cebimdeki yabancı diye bir film var. bu tip her konuda onu örnek veriyorum ama böyle olaylara çok güzel ışık tutan bir film.
ve aynen, evli çiftler içinde gizli saklı uzun süre böyle sevgili olanlar var.
hatta ve hatta geçen iş yerinde biri anlattı, bir akrabasının karısı böyle çift görüştükleri adamın karısı ile sevgili olmuş, uzun zaman da takılmışlar ve sonra açıklamışlar durumu falan.
duyunca şok oldum ama oluyor yani.
Aynı düşüncelerim asla özgürlük kısıtlamak degil bizim erkeklerin bazı şeylere hemen gözü dönüyorYabancı bir eşim olsa peki derdim ancak Türk erkeklerinin potansiyeli ve, düşüncesi belli hatta ne yapacakları da belli.. O yüzden tabiki hayır... Israr ederse, bende tek başıma tatile çıkıp istediğimi yapacağımı söylerdim.. Öyle ya bu hakkım olmuş oluyor madem o gidiyor....
Arkadaş biraz uç yazmış bende o sebeple uç yorum yaptım. Sonradan açıklamış gerçi ne demek istediğini. Ben de eşimde normalde hayatlarimizi saygı çerçevesinde özgür yaşıyoruz. Ama bu konular yere göre kişiye ve zaaflara göre değişkenlik gösteren konular anladığım. Biri ne var canım Rusya ya da gidebilir der. Biri bir zaafını hissediyordur içine sinmezgüya aile babası görünen bir sürü adam işten eve dönerken trafikteyim diyip sokakta gördüğü tiplerle arabasında neler neler yaşayıp yine bulaştırabilir o hastalıkları. hatta burada böyle açılan konular oldu.
siz sürekli özgürlük = aldatmak diyorsunuz. o nedenle tepki çekiyorsunuz.
aldatıp hastalık taşıyacak adam her türlü yapıyor. bunun özgürlükle alakası yok ki kimse sınırsız bir özgürlükten bahsetmiyor burada.
İşte nabalım mok gibi evlilikleri ite kaka yürütüyoruz yıllardır. Kadeeer kısmetTabiki izin alacak. Annesi misiniz diyenler ya evli değil ya da evlilikleri kötü
Öyle bacım, napcan işte, zavallı bizTabiki izin alacak. Annesi misiniz diyenler ya evli değil ya da evlilikleri kötü
Çok gittimKonu sahibi siz hiç Kıbrıs 'a gittiniz mi , gitmediysrniz absürt bence arkadaşlarıyla gitmesi .
Valla bu soruya cevap vermek için çok fazla ayrıntıya ihtiyaç var. Maddi durum evlilik süresi hayat görüşü...vs. ben kendi adıma böyle bir teklife çok gülerim, çen arkidişlerinle çibrise tatile mi gitciksin yayamaz şeklinde 6 ay dalga geçerimçünkü sağlıklı bir evlilikte tecrübe ve fakirlik bunu gerektirir
Aa ben de önümüzdeki hafta arkadaşımla tatile gideceğim. Ama günler yetmiyor, 24 saatler az geliyorsiz ikiniz gidiyor olsanız 1 haftayı az bile bulurdunuz bence :)
ben haftaya tatile gidiyorum, şimdiden 2 gün uzattım mesela.
Var var siz bilmiyorsunuz. Yeni trend artık kızlarla birlikte villa kiralamakNe kıbrısmıs ya çok merak ediyorum umarım bi gün giderim.Valla evli olan arkadaşlarımdan biri bile hadi tatile çıkalım beraber dememiştir. Yalvarsam demezler. Biz kadınlarda sorun var sanırım. Evlenip arkadaşlarla tatile gidicem olayı hep erkek tarafından çıkıyor. Acaba biz kadınlar olarak kendimizi evliliğe, eşimize çok mu adıyoruz. Biraz fazla mı önemsiyoruz evlilik olayını.
Evlenmek yapışık ikiz olmak mi AllahaskinaBir erkegin veya bir kadinin esi yaninda olmadan tatile gitmesi bana gorede cok normal degil.
Uzaktan masum gorunuyor olabilir ama asla onaylamiyorum .ayriyeten bunun guvenle felan alakasi yok .Bir kere yakismiyor..Egreti duruyor.ister bagnazlik densin ister yobazlik ben hos karşılamıyorum .
Bana gore dedim size gore olmayabilir.Eşlerde bu konuda hemfikirse sıkıntı yokEvlenmek yapışık ikiz olmak mi Allahaskina
Size evlendiginizde eşiniz izin verirmisin yerine, gitmeyi düşünüyorum ne dersin? desin. Evliyseniz ve bu 3 günlük ilişki değilse kimse kelimelere bu kadar takılmaz. Ha hayatim gideyimmi demiş ha gitmeyi düşünüyorum ne dersin demiş. Kimse de ben şu gün şuraya gidiyorum diyen insana tamam güle güle demez. Evlilikte sorumluluk diye birsey var. Tek başına karar verilmiyorİzin almak/vermek tabiri çok itici. İzin dediğiniz şey aileden alınır; o da belli bir yaştan sonra bırakılır zaten.
Eşler ise birbirine danışır ve birlikte karar alırlar.
Ben kız kıza tatili çok severim. O yüzden "eşim neden bensiz tatil yapmak istiyor ühühü" demem. Eşle ve arkadaşla tatil bambaşka şeyler.
Maddi olarak bizi sıkıntıya sokmayacaksa ve baş başa tatil yapacak zamanımız da varsa "iyi eğlenceler" derim sadece.
Tek başına tatil yapmayınca yapışık ikizmi olunuyormuş. Fazla modernleşti bizim toplum bu arada fikre saygida kaybedildiBana gore dedim size gore olmayabilir.Eşlerde bu konuda hemfikirse sıkıntı yok