Eşim arkadaşlariyla tatile kıbrısa gidecek

Herkesin hayat görüsü farkli ben kocamin annesi miyim, özgür adam istedigini yapar diyenler ona göre es secebilirlerm. Benim hayat görüsüm eslerin beraber tatil yapmasi yönünde; Ben esimin erkek erkege tatil yapmasini istemem, güvenmemekse güvenmemek, adamlarin ruhlari degisiyor erkek erkege tatilde:)
sonuna kadar katılıyorum size👍

Elbette gidebilmeli sizde gidebilmelisiniz. İnsan evli de olsa özel alan olmalı. Benim eşim defalarca gitti. Bana da dedi ama kumar hiç ilgimi çekmediği için gitmedim. Ayrıca Kıbrıs’ın kumar dışında çok farkı yok. Orada ki hatunlar İstanbul’da da bodrumda da var. Kocanız tiyniyetsizse her yerde aldatır sizi. Hem dönüşte nealkol alır gelir. Beraber içersiniz ne güzel

‘İzin almak’ kelime olarak bana aşırı itici geliyor. Danışmak, ortak karar vermek ayrı izin almak apayrı kavramlar. Ben sorun etmezdim, Kıbrısa daha önce gittim. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz neticede. Eşinizin iradesinin zayıf olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Eşlerin birbirlerinden ayrı sadece arkadaşlarıyla da mekandan bağımsız söylüyorum zaman geçirmeye ihtiyaçları var. Ben sorun etmezdim. Kıskanç insanların sadece hayatı zorlaştırdığını düşünüyorum, eşinizin niyeti varsa değil Kıbrıs burnunuzun ucunda size farkettirmeden neler neler yapar
Bence kesinlikle izin alınmalı. Beraber yaşayınca hersey den iki kiside sorumlu. Sormadan hareket edilmemeli. Büyük planlar için diyorum elbette. Gündelik gezmeler de degil

En güzeli zaten eşli arkadaşlı bir arada tatiller, cok da güzel yapiomussunuz. Konu sahibi arkadas ve eşi de öyle yapabilir bence hazir kibrisa gidioken eşler de gelir, bekar evli ayrimi yapmak da cok sacma zaten kafa dengi insanlar bir arada olsa yeter işte statü dengesini düşünmeye gerek yok. En ideali sizin bahsettiginiz case zaten. Herkes bu sene cok bunaldi, eşimi evde birakip gitmeye sahsen benim gönlüm razi olmazdi. Bazıları bunu düşünmüyor işte. Son cümledeki future senaryonuz pek mumkunatli gelmedi yalniz, yaparsaniz yazin buraya vay be diyim :) ben birbirini bogmayan iki insanin zaten hep birbiriyle olmak isteyecegini düşünüyorum o yuzden neden hic ayri gitmediniz diye sordum size. Çünkü gerek duymayacaginiza inandim anlattiginiz iliskinizde. Ben eşime bazen soruyorum ahmetle bi bas basa tatil mi yapsan ki diye yoo ne gerek var iki gün sonra sıkılırım haftada 1-2 gorusmek yetio cevabi alirim. Ben de niye ben de ayseyle giderim iste derim birlikte gidioruz der. Ben ayseyle gitmek istemem ama hakkaten uzun sure esimsiz eglenemedigimi fark ettigim icin evlenme kararı aldim zaten. Biraz can't-live-without-each-other-love'ciyim. Ve evliligin de böyle bi mantalitenin dogal bi sonucu oldugunu düşünüyorum. Yoksa gitmek istiosa tabi ki tutacak degilim ama oyle biriyle de zaten evlenmezdim.
Yani tabiki en güzeli arkadaşlı eşli tatiller, daha doğrusu hep sevdiğin kişilerle olanlar desek daha doğru olur ama, bazı ilişkiler arkadaşlıklar farklı olabilir anlaşamayabilirler eşlerle arkadaşlar falan öyle şeyler olabilir, dolayısıyla birlikte tatiller kimi insanlar için mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda da ayrı takılmak istenebilir ben ona da saygı duyma taraftarıyım o sebeple. Mesela ben kamp hayatına uygun bi insan değilim, eşim bi gün kampa gidelim diyecek olsa sen git ben gelmem derim, sen de gitme demem. Filan falan arkadaşının bir sıkıntısı olur erkek erkeğe takılmak kafa dağıtmak isteyebilir, gidebilirler, bir arkadaşı plan yapar onu da davet eder gidebilir benim için gerçekten sorun yok. Bunca zamandır olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmez bu tür şeylerin o yüzden bu kadar katı olunmaması gerekir evliliklerde bu tarz konularda. Gelecek planımızı uyguladığım vakit size yazarım. Gerçekten geçen bayram haftasında bebekle tatilin ne kadar sıkıntılı ve asla dinlenilemeyen bir tatil olduğunu siz de görseydiniz inanın siz de öyle bir plan yapardınız. Yanımızda ailemiz de olmasına rağmen doğru düzgün bir denize bile giremedik. Çocuktan başka bir konu dahi konuşamadık.. Kafa dağıtmak bir yerde dursun, yarım saat ayağımızı uzatıp güneşlenemedik. O yüzden seneye 3'er gün de olsa çocuksuz ayrı tatiller yapma kararı aldık.. Kısa tutma sebebimiz ise tamamen evde çocukla kalana sıkıntı olmaması açısından :KK66:

Elbette gidebilmeli sizde gidebilmelisiniz. İnsan evli de olsa özel alan olmalı. Benim eşim defalarca gitti. Bana da dedi ama kumar hiç ilgimi çekmediği için gitmedim. Ayrıca Kıbrıs’ın kumar dışında çok farkı yok. Orada ki hatunlar İstanbul’da da bodrumda da var. Kocanız tiyniyetsizse her yerde aldatır sizi. Hem dönüşte nealkol alır gelir. Beraber içersiniz ne güzel
Toplum özgurleşip modernleşiyor. Darısı başıma 🤭

Ay ben bunu çok sevdim, ne güzel. Valla benim icin imkansız gibi hayatta hepimizi bir araya toplayamayiz. Istesekte ya izinleri uydurmayız ya çocuklarla nagpariz 🥰🥰🥰
Biz grup tatillerini ocak ayının başında, herkesin izinlerini ayarlamasıyla planlıyoruz dolayısıyla sorun olmuyor. Bir de bu güne kadar çocuk diye bişey yoktu tabi tatillerde şimdi çocuk var nasıl olur bilemem :KK70: Artık çocuklu arkadaşlarla falan planlarız öyle olur ancak heralde. Malum bekarların çocuksuzların kafasını şişirmek pek doğru olmaz :KK66:

ya öylesi çok sağlıksız cidden ama.
hani çoluk çocuk evet insanın öncelikleri değişir ama kopmamak lazım.
hatta ben evdeyken bile bazen apayrı işlerle uğraşıp ayrı zaman geçirmek taraftarıyım.
Çok katılıyorum bu düşünceye. Aksam yemeğe eğlenmeye çıkarım arkadaşlarımla o da çıksın yesin icsin sohbet etsin gezsin. Evde bile bazen herkes kendi ilgi alanlarına göre vakit geçiriyoruz. Full yapışık degilim de. İşte tatil olunca niyeyse bi gerilme oluyor 🤭 asarim herhalde zamanla

Çok katılıyorum bu düşünceye. Aksam yemeğe eğlenmeye çıkarım arkadaşlarımla o da çıksın yesin icsin sohbet etsin gezsin. Evde bile bazen herkes kendi ilgi alanlarına göre vakit geçiriyoruz. Full yapışık degilim de. İşte tatil olunca niyeyse bi gerilme oluyor 🤭 asarim herhalde zamanla
Bence tatil olayi ve aksam herkesin ayri arkadaslariyla takilmasi ayri bir olay. Ben de yapisikligi sevmem, arkadaslarla ayri bulusulmasini severim, ama ayri tatil olayina karsiyim.

