• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim artık beni sevmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi algoc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

algoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
430
5
46
İstanbul
NE yapacagmi sasirdim artik yardima ihtiyacim var.evleneli 2 sene oldu sorunlar bitmek bilmiyo eşimi taniyamiyorum bole biinsan değildi bana bu yzunu gostermemişti desek daha ii olur.ben aslinda evlendiğimiz gun gelin arabasina bindiğim zamn anladim nasil bi insan oldugunu ama iş işten gecmişti desek daha dogru olur herhalde
Eşim artik beni sevmiyo uzaklaşti benden bole dusunuyorum hep ne bilirse onu yapar herseyime karişir evlendiğim gunden belli gözmun yaşi dinmedi hiç bi gun iyiysek kesin 2 3 günü köt oluyoorz. psikolojimi bozdu artik hep benim tersime seyler yapar benle asla birşeyini paylaşmiyo ben istiyorumki benle sorununu konussun ama asla konusmuyo sordugum zamn cvp vermiyo hiç . benden gizliseyler yapiyo birine para veriyo buyk miktarda ama bana bunu soylemedi ben kendim öğrendim bunu ben bişey istediğim zamn param yok diyo halen verdiği parasini alamadi gizli tutuyo benden. araba aldik ona bilziklerimi verdim işe gidip gelmesi zor oluyodu tayin olmustuk yeni ama durdugumuz yer işlek değildişimdiki kadar işe gidemiyordu nöbetler filan derken neyse alidk arabayi aldğimiz gunden belli arabayi 1 hafta boyunca kapinin önunde hiç gormedim surekli birine veriyo arabayi işe gitmesi zor oluyomus banane sen yokken nasil gidiyodu işe 1 ay kalir araba gelmez hastalanririm gideemm doktora k,mseyle konusturmaz beni alişveriş yaaplim derim canim istemiyo der param yok der arba yok halbuki benim kizacagmi bilir demez verme ben aptalmiyim baskasi kullansin diyemi verdim altinlarimi neyse şimdi o kişinin arabasi var ama arabasini kiraya vermiş halenbizim arabayla gidip geliyo resmen enayi yerindeyiz yani ama kocam yuzunden bu ailesine diyorum dostluk zor bulunur diyo anlatamiyorum onlara bunu. bu aradada sevmediğim kuzeni var genc kiz yillardir gorusmemişler annesigil ayrilmiş bunlar onu hiç arayip sormamişlar biz geldikya buraya kiz kıymete bındı.gorsyolar şimdi gecenlerde kiz eşimi aramiş size gelcem sizde kalcam bi gece diye istemedim planlarimiz vardi cunku buda tamm dedmiş bana sormadan huyudur ya hep gelmesini istemiyorum hemde sigara içiyolar karşilikli pilesteşın da mac oynuyorlar onun için kavga ediyo benle oynycam diyo ben aptal gibi kaliyorum tek başima ole getirdi yedirdi içirdi ödemesi gerekn faturayi ödemeden gelmiş demiştim ode diye aksam öde hadi dedim bizde gelelim dedim hayir dedi bi baktim bana hayir diyen adam kizi yanina almiş benim iş yapmamdan faydalanip dişari cikartti onu birlikte gittiler ole kalakaldim ne yapacagmi bilemedim ben dedim hayir dedi onu aldi elin kizini goturdu bekledim ole bekli arada arar hadi seni bekliyorum diye aramadi da hiç bişey olmamiş gbi geldi eve oyun oynadilar ben hiç yuz vermedim ikisinede gittim diğer odada tv izledim sonra yattik bu soguk neden konusmuyorsun diyorm cvp yok diyo hem sclu hep cvp vermiyo beyfendi geceleri uyku yok aglamktan yoruldum artik son care mektup yazmaya karar verdim yazidm cebine koydum kamufilajinin cebine sordum gormedim dedi bakalim ne yapcak ne karar vercek ben bi operasyon gecirdim gögusumden kizlar doktor bu tekrar eder dedi adamin umrunda değil ve tekrardan yine var gogusumde kitle 3 ayda bi ulturasyon istedi hiç dusnmyo olsemde kurtulsa benden ailemi istemiyo gondermiyoda beni biliyorum cok uzun yazdim ama kizlar ne olur yardim edinnnnn bi çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((((

neden kimse cvp vermiyo ihtiyacım var farklı göruşler duymaya bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eşinizin böyle hareketler yapmasının nedenini anlayamadım.ya eşinizi alıp çok ciddi bir şekilde konuşun.yada biraz daha sabredin

