Eşim araba kullanmaktan sanırım korkuyor ne yapmaliyim

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
334
103
Ya eşimin ehliyeti var fakat kendi agziyla da soyluyor trafikten biraz korkuyor ama ben mutlaka araba alip kullanmasini istiyorum acil bi durumda napcaz kaynim bize yakn devamli onun arabasiyla yolculuk yapmaktan nefret ediyorum esimi anliyorum aslinda benim belki de hayatta asla yapamiycagim cesaret edemiycegim tek sey araba kullanmak... Ama eşim daha önce az da olsa kullanmis sadece panik yapiyo ben esimi nasil cesaretlendirebilirim bu konuda napmaliyiz bu benim icin cok önemli

Haydaaa.! derde bak halay cek. Şakami bu.

Özel ders alabilir. Benim de ehliyetim var ama çok korkuyorum trafiğe çıkmaktan. Seneye araba alınınca ders almayı düşünüyorum

Otomatik vites bir arac alin.once siz bayan hocadan ders alip baslayin bi bakin esiniz nasil heveslenmis ve kullaniyor

Eşin korkuyorsa sen kullan benim görümcem öyle yaptı eşi araba kullanmaktan korkuyor Ve zaten bilmiyordu eşimde kız kardeşine öğretti araba kullanmasını bir araba aldı artık kendi kullanıyor 39 yaşında araba işine noktayı koydu çok rahat etti üç tanede çocuğu vardı tek kötü tarafı anne ve kızları eve girmez oldu

Erkek şöförün acemisi tehlikeli olur

Ben daha korkagim kizlar hayatta kullanamam ya kaynimin bizi heryere götürmesinden cok rahatsiz oluyorum ondan sonra eltim kasılıyo ben de eşimi pasif görmeye basliyorm

Ille de trafiğin hızına uymak zorunda degil, sag seritten yavas ama rahat gidebilir. sadece bi dreksiyon hocasından ders alması lazım kendini gelistirmesi için.

Ben daha korkagim kizlar hayatta kullanamam ya kaynimin bizi heryere götürmesinden cok rahatsiz oluyorum ondan sonra eltim kasılıyo ben de eşimi pasif görmeye basliyorm
Bi kadının başaramayacağı şey yoktur!!! Benim kız kardeşimde asla kullanamazdı çokta zor öğrendi ve kullandı 10 yıldır kullanıyor hala park etmeyi beceremez gerisi çok kötü örnek olsun bu sana Ve bi kadın herşeyi yapar yapamayacağı şey yoktur lütfen biraz cesaretinizi toplayın araba kullanmak çok Kolay ben 13 yaşında öğrendim

ayy bugun boyle bir konu daha okumustum aynısı sandım. araba kullanamayan erkek mi olur yaw cok ezik kusura bakmayın ama bence de bir an once ogrensin

10 yıldır kullanıyor ama park etmeyi bilmiyor...gerisi daha da kötü
Yapmayın,herkes araba kullanmak zorunda değil...aaa bu bile kullanıyosa sen haydi haydi kullanırsın deyip trafik canavarlarını aramıza sokmayın

Neden adamın vazifesi şoförlük?
Senin için buralara konu açacak kadar önemliyse sen git al ehliyet, bu kadar basit.

Adam haklı. Benzin bu kadar pahalıyken biz de korkuyoruz kontak açmaya vergilerde ucacak Zaten boşverin almayın araba falan

Geri geri park etmeyi herkes çok iyi yapıyorsa bilemeyeceğim benim gördüğüm kadarı ile pek Yok park ederken insanların içinden trafik canavarı çıkmaz merak etmeyin çok iyi kullanan insanlar daha çok kaza yapıyor araba alacak imkanı varsa ya eşi ya kendisi öğrenip kullanabilir bunun için izne ihtiyacı Yok cesarete ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…