Esim arkamdan is cevirmis

Ayy yorumlara baktım biraz gerçek mi yani!
Katil olurum ben net!!!!

konunun fake olmasını diliyorum ama gerçekse bize soracak birşey yok,tabiiki eşinizi delillerle birlikte mahkemeye verip ayrılacaksınız ama öncelikle bu duyduğunuz şeyin gerçekliliğinden emin olmalısınız.

Ay evet fakemis kadin 2014te uyelik acip bebegiyle ilgili sorular sormus, bi sene beklemis, bu konuyu uydurmus, acemice zorla konu acmayi ogrenerek acmis bizi kandirmak icin

Ya ben de fake konuya fake derim de once profile bakarim yeni uye ilk mesajlarsa ve konu absurtse fake derim

Ki sizin dunyadan da haberiniz oldugunu sanmiyorum. Ulke swingerci dolu, sosyal medyadan birbirleriyle iletisip bi de yayin yapiyolar. Polis basmaktan yildi. Karisi kabul etmedigi icin gizli cekip goruntuleri yayanlar var. kk disinda sitelere de baksaniz hic absurt gelmez konu. Uuff yani ufff

Tr de swingerci var mi ya o kadar
Banada denk geldi bi kaç haber ama şaka dedim geçtim.
Amcalar teyzeler merak sarmış oof off

Benim esimde kaydetmek istemisti. Ayriyiz allahtan. Var boyle hayvanlar eger gercekse allah yardimcin olsun ne diyim

Umarım konu fakedir ...değilsede Böyle şerefsiz adamla 1dak bile durman hata !!!

Bundan sonraki planın ne ? Ne düşünüyorsun?

Telefon hala mevcut ise bir şekilde ele geçirmen gerek.Sonra telefon tamircilerinde falan bir yazılım var sanrıım geçmiş tüm bilgileri geri getiren .Silinmişse bile geri gelir..Öncelikle videodan emin olup sonra da tabiki de adamdan (adam demek de doğru değilya ) ayrılacaksın. Ama eski sevgilinin zarf atması mı onu öğrenmen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…