oha ya.daha neler duyacağız kk da.Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
K kısmı değil mi ş.K dan ötürüÜyenin nicki bi bana manidar geldi galiba.
Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim
Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim
böle insablar var bnm sözlümde evlendiğimizde grup yapıcaz evlendiğimizde dedi daha bir sürü şey dedi hemn attım sözü böle şerefsizler çokEsim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
eşim arkamdan iş çevirmiş dioya tatlım anlamadınmı sence nasıl bi ayrıntıBu bazı ayrıntılar ne acaba? Şahsen aynısını ben yaşasam izlesem kendimi tanımam herhalde.
Ne kadar düz sevişen bir kadınım ya kendimi tanıyacak ayrıntım dahi yok
Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
eşim arkamdan iş çevirmiş dioya tatlım anlamadınmı sence nasıl bi ayrıntı
Canım önce savcılığa suç duyurusu ve arkasından yüksek bir tazminat davasıyla hem maddi hemde manevi cezasını vereceksin.
Elde delil yok bişey yok, Savcı her kocam beni çekmiş izletmiş diyene inanırmı.. Söyleyen şahit kim eski sevgili.
Telefonuna, bilgisayarına el konup incelenebilir. İzletme olduysa mutlaka şahit vardır. Şahsen ben elimden geleni ardına koymaz sonuna kadar bütün kapıları çalardım. Yaptıysa yanına kalmamalı, yasa yok denip ardı bırakılmamalı..
icin bulandi valla bende kuscam eyer fake degilsen lutfen bu adamdan bosan bugun bunu yapan yarin neler yapmaz bide tazminat falan al bu adamdanArkadaslar ciddiyim ben bi tane 2 yasinda cocugum var bnm tanidigm kisilerle ayni yerde calisiyodu onlara gostermis bi sene once ben yeni duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?