Bi kadının başaramayacağı şey yoktur!!! Benim kız kardeşimde asla kullanamazdı çokta zor öğrendi ve kullandı 10 yıldır kullanıyor hala park etmeyi beceremez gerisi çok kötü örnek olsun bu sana Ve bi kadın herşeyi yapar yapamayacağı şey yoktur lütfen biraz cesaretinizi toplayın araba kullanmak çok Kolay ben 13 yaşında öğrendimBen daha korkagim kizlar hayatta kullanamam ya kaynimin bizi heryere götürmesinden cok rahatsiz oluyorum ondan sonra eltim kasılıyo ben de eşimi pasif görmeye basliyorm
10 yıldır kullanıyor ama park etmeyi bilmiyor...gerisi daha da kötüBi kadının başaramayacağı şey yoktur!!! Benim kız kardeşimde asla kullanamazdı çokta zor öğrendi ve kullandı 10 yıldır kullanıyor hala park etmeyi beceremez gerisi çok kötü örnek olsun bu sana Ve bi kadın herşeyi yapar yapamayacağı şey yoktur lütfen biraz cesaretinizi toplayın araba kullanmak çok Kolay ben 13 yaşında öğrendim
Geri geri park etmeyi herkes çok iyi yapıyorsa bilemeyeceğim benim gördüğüm kadarı ile pek Yok park ederken insanların içinden trafik canavarı çıkmaz merak etmeyin çok iyi kullanan insanlar daha çok kaza yapıyor araba alacak imkanı varsa ya eşi ya kendisi öğrenip kullanabilir bunun için izne ihtiyacı Yok cesarete ihtiyacı var10 yıldır kullanıyor ama park etmeyi bilmiyor...gerisi daha da kötü
Yapmayın,herkes araba kullanmak zorunda değil...aaa bu bile kullanıyosa sen haydi haydi kullanırsın deyip trafik canavarlarını aramıza sokmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?