Eşim arkadan birlikte olmak istiyor

Arkadan birliktelik diyince aklıma hiç arkadan vajinal seks istenmesi gelmezdi heralde yani arkadan diyince direk anal anlarım

Burda öyle konular okudum ki cinsellik gelince akla misyoner pozisyonu geliyor deyip arkadan vajinal yolla birleşmeyi hakaret kabul eden bayanlar gördü bu gözler. Sorma gereksinimi duydum gereksizce

Burda öyle konular okudum ki cinsellik gelince akla misyoner pozisyonu geliyor deyip arkadan vajinal yolla birleşmeyi hakaret kabul eden bayanlar gördü bu gözler. Sorma gereksinimi duydum gereksizce
sizde hakliymissiniz yahu ben olsam bende o şekil sorardım o zaman

Durumu konuşacaksın canım maalesef başka çaren yok hem dinen haram olduğunu hemde istemediğini anlatacaksın umarım seni anlar bir daha konusunu açmaz bir kadın olarak bana da hiç çekici gelmiyor eşim benden hiç istemedi böyle bir şey haram olduğunu biliyor umarım hiç istemez bundan sonrada düşünmek bile istemiyorum inşallah siz de konuşup anlaşırsınız eşinle

aslında gerekli önlemleri aldıktan sonra gayet güzel olabiliyor. ama dediğim gibi eşini üzmek istemiyorsan ve ya ben galiba yapabilirim düşüncesinde isen internetten araştır bir çok yöntemi var. ayrıca şunu belirtmek isterim ki bu insanlar tarafından pek belirtilmese de bir kere oradan yapmaya alışan kişi bir daha normal yoldan keyif almıyor. sürekli isteyecek yani.

tüm bunları düşünüp karar ver lütfen. kendini üzecek hiç birşey yapma.

yapma gunah yapma napiyosa yapsn bnm esimde istyodu biara ama bn hep kzdm snra bdha diyemedi smdi desem yap die yapar erkeklern cogu ayni kirilmasda cok scma bn olsam kavga ederdm hayrdr yani bi got icin ne kirilmasi ya sicarim onun yapcagi ise biraz disli ol saf olma tavrini net koy bdha tavr yapamaz sana

Dini karistirmasan! Belki inancsizlar biseyide sagliga falan yorun. Madem cok dindarsin esinde istemeseydi en bastan birakin bu din laflarini

Kiz haykirdim gulmekten delii

Dini karistirmasan! Belki inancsizlar biseyide sagliga falan yorun. Madem cok dindarsin esinde istemeseydi en bastan birakin bu din laflarini
Ne demek dini karistmayin birakin din laflarini.. kusura bakma ben musluman olan kardeslerimize seslendim soyledim.haa dine kurana inanmayan varsa zaten musluman degildir .
Derdi senimi aldi anlamadimki. Dogrular zoruna gittiyse bisi diyemem...
Belki ben dindarim esim dindar degil ne biliyorsunda yorum yapıyorsun..ah böyle insanlar cok karsima cikti ne diyim Allah iyi etsin..

Hanımlar,
dini konu ve yorumların neden yasak olduğunu sürekli anlatıyorum, kuralları okumuyor veya okuyup yine de uymuyorsunuz ama canınız sağolsun deyip bir kere de sizin için anlatayım, burası dini bir site değil, "dini içerik yasak" dediğimizde tüm dinleri içerir (Hıristiyanlık, Yahudilik, Müslümanlık, Budistlik vs) aynı zamanda ateizm, deizm, agnostisizm vb görüşleri de kapsar, çünkü bu sitede tek bir inanca sahip kadınlar yok, farklı ırk, mezhep ve inanca sahip yüz binlerce kadın üyemiz mevcut.

Konulara din girince hem kutsalımız olan inançlarımıza bilerek veya bilmeyerek saygısızlık yapılabiliyor hem de görüş ayrılıkları yüzünden tartışmalar çıkıyor, hepinizin inancı kutsaldır, yönetim kimsenin kutsalına saygısızlık yapılmasını istemediğinden de her türlü dini içerik yasaktır.

Son düzenleme:
Benim eşim arkada istemiyor ama okşuyor benim de hoşuma gidiyor. Sadece arkamı okşuyor.. ondan sonra önde devam ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…