Arkadaşı gidelim demiş şşYa kıskanmak falan değilde sizinle neden gitmiyor ki ?
Yılda bir kez mutlaka kibrisa gider imkan olursa 6 ayda bir
Sevgiliyken tek gittigi de oldu. Beraber gittigimizde. Benden önce de gidiyormuş hep. Onun için tatil demek Kıbrıs demekdaha önce tek mi gidiyordu ?
Olayin rengi değişir, kumar icin mi peki.Yılda bir kez mutlaka kibrisa gider imkan olursa 6 ayda bir
Ben de şaşırdım. Bağlantı da kuramadımKonu ne ara sanal sekse geldi
Konu neydi ne oldu
Yine konu içinde konu çıkarılmış
Sevgiliyken tek gittigi de oldu. Beraber gittigimizde. Benden önce de gidiyormuş hep. Onun için tatil demek Kıbrıs demek
Arkadaşlar konu sahibinin iki yorumu gözden kaçmış sanırımkonu sahibi arkadaşlarıyla tatile gidebilir eşi karışmazmış hatta şey yazmış ben gidebilirim ama eşim gidemez agjkk yahu cidden sürekli kocanızla mı plan yapıyorsunuz? Hiç mi alan bırakmıyorsunuz? Ördek gibi sürekli göbek bağınız bir şekilde mi geziyorsunuz? O değilde burada yok anasıyla göbek bağı kesilmemiş diyen hanımlarımız nedense eşleri söz konusu olunca göbek bağına sımsıkı kenetlenmiş afjjk kocalarınız arkadaşlarıyla eğlenincede kıskanıyorsunuz demek niye anormal misiniz? evlilikten soğutuyorsunuz yeminle
Acikcasi cok aptalca gelen bisey bana hayatimda toplasan 5 kere fln yapmisimdir heralde. Ben sevismeyeceksem öpüşmem bile ahahhaha. Ben orda canim istiosa yapmamam biseyi degistirmez icimde bi bosluk hissi yaratmaktan baska diye düşündüğüm icin oyle soyluodum neyse farkli konu :)Sanal seksi de bir aradayken yapın o zaman ayrı gayrı olmasın.
Oooo elektra hosgeldin canim, halay basi oldum arkamdan gelmişsin gecen gün halayaArkadaşlar konu sahibinin iki yorumu gözden kaçmış sanırımkonu sahibi arkadaşlarıyla tatile gidebilir eşi karışmazmış hatta şey yazmış ben gidebilirim ama eşim gidemez agjkk yahu cidden sürekli kocanızla mı plan yapıyorsunuz? Hiç mi alan bırakmıyorsunuz? Ördek gibi sürekli göbek bağınız bir şekilde mi geziyorsunuz? O değilde burada yok anasıyla göbek bağı kesilmemiş diyen hanımlarımız nedense eşleri söz konusu olunca göbek bağına sımsıkı kenetlenmiş afjjk kocalarınız arkadaşlarıyla eğlenincede kıskanıyorsunuz demek niye anormal misiniz? evlilikten soğutuyorsunuz yeminle
Bu nasil bir yorumdur. Benim herkesin görüşüne saygım var da siz goruşleri asagilamişsiniz. Annesiyle göbek bağı kesilmemiş diyenler de haklı. Annesiyle geçirdiği yıllardan daha fazla yıl hayat paylaşacak insanlar eşleriyle. 30 sene Annesiyle yaşadıysa. 50 sene karısıyla yasayacak adam.Hersey ayarında olmalı burada kimse bensiz hiç bir yere adım atamaz yazmamış.fazla özgürlükte iyi değildir. Bel soğukluğu fregi dostunuz olur aksi haldeArkadaşlar konu sahibinin iki yorumu gözden kaçmış sanırımkonu sahibi arkadaşlarıyla tatile gidebilir eşi karışmazmış hatta şey yazmış ben gidebilirim ama eşim gidemez agjkk yahu cidden sürekli kocanızla mı plan yapıyorsunuz? Hiç mi alan bırakmıyorsunuz? Ördek gibi sürekli göbek bağınız bir şekilde mi geziyorsunuz? O değilde burada yok anasıyla göbek bağı kesilmemiş diyen hanımlarımız nedense eşleri söz konusu olunca göbek bağına sımsıkı kenetlenmiş afjjk kocalarınız arkadaşlarıyla eğlenincede kıskanıyorsunuz demek niye anormal misiniz? evlilikten soğutuyorsunuz yeminle