Canım belli ki kopmuşsunuz birbirinizden. Sana karşı umursamaz bir tutumu var eşinin. Sen onu seviyor musun peki, onu değiştirmek mi istiyorsun?

ben olsam bende çıldırırdım diiicem ama yangına körüklede gitmek istemem.ama kocanın yaptıkları tamamen yanlış.hem en başta enin ailenle görüştürmemek ne demek.sen anneni göremmiiiceksin o uzak akrabasını görecek.hem arabanızı neden veriosunuz ona buna.kusura bakma ama ya aptal kocan yada arkadaşının kazancına ortak.hani kardeşi falan olsa bi nebze olur diiicem ama.sanırım tayinli bi şi var kocanın.tayini çıkınca bir daha selamlaşmiica adam onlar.bunun için seni üzmesinin alemi yok.sen bunları yüz yüze konuş.senin kararlı olduğunu bilsin.susarak çare bulamazsın.konuş açık açık ne düşünüosan ne istiosan söle.erkeği bekleme anlar die anlamaz çünkü.hem söyleyemediklerin içinde biriktimi asıl senin için dönüşü olmaz.

canım ya cok üzüldüm bak ilk aklıma gelen şuydu bence bu adam seni sevmiyo yaptıkları cok saçma geldi cok ters şeyler bunlar onunla oturup ciddi ciddi anlatmalısın evliliğinizi gözden gecirmelisin canım onada bu durumun nekadar ciddi olduğunu anlat korkar biraz belki aklı başına gelir eşin kac yaşında cnm bide o kız kaç yaşında ?

aaa çok ayıp yapmış ama eşin sen karını evde bırak ta kuzenini gezmeye götür çok ayıp çok ne çok kızdım seni sinir etmeye mi çalışıo acaba yoksa seni sevmediği için tınlamadığı için mi yapıo tüm bunları canım benm Allahımız kolaylık versin sana üzülme sen yarın birgün anlar değerini

canım ya cok üzüldüm bak ilk aklıma gelen şuydu bence bu adam seni sevmiyo yaptıkları cok saçma geldi cok ters şeyler bunlar onunla oturup ciddi ciddi anlatmalısın evliliğinizi gözden gecirmelisin canım onada bu durumun nekadar ciddi olduğunu anlat korkar biraz belki aklı başına gelir eşin kac yaşında cnm bide o kız kaç yaşında ?

canim eşim 24 yasinda kiz 20 yasinda onla oturup sigara içmesi oyn oynamasi deli ediyo beni keşke anlasa işten gelmesini bekliyorum konusmak için

ben olsam bende çıldırırdım diiicem ama yangına körüklede gitmek istemem.ama kocanın yaptıkları tamamen yanlış.hem en başta enin ailenle görüştürmemek ne demek.sen anneni göremmiiiceksin o uzak akrabasını görecek.hem arabanızı neden veriosunuz ona buna.kusura bakma ama ya aptal kocan yada arkadaşının kazancına ortak.hani kardeşi falan olsa bi nebze olur diiicem ama.sanırım tayinli bi şi var kocanın.tayini çıkınca bir daha selamlaşmiica adam onlar.bunun için seni üzmesinin alemi yok.sen bunları yüz yüze konuş.senin kararlı olduğunu bilsin.susarak çare bulamazsın.konuş açık açık ne düşünüosan ne istiosan söle.erkeği bekleme anlar die anlamaz çünkü.hem söyleyemediklerin içinde biriktimi asıl senin için dönüşü olmaz.

evet canim bende cildiriyorum susmak istiyorum ama olmuyo insan eşi için inşlah birinden bi kazik yerde akli başina gelir dermi diyorum artik surekli bole birilerine bişey vermeye deli oluyo ben yap deyince yapmiyo. Surdan hayirlisi ile bir gitsek rahatliycam 1 senemiz kaldi .

