- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.116
Canımsın sen bnim canımKız doğru ordaydik biz dimi bian unuttunAllahım sen affet bizi arkadaşımı da ortak ediyom
Bu tarz sapıkça şeyler isteyen erkeğin cinsel tercihinden şüphe ederimReddetmeniz çok normal de eşinizin kırılması tuaf gay mi eşiniz sinir oldum
Aynen canım gidekCanımsın sen bnim canım ♥hafi gel gidek Ban yemeden
Bnde ama korkuyom Ban yerim diye konuşsak çok şey varBu tarz sapıkça şeyler isteyen erkeğin cinsel tercihinden şüphe ederim
Arkadan birliktelik diyince aklıma hiç arkadan vajinal seks istenmesi gelmezdi heraldeyani arkadan diyince direk anal anlarım
sizde hakliymissiniz yahuBurda öyle konular okudum ki cinsellik gelince akla misyoner pozisyonu geliyor deyip arkadan vajinal yolla birleşmeyi hakaret kabul eden bayanlar gördü bu gözler. Sorma gereksinimi duydum gereksizce
Merhaba hanımlar bir buçuk yıldır evliyim eşim arkadan da birlikte olmak istiyor ama benim hoşuma gitmiyor eşim bana kırılıyor sizlerin eşleride istiyor mu? bu duruma nasıl çözüm bulabilirim yardım olursanız sevinirim
[
yapma gunah yapma napiyosa yapsn bnm esimde istyodu biara ama bn hep kzdm snra bdha diyemedi smdi desem yap die yapar erkeklern cogu ayni kirilmasda cok scma bn olsam kavga ederdm hayrdr yani bi got icin ne kirilmasi ya sicarim onun yapcagi ise biraz disli ol saf olma tavrini net koy bdha tavr yapamaz sanaMerhaba hanımlar bir buçuk yıldır evliyim eşim arkadan da birlikte olmak istiyor ama benim hoşuma gitmiyor eşim bana kırılıyor sizlerin eşleride istiyor mu? bu duruma nasıl çözüm bulabilirim yardım olursanız sevinirim
Dini karistirmasan! Belki inancsizlar biseyide sagliga falan yorun. Madem cok dindarsin esinde istemeseydi en bastan birakin bu din laflariniDinimizce haram oldugunu uygun olmadigini söyleyin yapilmasi dogru değil zaten. Eşim istedi ilk evlendigimiz zamanlar dinimize uygun degil dedim o günden sonra agzina almadi öyle birsey şükür sizde öyle diyin bakalim tepkisi ne olacak
Kiz haykirdim gulmekten deliiKusura bakmayın ama bence anal ilişki talebi sapıklık.. bu tarz talepleri olan birine iyi gözle bakmazdım.. üstüne de soğurdum.. bi insan nikahla karısından, namusundan nasıl götveren olmasını ister.. bana ters..!!
Ne demek dini karistmayin birakin din laflarini.. kusura bakma ben musluman olan kardeslerimize seslendim soyledim.haa dine kurana inanmayan varsa zaten musluman degildirDini karistirmasan! Belki inancsizlar biseyide sagliga falan yorun. Madem cok dindarsin esinde istemeseydi en bastan birakin bu din laflarini
Bu ne ya, yeni üyesiniz, cinsellikten çıkmıyorsunuz üstüne her konuyu hortlatıyorsunuzBenim eşim arkada istemiyor ama okşuyor benim de hoşuma gidiyor. Sadece arkamı okşuyor.. ondan sonra önde devam ediyoruz..