• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim arkamdan is cevirmis

Konu çok uzamış ya, hepsini okuyamadım.
Yine de yazayım.

Eşinizi dava edin, bu da sorulur mu yani.
Hem eşinizle yaşadığınız ilişki olduğu için, sizin utanmanıza çekinmenize hiç gerek yok. İsterse tüm İstanbula yaysın görüntüleri, utanması gereken o. Bedelini de ödemeli.

Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim

ay üçüncü sayfada bu yorumu okuyunca oha'larım çoğaldı.nasıl iğrenç ilişkiler yaşıyorsunuz siz ya.koca karısı ile sevişme görüntüsünü ona buna gösterir eski sevgili hala kadın ile evlenmek istediği için bunu gelir kadına söyler.yediğim simiti kusucam şimdi.

Bunu eski sevgilimin yaninda anlatmislar oda bana haber verdi hala benle evlnmek istedigi icn yalndir die dusundum ama bazi ayrintilari soyleyince dogru oldugunu anladim

Bu bazı ayrıntılar ne acaba? Şahsen aynısını ben yaşasam izlesem kendimi tanımam herhalde.
Ne kadar düz sevişen bir kadınım ya kendimi tanıyacak ayrıntım dahi yok
:KK53::KK53::KK53:

kız bu adam seni herkeze izlettırdıyse senı sermaye bıle yapar kaç kurtul bu ınsan yazacaktımda degil

Konunun fake olduğu çok belli, yok değil ise adam diye bir pez..k ile evlenmişsiniz

Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
böle insablar var bnm sözlümde evlendiğimizde grup yapıcaz evlendiğimizde dedi daha bir sürü şey dedi hemn attım sözü böle şerefsizler çok

Bu bazı ayrıntılar ne acaba? Şahsen aynısını ben yaşasam izlesem kendimi tanımam herhalde.
Ne kadar düz sevişen bir kadınım ya kendimi tanıyacak ayrıntım dahi yok
:KK53::KK53::KK53:
eşim arkamdan iş çevirmiş dioya tatlım anlamadınmı sence nasıl bi ayrıntı :D

Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin

Canım önce savcılığa suç duyurusu ve arkasından yüksek bir tazminat davasıyla hem maddi hemde manevi cezasını vereceksin.

Canım önce savcılığa suç duyurusu ve arkasından yüksek bir tazminat davasıyla hem maddi hemde manevi cezasını vereceksin.

Elde delil yok bişey yok, Savcı her kocam beni çekmiş izletmiş diyene inanırmı.. Söyleyen şahit kim eski sevgili.

Elde delil yok bişey yok, Savcı her kocam beni çekmiş izletmiş diyene inanırmı.. Söyleyen şahit kim eski sevgili.

Telefonuna, bilgisayarına el konup incelenebilir. İzletme olduysa mutlaka şahit vardır. Şahsen ben elimden geleni ardına koymaz sonuna kadar bütün kapıları çalardım. Yaptıysa yanına kalmamalı, yasa yok denip ardı bırakılmamalı..

Telefonuna, bilgisayarına el konup incelenebilir. İzletme olduysa mutlaka şahit vardır. Şahsen ben elimden geleni ardına koymaz sonuna kadar bütün kapıları çalardım. Yaptıysa yanına kalmamalı, yasa yok denip ardı bırakılmamalı..

Ama işte bunlar eski sevglinin bir oyunuda olabilir emin olmadanda ortalığı ateşe vermekte doğru değil. Hiç bir iz kanıt bulunmaz isede fena

Oha konuya bak :KK57:
Tabiiki bosan ve savciliga sikayette bulun bir de soruyor musun?

Arkadaslar ciddiyim ben bi tane 2 yasinda cocugum var bnm tanidigm kisilerle ayni yerde calisiyodu onlara gostermis bi sene once ben yeni duydum
icin bulandi valla bende kuscam eyer fake degilsen lutfen bu adamdan bosan bugun bunu yapan yarin neler yapmaz bide tazminat falan al bu adamdan

Eğer gerçekseniz mutlaka boşanın.Allah vermesin ne zor bir durum bir kadın için,tanıdıkların gördüğünü düşünsenize bir de.Hemen savcılığa gidin belki görüntülerin yayınlanmasına engel olursunuz.ne biçim bi zaman oldu böyle

Back