aaa çok ayıp yapmış ama eşin sen karını evde bırak ta kuzenini gezmeye götür çok ayıp çok ne çok kızdım seni sinir etmeye mi çalışıo acaba yoksa seni sevmediği için tınlamadığı için mi yapıo tüm bunları canım benm allahımız kolaylık versin sana üzülme sen yarın birgün anlar değerini

ayip ettti tabi canim eve geince sanki kizi alip giden o değil hiç bişey olmamiş gibi geldiler yaziklar olsun ona hakkim onda kalsin ben arabaya fazla geliyordum demkki ben sana altinlarimi veriyim araba al beni değil baskalarini bindir. Oonn yaptiği davranişlardan dolayi ailesinden sogudum sevmiyrm kac kere dedim bizim sorunumuz var diye tabi oğlunu birakipta beni mi tutacak suclu olan ben oldun siz siz olun asla kayinvalidenizle kayinpederinizle konusmayin bana ne olursa olsun senin yanindayim diyen. Bundan sonra bi sorun cikarsaoğlumdan bilirim diyen adamlar beni suclu cikarti

canim beni deli gibi seven adam evlendikten sonra değişti beni gorebilmek için 13 saatlik yoldan gelirdi gecenin bi körunde bben geldim diye beni camdan gormek isterdi ben 5 dakika eve gec gelsem merak ederdi evden dişari cikmiyorum. Zaten arkadasim yok kapi kilitli oturyorum dort duvar arasindayim o gelinceye kadar işinden dolayi gecelri te kaldiğim zamnlar oluyo hiç arayip sormuyo sen neyaptin öldunmu kaldin mi diye ara yaara baskalri ile lak lak konusuyo o zamn agzi var ama bana gelince degişiyo onlarin ailesinde su dusunce var koca ne kadar aylik alir sorulmaz ne zamn geliyon denmez kumardami harciyo parasini yoksabaşka yerdemi bunlar yoksa problem yok istersen seni dovsun umurlarinda değil olurmu hiç kocasi karisini dovmus bi babanin cocougundan ne bekliyorum ki ben bana eşim ben karimi ezdirmem kimse karişamaz diyen adamdi ne oldu köpryu gecene kadar hersey sagol canim dusuncen için

Güzelim senin çözümün çok basit ama sen göremiyorsun..eşinin seni sevdiğini düşünüyorum hareketleri her nekadar bunun tersini göstersede...sorun sende..fazla ilgi göstermiş ve fazla düşmüşsün bu adamın üstüne..baksana onun kokusu olmadan yatamam gibi birşey yazmışsın..resmen eşine bağımlı bir kişilik görüyorum sende..nedemek yatamazsın bal gibide yatarsın..sen onun üstüne düştükçe kendinden uzaklaştırmışsın..ve seni çantada keklik görüyor..her dediğini yapan her istediğini yapan bir kukla gibi..böyle bir kadından bende uzaklaşırdım heralde erkek olsaydım..

Umursama kocanı..en azından bir süre öyle davran..gülmeye eğlenmeye devam et..televizyon izle al önüne meyve tabağını keyif yap...kaçta giderse gitsin kaçta gelirse gelsin kiminle gezerse gezsin..bir süre takma..ve eşinede mesafeli davran..nasıl bir yabancıya mesafeli ama nazik oluruz aynen o şekilde..başlarda umursamaz davranmaya devam edecektir hazırlıklı ol..ama sonra sonra noluyor bu kadına nekadar çok değişti..hiç eskisi gi değil..bensizde mutlu..yoksa benden soğuyormu yoksa beni eskisi kadar sevmiyormu diye düşünmeye başlıcak...kısa vadede değil ama uzun vadede sen kaznırsın böyle yaparsan...önemli olan seni çantata keklik görmekten vazgeçsin..buda sana bağlı..

