Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim arkamdan is cevirmis
- Konu Sahibi yarenK
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- caresizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Ama işte bunlar eski sevglinin bir oyunuda olabilir emin olmadanda ortalığı ateşe vermekte doğru değil. Hiç bir iz kanıt bulunmaz isede fena
Kaynını videosunu kendi gözleriyle görmüş konu sahibi..Kaynı sevgilisiyle sevişme videosunu kaydetmiş pc ye yüklemiş, konu sahibide tesadüfen görmüş ve kocasının da yapabilir olacağını söylüyor. Tabiki emin olduktan sonra şikayette bulunursa daha iyi olur.
- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
Üyenin nicki bi bana manidar geldi galiba.
Yazdığınızı okuyunca dikkat ettim de bana da manidar geldi ŞahinK yarenK filan inşallah gerçek değildir.
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Calistigi yerde kadinin biriyle iliskiye girmis ve gizlice videoya kaydetmis.bizim bilgisayardan flasbellege aktarirken silmeyi unutmus ve bn gordum bunun icin diyorum abisinin yaptigini kendi gozumle gordum kardesi ndn yapmasin
bunu soylerken bile ayri bi ruhsuz soyluyorsunuz..kadinin biriyle iliskiye girmis iste..
nolur fake olun gercekten icim bulandi..
- 16 Eylül 2015
- 1.227
- 869
- 73
Savciliga ver hapse atsinlarEsim bnle iliskiye girerkn videoya kaydetmis ve orda burda gostermis ben sonra bunu duydum ve basimdan vurulmusa dondum bu durumda ne yapmaliyim lutfn akil verin
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
set ekibi, ışıkçılar falan gelmediyse anlamadı heraldeVideoya çekerken sen nasıl olduda farketmedin
- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133