Eşim araba kullanmaktan sanırım korkuyor ne yapmaliyim

Benimde ehliyetim vardı ama araba kullanmayı bilmiyordum bikac haftadır ders alıyorum geyet zevklı bişey bence
Eşiniz iyi bi sürücü kursundan biraz ders alabilir
Cesaretıi yerine gelecektir bence
Türkiye de ehliyeti verirken araba kullanmayı ögretmiyolar malesef
Boş bi ehliyet oluyo elimizde

yarın 100 e basıp park etmeyi deneyeyim belki canavar çıkar içimden kazaların çoğu park ederken olur zaten otobanda olmaz kırmızı Işık'ta geçersen olmaz döner kavşakta olmaz hep park ederken olur

yarın 100 e basıp park etmeyi deneyeyim belki canavar çıkar içimden kazaların çoğu park ederken olur zaten otobanda olmaz kırmızı Işık'ta geçersen olmaz döner kavşakta olmaz hep park ederken olur
Park etmek için manevra kabiliyeti gerekir...geri kullanabilme yok denecek kadar kötüyse kusura bakmayın ama trafik canavarının ta kendisidir...dümdüz arabayı,ayağı pedala ulaşan herkes kullanabilir...

İstemiyorsa kullanmaz,siz nasıl ki hayatta cesaret edemem diyorsanız,esinizde böyle hissediyordur belki. Kendinizden yola çıkın,önce siz deneyin kullanmayı,nasıl birşey hissettiğini anlarsınız belki.
Bilemiyorum,araba kullanıyorum uzun zamandır,bu konuda tek söyleyebileceğim,istemeseydim,korksaydım kolay kolay kimse ikna edemezdi beni kullanmaya.

sen kursa git ehliyet al sen kullanma hevesinde ol.

nedir bu erkeğe araba verilme lüksü ya?

o korkuyorsa sen rahat edersin işte arabayla.

ben de korkuyorum ama korka korka çıkıyorum ilk tek başıma otobana çıkışımda arabada çığlık atıyodum.

sonra dedim ilkokul mezunları bile kullanıyorsa bunu ben mi yapamıcam ya!

Üf ben de araba iatiyorum.O yaştayım ve ehliyet almak ölüm geliyor.Üşenşyorum.Of gittikçe de zorlaşıyor pahalı oluyor.ocaktan sonrası zam da zam..of neden gencecikken almadım yaa.

Arabayı erkek kullanmak zorunda diye bir kural mı var, niye sorumluluğu sadece eşinize atıyorsunuz?
Kaynınızın sizi taşımasından rahatsızsanız öğrenip siz kullanacaksınız. O böyle rahat demek ki. Zaten korkan birine baskı yaparsanız daha da geri teper.
Eşinize baskı yapmayın bence kendi korkularınızın üstüne gidin daha kolay, hem alışınca çok rahat edersiniz. Belki eşiniz sizi görünce kıskanır o da aşka gelir:)

Araç kullanmak; derinlik algısı, manevra kabiliyeti, dikkat ve mantık gerektirir. İlkokul mezunu bile diye aşağladığınız biri bu konularda sizden daha yetenekli olabilir. Trafik ünversite mezunu öküzlerle dolu. Alakasız konularda insanları aşağlamasanız ne hoş olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…