Güzelim senin çözümün çok basit ama sen göremiyorsun..eşinin seni sevdiğini düşünüyorum hareketleri her nekadar bunun tersini göstersede...sorun sende..fazla ilgi göstermiş ve fazla düşmüşsün bu adamın üstüne..baksana onun kokusu olmadan yatamam gibi birşey yazmışsın..resmen eşine bağımlı bir kişilik görüyorum sende..nedemek yatamazsın bal gibide yatarsın..sen onun üstüne düştükçe kendinden uzaklaştırmışsın..ve seni çantada keklik görüyor..her dediğini yapan her istediğini yapan bir kukla gibi..böyle bir kadından bende uzaklaşırdım heralde erkek olsaydım..

Umursama kocanı..en azından bir süre öyle davran..gülmeye eğlenmeye devam et..televizyon izle al önüne meyve tabağını keyif yap...kaçta giderse gitsin kaçta gelirse gelsin kiminle gezerse gezsin..bir süre takma..ve eşinede mesafeli davran..nasıl bir yabancıya mesafeli ama nazik oluruz aynen o şekilde..başlarda umursamaz davranmaya devam edecektir hazırlıklı ol..ama sonra sonra noluyor bu kadına nekadar çok değişti..hiç eskisi gi değil..bensizde mutlu..yoksa benden soğuyormu yoksa beni eskisi kadar sevmiyormu diye düşünmeye başlıcak...kısa vadede değil ama uzun vadede sen kaznırsın böyle yaparsan...önemli olan seni çantata keklik görmekten vazgeçsin..buda sana bağlı..

Cok dogru söyluyorsun hata bende üstune cok dustum ama yapabilecegim baska sey oldugunu dusunemedim ondan baska kimse yoktu yanimda hep onunla ilgilendim soncu bana patladi istedim ki ikimz cok sey basarabilir bebegimizde yok o olsa onla ilgilenmezdim bile vaktim hep onla gecerdi istemedim bebek zamn gecsin evliliğimiz otursun istedim bazen olsun istiyorum sonra vazgeciyorum.bebek olsa belki duzene girer hersey diye dusunuyorum cok teşekkur ederim dusuncen için iii geldi bu bana cok sağol

Çocuğun yoksa boşa gitsen ömür törpüsü!

canım bencede eşinin üstüne çok fazla düşmüşsün,her dediğini kabullenmişsin,en baştan bazı şeyelre karşı çıkıp boyun eğmeseydin keşke.

bence eşini karşına al düzgünce konuş sana yaptıklarını ve bir evlilikte olası gerekenleri anlat.

isterse düzelir ,düzelmezsede boşan diyemiyorum ama böyle evlilik çekilmez,ne kadar seversen sev kimi zaman insan kendi gururunu ayaklar altına almamalı diye düşünüyorum allah yardımcın olsun

bence sevdiği bilgisayar oyunlarını öğren boş vakitlerinde ve kendini geliştir oyunda ondan iyi olursan emin ol hayranlığı artar seni kendinden pasif görüyorsa ve sen ona bir iyilik meleği çantada keklik gibi davranıyorsan işin zor..erkekleri süründürmek,ilgilenmemek onların aklını başına getirir evde herşey mükemmel olsun yemek düzen vs.ama senin uğraşların olsun kendini çokça geliştir.Eve gelince sabahtan beri seni bekledim özledim dergibi gözünün içine bakma kim olursa olsun fazla ilgi sevgi bıktırır,mide bulandırır insan nefes almak ister bırak nefes alsın..

canım bencede eşinin üstüne çok fazla düşmüşsün,her dediğini kabullenmişsin,en baştan bazı şeyelre karşı çıkıp boyun eğmeseydin keşke.

bence eşini karşına al düzgünce konuş sana yaptıklarını ve bir evlilikte olası gerekenleri anlat.

isterse düzelir ,düzelmezsede boşan diyemiyorum ama böyle evlilik çekilmez,ne kadar seversen sev kimi zaman insan kendi gururunu ayaklar altına almamalı diye düşünüyorum allah yardımcın olsun

amin canim tsk yorumun için konustum eve gelince ama tekkelime olsun cvp vermedi cvbim yok vermiycem diyo kabul etmiyo yaptiklarini o nasilsa bende öle olmaliyim baska care yok

Back