Merhaba hanımlar bir buçuk yıldır evliyim eşim arkadan da birlikte olmak istiyor ama ben olmak istemiyorum sizlerin eşleride istiyor mu yada sizler istiyor musun? Bu konuda düşünce ve fikirlerinizi ihtiyacım var
İstemiyorum ama eşim kırılıyor benimle aynı duyguları yaşayan insanlara danışmak istedim bu duruma nasıl çözüm bulunuyorMilletin ne düşündüğü niye önemli, kamuoyuna göre mi sevişeceksin kocanla? İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin.
İstemiyorum ama eşim kırılıyor benimle aynı duyguları yaşayan insanlara danışmak istedim bu duruma nasıl çözüm bulunuyor
Açıklayın sakıncalarını. Bencil bir insan değilse anlayacaktır.Merhaba hanımlar bir buçuk yıldır evliyim eşim arkadan da birlikte olmak istiyor ama benim hoşuma gitmiyor eşim bana kırılıyor sizlerin eşleride istiyor mu? bu duruma nasıl çözüm bulabilirim yardım olursanız sevinirim
Kimlerin ne yaptığını bırakın bence eşiniz sanırım fazla video izliyor internette yapmak istemiyorsanız yapmayın böyle bişey içinde kırılmazMerhaba hanımlar bir buçuk yıldır evliyim eşim arkadan da birlikte olmak istiyor ama benim hoşuma gitmiyor eşim bana kırılıyor sizlerin eşleride istiyor mu? bu duruma nasıl çözüm bulabilirim yardım olursanız sevinirim
Arkadan birliktelik diyince aklıma hiç arkadan vajinal seks istenmesi gelmezdi heraldeAnal ilişkimi yoksa arkadan vajinal ilişkimi istiyor.. gerçi ikisinide reddebilirsiniz size kalmış. Erkekler genel olarak bunu istiyor diyip burda kamuoyu yoklaması yapip vicdan rahatlatmaksa amacınız. Ben cevap vereyim ozaman eşimin anal ilişki talebi hiç olmadı.
Ahahahaaaaa haykirdjm
Tövbe de ne çarpılması neydek millet yaziyoAhahahaaaaa haykirdjmo konudan bu konuya geçmek çarpılacaz
Eliiif Ayetel Kürsi den buraya geldik töbest töbest.Tövbe de ne çarpılması neydek millet yaziyo
Kız doğru ordaydik biz dimi bian unuttunEliiif Ayetel Kürsi den buraya geldik töbest töbest.Allah'ım affet sen bu adel bni ne hallere sokuyo ♥