence bu adam seni sevmiyo yaptıkları cok saçma geldi cok ters şeyler bunlar onunla oturup ciddi ciddi anlatmalısın evliliğinizi gözden gecirmelisin canım onada bu durumun nekadar ciddi olduğunu anlat korkar biraz belki aklı başına gelir eşin kac yaşında cnm bide o kız kaç yaşında ?
Güzelim senin çözümün çok basit ama sen göremiyorsun..eşinin seni sevdiğini düşünüyorum hareketleri her nekadar bunun tersini göstersede...sorun sende..fazla ilgi göstermiş ve fazla düşmüşsün bu adamın üstüne..baksana onun kokusu olmadan yatamam gibi birşey yazmışsın..resmen eşine bağımlı bir kişilik görüyorum sende..nedemek yatamazsın bal gibide yatarsın..sen onun üstüne düştükçe kendinden uzaklaştırmışsın..ve seni çantada keklik görüyor..her dediğini yapan her istediğini yapan bir kukla gibi..böyle bir kadından bende uzaklaşırdım heralde erkek olsaydım..
Umursama kocanı..en azından bir süre öyle davran..gülmeye eğlenmeye devam et..televizyon izle al önüne meyve tabağını keyif yap...kaçta giderse gitsin kaçta gelirse gelsin kiminle gezerse gezsin..bir süre takma..ve eşinede mesafeli davran..nasıl bir yabancıya mesafeli ama nazik oluruz aynen o şekilde..başlarda umursamaz davranmaya devam edecektir hazırlıklı ol..ama sonra sonra noluyor bu kadına nekadar çok değişti..hiç eskisi gi değil..bensizde mutlu..yoksa benden soğuyormu yoksa beni eskisi kadar sevmiyormu diye düşünmeye başlıcak...kısa vadede değil ama uzun vadede sen kaznırsın böyle yaparsan...önemli olan seni çantata keklik görmekten vazgeçsin..buda sana bağlı..
canım bencede eşinin üstüne çok fazla düşmüşsün,her dediğini kabullenmişsin,en baştan bazı şeyelre karşı çıkıp boyun eğmeseydin keşke.
bence eşini karşına al düzgünce konuş sana yaptıklarını ve bir evlilikte olası gerekenleri anlat.
isterse düzelir ,düzelmezsede boşan diyemiyorum ama böyle evlilik çekilmez,ne kadar seversen sev kimi zaman insan kendi gururunu ayaklar altına almamalı diye düşünüyorum allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?