Bence kesinlikle izin alınmalı. Beraber yaşayınca hersey den iki kiside sorumlu. Sormadan hareket edilmemeli. Büyük planlar için diyorum elbette. Gündelik gezmeler de degil

Bakın yine aynı yere geldik. Aynı cümleyi belki 10 kere yazdım bugün. İzin almak ayrı, danışmak ayrı. İzin almak demek benim kendi karar yetim yok benim ne yapacağımın kararı sadece sana ait demek. Koca koca insanlar izin almayı savunuyor ya hayret ediyorum. Çocuğun velisinden izin alması canlanıyor gözümde. Sormadan hareket edilsin gibi bir görüşü savunmuyorum ki habire bana bu yazılıyor

Biz grup tatillerini ocak ayının başında, herkesin izinlerini ayarlamasıyla planlıyoruz dolayısıyla sorun olmuyor. Bir de bu güne kadar çocuk diye bişey yoktu tabi tatillerde şimdi çocuk var nasıl olur bilemem tabi :KK70: Artık çocuklu arkadaşlarla falan planlarız öyle olur ancak heralde. Malum bekarların çocuksuzların kafasını şişirmek pek doğru olmaz :KK66:
Yani cocuklularla eski rahatlığı olmaz aslinda bizdede son 2 kisi evlendirsek birde cocuk yaptırdık mi hepimiz cocuklu oluruz 😂😂😂
Ama cidden çok özendim, eski yillar geldi aklıma. Aslında bende bir sorayim bakalim ne diycekler belki olur ya belli mi olur.

Haber vermek,bilgi vermek okeyiz tabki.Ama izin vermeli miyim diyince is ebeveynliğe giriyor.
Herkesin kendi tercihi tabi.
Beni arayıp ben şuraya gidiyorum diyemez. Sadece haber vermeyi kabul edemem. Ben şuraya gitmeyi planlıyorum-istiyorum. Gitsem sorun olur mu-gideyim mi? Var mı bir planımız işimiz hayatim der . Ben şu tarihte şuraya gidiyorumu kabul etmem

Bence tatil olayi ve aksam herkesin ayri arkadaslariyla takilmasi ayri bir olay. Ben de yapisikligi sevmem, arkadaslarla ayri bulusulmasini severim, ama ayri tatil olayina karsiyim.
Benim eski esimle butun arkadaşlarımız ortaktı o yüzden istesek bile bu dediğiniz imkansız gibiydi. Ama biz hiç rahatsız olmadık yada şikayetçi. Suanda ilk defa yaşayacam ayri arkadaş ayri ortam nasıl olacak vallahi bende bilmiyorum.

ne kadar süredir evlisiniz ?
yani sürekli değil ama maddiyatta izin verip kırk yılın başı böyle birşey istemişse çok anormal bulmuyorum.
ama sürekli gitmek istemesi sıkıntı olur.

Yani cocuklularla eski rahatlığı olmaz aslinda bizdede son 2 kisi evlendirsek birde cocuk yaptırdık mi hepimiz cocuklu oluruz 😂😂😂
Ama cidden çok özendim, eski yillar geldi aklıma. Aslında bende bir sorayim bakalim ne diycekler belki olur ya belli mi olur.
Size önerim şöyle ocak başında herkesle konuşup gün kararlaştırın. Sonra bir kiralık villa yazlık türü birşey bakın. Zaten onların rezervasyonunu o tarihlerde yapmazsanız sonra bulamıyorsunuz. Bu kiralık yerler için de en az %30-40 hatta bazen %50 kapora verildiği için herkes o dönemde tatilin yarısını ödemiş oluyor. Dolayısıyla gitme vakti geldiğinde herkes para ödemiş olduğu için yan çizemiyor :KK66: Allem edip kullem edip o tatili bir şekilde ayarlıyor :KK66:

Özgürlük modernlikle alakası yok aslında. Bu forumda bile aldatılan kadınlara bakın kocası yanlarındayken aldatılmışlar. Ben şuna inanıyorum adamın içinde varsa kadın ne yaparsa yapsın erkeği tutamaz.
Benim eşim yanimdayken aldatacak türden bir adam degil büyük konuşmayim ama. Öyle arayişta olan tiplerden hiç degil. Öyle olsa zaten peşini takip etmek yerine ayrılırım herhalde. Yani nasıl anlatsam örneğin içkiyle cok arası olmayan bir insan. Oturup evde dört duvar arasında içmez de. Güzel bir yere gider ambiyastır vs dir havası gelir bir büyük içeyim der ya. Hususi yapmak için olmaz yani

X