• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim arkamdan is cevirmis

Bir de çocuğunuzda var.Belki fakesinizdir diye çok takmamıştım ama şimdi okudum.Ben internette yayınlamış sandım,yakında onu da yapar dikkatli olun.:KK43:

Ama işte bunlar eski sevglinin bir oyunuda olabilir emin olmadanda ortalığı ateşe vermekte doğru değil. Hiç bir iz kanıt bulunmaz isede fena

Kaynını videosunu kendi gözleriyle görmüş konu sahibi..Kaynı sevgilisiyle sevişme videosunu kaydetmiş pc ye yüklemiş, konu sahibide tesadüfen görmüş ve kocasının da yapabilir olacağını söylüyor. Tabiki emin olduktan sonra şikayette bulunursa daha iyi olur.

Yuh be böyle bir eş mi olur. Eğer doğruysa bu yazdıklarınız siz ona eş değil SAPIK deyin SAPIK!

Son durum ne sordun mu eşine

Calistigi yerde kadinin biriyle iliskiye girmis ve gizlice videoya kaydetmis.bizim bilgisayardan flasbellege aktarirken silmeyi unutmus ve bn gordum bunun icin diyorum abisinin yaptigini kendi gozumle gordum kardesi ndn yapmasin

bunu soylerken bile ayri bi ruhsuz soyluyorsunuz..kadinin biriyle iliskiye girmis iste..
nolur fake olun gercekten icim bulandi..

Öyle esmi olur. Hiç normal değil. Şaka bu inanmak istemiyorum.

hönk ve höst :KK57:diyesim geldi ve kelime dağırcığımda bu durum için sözcük bulamadım ......:KK57:

Esim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
Savciliga ver hapse atsinlar

fake midir bilmem ama var böyle sapıklar.umarım gerçek değildir.

Var var. Dünyada çok iğrençlikler var. Belki bu konu fake. Ama bunun örneği yok mudur hayatta? Tabii ki vardır.

Videoyu görmeden inanmam :D
fake konu oldugunu dusunerek yapiyorum bu yorumu :)

Konu basligi cok masum bence.
Fake degilsen cusssssss diyorum esine!!!?!?? Hala nasil esim diyorsan anlamadimda. Bunu yapan yarin birgun seni kumar masasinda ortayada koyar igrenc. Namus seref kalmamis basimiza tas yagacak.

Back