Akillarini ordan alamiolar bir turluKonu ne ara sanal sekse geldi
Konu neydi ne oldu
Yine konu içinde konu çıkarılmış
Ayy sürekli beraber dip dibe olmak sıkar beni adamlar senede bı kerede olsa bı arkadaşlarıyla bir kampa tatile vs gitsin. Boğulurum ben şahsen arkadaşlarla yapılan tatilin keyfi ayrı eşle yapılan aile ıle yapılan tatilin yeri ayrıdır. Benim ki bak Kıbrıs a gitti. İş için gitmişken iş arkadaşlarıylada eğlendi clublere gitti afhjk Eğlensın dıye yazmadım bile durmadan ben mi anormalim şöyle bir düşünüyorum adghhjgeldi yeni gelin adayı damgasını vurdu yeni
sen buradaki konulardan evlilikten soğumadan başgöz edelim de hayırlısıyla :)
Esiniz size . Ben bir hafta arkadaşlarımla ukraynaya gezmeye gidiyorum bilgin olsun dediğinde peki hayatim diyebilirmisiniz?Evli ise eşine bilgi vermek zorunda her iki tarafta, izin almalı demiyorum ama bilgi vermeli... Bu bahsettiğim konu güven odaklı evlilikler için geçerli....
Ama Türk evlilik yapısı için bunlar maalesef çok söz konusu değil, çiftler birbirinin sahibi gözüyle yaşıyor veya böyle öğretiliyor.... Kıbrıs konusu için yorum açık.... İçinde varsa her türlü yolu bulur yine yapacağını yapar...
Ee sizde işinize nasıl gelirse öylesiniz sanırım ben giderim eşim gidemez yazmıştınız. Niye adamlara evlenince tasma takıp ben ne yöne gidiyorsam o yöne mi gidecek. Evlendik diye adamlar ota boka eşinden karıcığım arkadaşlarla dışarı çıkıcam iznin var mı? Karıcığım arkadaşlarla planımız var icazetnameni bekliyorum mu diyecek? İzin değil haber verilir konuşulur. Evlilik izne tabi bir kurum değil. Ayy aklıma adam kredı kartı çıkardı diye kavga eden üye aklıma geldi afhjj hem anne ile göbek bağı kesilebiliyorda eşle niye kesilemiyor? Anne ile evlenince bağ kopuyor afaroz ediliyoruz sanırım. Ama imza ile eşimize süresiz tapumuzu veriyoruzBu nasil bir yorumdur. Benim herkesin görüşüne saygım var da siz goruşleri asagilamişsiniz. Annesiyle göbek bağı kesilmemiş diyenler de haklı. Annesiyle geçirdiği yıllardan daha fazla yıl hayat paylaşacak insanlar eşleriyle. 30 sene Annesiyle yaşadıysa. 50 sene karısıyla yasayacak adam.Hersey ayarında olmalı burada kimse bensiz hiç bir yere adım atamaz yazmamış.fazla özgürlükte iyi değildir. Bel soğukluğu fregi dostunuz olur aksi halde
Öyle olmuş valla agjkkOooo elektra hosgeldin canim, halay basi oldum arkamdan gelmişsin gecen gün halaya
Ayy sürekli beraber dip dibe olmak sıkar beni adamlar senede bı kerede olsa bı arkadaşlarıyla bir kampa tatile vs gitsin. Boğulurum ben şahsen arkadaşlarla yapılan tatilin keyfi ayrı eşle yapılan aile ıle yapılan tatilin yeri ayrıdır. Benim ki bak Kıbrıs a gitti. İş için gitmişken iş arkadaşlarıylada eğlendi clublere gitti afhjk Eğlensın dıye yazmadım bile durmadan ben mi anormalim şöyle bir düşünüyorum adghhj